selamlar arkadaşlar tsubasa road Türkçe dublajlı bölümler en fazla 30 tane var geri kalan bölümleri bulamıyorum bir sitede tüm dublajlı bölümler varmış internet download managerle indirildigi için adam siteyi kapatmış tüm bölümleri türkçe dublajlı arşiv yapalım arkadaşlar sizde varsa tüm bölümleri upload edip bir konu altında toplayalım ne dersiniz türkçe altyazılı nedense doyumsuz oluyor. Ben naruto shippuden güncel bölümdeyim türkçe altyazıyla ona başladım ama tsubasa çocukken dublajlı izlerdim :D bölümleri toplayabilirmiyiz hepsiini sizlerde varsa upload edermisinz ??
şu anda internette yok . rustavi isimli biri kaydetmişti onun ses dosyasını alıp dvd rip yapmıştım. ama sadece o dediğim bbölümler bulursan yolla bu arşivimi bitirmeyi çok istiyorum
Sanırım sayfalarda bulamayız hatrı sayılır arkadaşlar upload ederse iyi olur ama köklü bir araştırma yapayım en iyisi ztn yapmıştım ama ALLAH tan umut kesilmez ne diyim ararsak buluruz:)