hehe biraz sert çıkmışım gibi pardon tolga yav az biraz asabiydimde bugün :D
yav başta bilmiyordum kazayla artık şansa falan wiki'de gördüm işin gerçeğini yoksa hakkaten 36 bölüm boyunca tsu barçaya gidecek diye bekleyecektik :D
şimdi road 2 2002'nin bana göre en ilgi çekici kısmı olan 37-52 arası olan bölümleri Türkçeleştirmeyi düşünüyorum eğer yoğun istek olursa belki ilk 37'yi de çeviririm. Şimdi tolgacım canımcım burdan road to 2002 serisinin tüm bölümlerinin ingilizce altyazısını indirdim.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
tamam açtım kolaymış çeviriye başladık ama bunu rmvb videoya nasıl uyarlarım? sanırım bu altyazı dosyaları .srt olduğu için rmvb de çalışmayabilir rmvb de çalışcak altyazının uzantısı nedir ona çevirelim bu altyazıları. Son olarak altyazıları rmvb videolara nasıl gömüpte o şekil kaydedebiliriz?
indirdiğim rmvb videolarda burda;
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
bu arada linkleri kesinlikle reklam amaçlı koymuyorum google amcadan bunları bulabildim ondan koyuyorum. herneyse tolgacım ne etçem ben şimdi hangi programlar kullanmam gerekicek ve nasıl bir yol izlemem gerek o indirdiğim ingilizce çevirileri Türkçeye çevireceğim daha sonra bu rmvb videolarla birleştirip yine rmvb formatında türkçe altyazıları içinde gömülmüş olarak kaydedeceğim tüm bunları yapmak için hangi programlar lazım?