Eski yazdıklarımda Santana Tsubasa'ya rakip olur diyordum ama Rivaul Santana'dan daha iyi bana göre Rivaul Turn harika bir teknik Tsubasa Santana'yı her şekilde yener bacağından asist yapmıştı arkadaşına Santana aval aval baktı
Santana Harıka bır oyuncu ama levin , naturezza ,cryyford , Schneider ,shunko ,owairan ,tsubasa ,hyuga etmez ama olsun harıka oyuncu japonya-brezılya macında wakabayashıye 5 -6 tane rovasata ve sut cektı gınede atamadı .:==0
ulan ne dram yapmışlar yanlız daha yeni izledim santanalı bölümü, yok tanrının oğluymuş, sahaya bırakılmış dedesi ninesi ölmüş hayvanın biri hapsedip zorla futbol oynatıyo 5 yaşındaki çocuğa tır lastiği bağlamış koşup antreman yapıyo, yok robotmuş hiç konuşmazmış manita yapmazmış arkadaşı yokmuş sadece futbol varmış hayatında. başarılar diliyorum neyse.
ulan ne dram yapmışlar yanlız daha yeni izledim santanalı bölümü, yok tanrının oğluymuş, sahaya bırakılmış dedesi ninesi ölmüş hayvanın biri hapsedip zorla futbol oynatıyo 5 yaşındaki çocuğa tır lastiği bağlamış koşup antreman yapıyo, yok robotmuş hiç konuşmazmış manita yapmazmış arkadaşı yokmuş sadece futbol varmış hayatında. başarılar diliyorum neyse.