"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Anime & Manga
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Anime & Manga CT Mangasını Ve Animesini Burda Konuşuyoruz

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-20-2009, 06:43   #51 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 21 JuanDiaz Bir Yolda Daha :)

ya bosversene ne dıse dıs gıtmısmıs tsubasayla bazen su tsubasaya sınır oluyorum bır bok yapmıyor ama mac sonu bır ıltıfatlar bır ıltıfatlar argentina macında naptı bu sımdı 1 calım bıle atamadı dogru duzgun sut vurmadı zaten golude yok shın den bahsedıyorum sızınkı bıraz deısık oldugu ıcın farklı gecmıs olabılır hep gollerı hyuga mısakı attı ama mac sonu kahraman tsubasa oldu 1 2 pas attı dıye adamı batman yapmıslar resmen cok sınır oluyorum
tamam tsubasa cok sevıyorum ama sımdık o macı hakeden diaz lar kazanan japonya diaz ıltıfatlara bogulması gereken kısıyken tsubasa laık goruluyor
fransa macıda oyle bence peırre napolyon bın ceker tsubasaya zaten ct2 de bıle goruyoruz tsubasa hep bakıyor golu atan onlar oluyor tsubasa bır top bıle kapamıyor ılk serıde bıle oyle gotu boklu nıtta bıle tsubasayı zorluyor tsubasa zorlamadıgı adam yokkı zaten hep zar zor gecıyorlar
bır ıste ılerkı brezılya bolumlerde tsubasa bıraz ıyılesıyor yenı sutlar ogrenıyor felanda oyle adama benzıyor
peırre ama brezılya gıtse tsubasadan 100 kat daha ıyı olurdu
ayrıca ılk vuruslarında nasıl tutamıyor ben her zaman rakıp onları alıyorum bol bol gol atsınlar dıye hernandez bıle tutuyor gertıze gol atmak pek kolay deıl vurus gucu cok fazla olması lazım
cylone bıle tutuyor adam
gertize yumruk gucu 155 bır kalecı ve onda ılisyon var o nerdeyse 250 lere cıkarıyor gucunu kalecının
pierre en fazla 200 luk bır sut atsın gene yemez ama bazen goruyorum yedıgı oluyor cok hızlı vurduklarında
ama sonuc olarakbaktıgımızda o kalecıye gol kolayca atamazsın
tsubasa cylone cok guclu oldugundan atıyor 1 level bıle yapsan 200 luk sutlardan hızlı gıdıyor
ve o kalecı bıre bırde bırakmıyor calım gucu 255 le gırıyom gene gecemıyorum ıpneyı
valla ct2 de en sevdıgım karakter diaz bır ready yaptınmı tamam dır oyunun en saglam adamınıda getırsenız alamıyor ondan argentındna once defans da bır oyuncu var aynı guclulukte argentındede var block yapıyorlar oyunda en guclu sutları bılen durdurubılıyorlar fakat diaz onları bıle gecıyor cok nadıren gertize muller gıbı kalıcelerde takılıyor orda kacırıyor yane
ben kardesıme mac ayarlıyorum esıt duzeyde dırek karsı takıma diaz 10 numara veriyorum ready yaptınmı bılkı yuzde 80 gol olur o
fakat ct2 de su defans oyuncuları galvin ve libuta asırı derecede guclu yapılmıslar
pas atıyorum olmuyor gecıyosun olmuyor sut vursan zaten gıtmez bu adamlara geldınmı ısın cok zor bırde su sutluk var block onu yaptıgında gecsen gecemezsın pas atsan alıyor sut vursan zaten dırek onda 99 level yapıyorum adam halen sutları bırakmıyor cok guclu yapmıslar
diaz da aynı oyle ready yapmasan bıle oyunda ondan kapıcak tek hyuga var oda level baglı dıgerlerı hepsını denedım alamıyor yalnıs ready yaparsa 99 level bılen olsan alamıyorlar adamdan
her neyse konuyu saptırmayalım ben boyle ct2 oynayan bırılerıne gorunce dayanamıyorum dırek atlıyorum boyle yazdıkca yazıyorum
pierre gerek filmde gerek ct2 demukkemmel bence helede fılmde tsubasaya goz actırmıyor helal olsun tsubasa zaten kımseyı rahat yenemıyorkı her gelene zorlanıyor her gelen ona kafa tutuyor dogru duzgun drıver sut atmıyor bır en sonda ıste overhead atıyor orasını sevıyorum baska bır ozellıgı yok ıyı pas atıyormusda bunlar hıkaye gecıyormu yok bu shin serılerınde defans da gelmıyor zaten ılk serı gıbı deıl sut desen atmıyor cıdden bır ıse yaramıyor bu bolumlerde sınır oluyorum fılmın adı captan tsubasa pierre bıle ondnas daha ıyı captan aynı sekılde shinder
tsubasadan kat kat ıyı gerek calım gerek sut ama tabı ben shin 13 bolum ve ılk serı ızledım baska serı ızlemedım baska bolumlerde ıyı oynuosa bılemıcem

Konu JuanDiaz tarafından (10-20-2009 Saat 06:46 ) değiştirilmiştir..
JuanDiaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 10-23-2009, 19:31   #52 (permalink)

Tecrübe Puanı: 19 onurr_ Bir Yolda Daha :)

onun yakından görünümünü seviyom bide slider sutunu ama napolleon daha güçlü
onurr_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 10-23-2009, 21:25   #53 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Alıntı:
JuanDiaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı sekılde shinder
tsubasadan kat kat ıyı gerek calım gerek sut ama tabı ben shin 13 bolum ve ılk serı ızledım baska serı ızlemedım baska bolumlerde ıyı oynuosa bılemıcem
O serinin final maçını (Japonya - Almanya) izlediysen maç boyunca hep başa baş mücadele eden Tsubasa - Schneider ikilisinden Tsubasa son dakikalarda Schneider'e üstünlük kurup golünü atmış ve maçı almışlardır. Yani Tsubasa ondan daha iyi bir oyuncu.
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-24-2009, 11:06   #54 (permalink)

Ünvan :Kadro Dışı

Tecrübe Puanı: 0 Maestro Yakında Ünlü Olacak :)

juandiaz fena dökmüşsün içini kardeşim :) yazının bazı bölümlerine katılıyorum bazılarına katılmıyorum ama baslık kirlenmesin :) pierre tam bir kaptan tsubasa zaten maç içinde bi ara o kadar zorlanıyorki kendi kendine konusuyor pierre gerçekten çok zor bir oyuncu diyor
Maestro isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-08-2011, 13:06   #55 (permalink)
Kojiro-Hyuga-

açıklama için teşekkürler :)

Alt 01-29-2012, 07:47   #56 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 3 trinidadtobago Bir Yolda Daha :)

aslında pierre tsubasadan çok misakiyle kapıştı, fransanın en iyisi benim hesabına, bişey sorucamda dünya kupasında niye brezilya yoktu ? olsa tanrının oğluyla kesin brezilya kazanırdı o zamanlar santana tsubasadan çok daha gelişmiş bi oyuncu konumundaydı. ingiltereyide ilk maçta evine postaladılar, sert bi futbolları var halbuki.
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil