Benim de pek ilgimi çekmedi. Bu anketi yapan kim, üst düzey, bilge insanlar mı? Tabii ki hayır. Benim, senin gibi herhangi birileri. O zaman ne diye öyle bir yerde, öyle bir ankette, Tsubasa'yı en iyi yapmaya uğraşalım. Kusura bakma Ali, ama benim kişisel görüşüm bu.
Konu Hiena tarafından (08-25-2011 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir..
Benim de pek ilgimi çekmedi. Bu anketi yapan kim, üst düzey, bilge insanlar mı. Tabii ki hayır. Benim, senin gibi herhangi birileri. O zaman ne diye öyle bir yerde, öyle bir ankette, Tsubasa'yı en iyi yapmaya uğraşalım. Kusura bakma Ali, ama benim kişisel görüşüm bu.
görüşüne saygı düyuyorum.
birçok insan tsubasayı biliyor fakat gündemde olmadığı için birşey yapmak akıllarına gelmiyor.
naruto animesini biliyorsunuzdur. 2002 de yayınlanmaya başladı ve hala devam ediyor. tüm bölümlerine altyazı yapılmış durumda. eğer tsubasada gündemde olursa onun adınada çalışmalar yapılma ihtimali var. haaa biz yapıyoruzda diyebilirsiniz ama yeterli olduğunu düşünmüyorum. en azından başka anielerle kıyaslayınca!!!!!
Haklı olabilirsin ama yine bu durumda dediğim gibi bu anketi düzenleyen sitenin herkesçe bilinen tanınmış bir site olması gerekir. Ya da bu anketi bunun dışında birçok sitede yapmak gerekir. Ama söylediklerinde haklısın, o anket bile faydalı olabilir. Ama böyle bir şeye çokta faydası olacağını sanmıyorum. Yani o sitede bir anket yapıldı ve Tsubasa en iyi anime seçildi ve herkes nedir bu Tsubasa, araştıralım veya bilenler bununla ilgili çalışmalara yönelelim diye düşünmezler herhalde. Ama yinede katkısı olabilir. Senin güzel hatırın için katılıp, oy kullanırız Ali.
Konu Hiena tarafından (08-25-2011 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir..
Bende tsubasa adına birşeyler yapmak isterim yeterki ekranlara geri dönsün
zor ihtimal ekranlar..zaten d cocuk vs yayınlanma oluyor ama o da özel uyduda..
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................