ya arkadasım gayet basit bak u yukarı demek l geri r saga d asagı ok yada sole deyim left sol right sag up yukarı ddown asagı anladın sen onu:d hadi ii eglenceler süperleri merak etme ama yerleri var mesela misagi tsubasayla orta sahayı gecince hemen geri asagı ileri ucgen tusu tabi bu ps1de ama bcde nasıl ahngi tus onu bilemem ok yetermi bu kadarmı yardım bitire bitire bıktım bu oyunu sonu cok kısa
ya tuşların hangi harfi ifade ettiğini biliyorum.dirve şutda vuruyorum ama diğer özel hareketler olmuyor şimdi verdiğin misakinin geri,aşağı,ileri üçgen bende bu d harfidir ama vurmuyor üçgen çalım tuşu yaptımda havaya zıplıyor.oyun bilgisini okuduğumda bu özel hareketler L1'e basılı tutup ondan sonra mesela tsubasanın vuruşu bu U,L,D,R,X bunu yapıcaksınız diyor ma bunlarıda denedim hiçbir oyuncunun olmuyor.sen vurdum bu şutları yapabiliyorsan nasıl olduğunu tsubasa ve hyüganın sıralı bi şekilde nasıl vurulacağını yazabilirmisin sana zahmet senide yoruyoruz ama kimsenin bu konuda bilgisi yok kimse yardımcı olamadı bana bu konuda ya oyunu drive şutlarla bitirdim.bitirdim ama diğer süper şutları vuramıyorum lütfen yardım.
bende joystick var ps1 deki gibi rahat rahat oynarım o yüzden süper şutları bide bu şekilde söylermisiniz f1 f2 olarak değilde kare yuvarlak gibi??
Hareket Listesi
Bunlar adamların süper şutları ve standart şutları L1 ve R1 tuşuna aynı anda basınca süper şut çeker.
Aşağıdakileri ise L1 e basılı tutarak yapıcaksınız:
Japonya:
Tuşlar:
U=Yukarı ok, D=Aşağı ok, R= Sağ ok, L=Sol ok
X , S=Kare , T= Üçgen
(Malûm Ingilizce.. :))
9- Hyuga Kojiro FW
1.U,D,L,R,X (Neo Tiger)
2.L,D,R,T(15 sawada ile ikili vuruş)
3.L,D,R,X (Tiger)
4.R,D,L,T(10 numara Tsubasa Ohzora ile ikili vuruş)
5.L,R,D,L,X (Raiju)
24- Jun Misugi DF (Misugi bu oyunda ne yazıkki hak ettiği değeri bulamamış)
1.U,D,X
2.R,X
14- Ryo İshizaki DF
1.R,L,X
2.R,X
5- Hiroshi Jito DF
1.L,D,R,L,T(Masao ya da Kazuo oyunda olmalıdır)
2.R,D,L,X
15- Sawada MF
1.R,L,X
2.L,D,R,T(9 numara Hyuga Kojiro oyunda olmalıdır)
2- Masao Tachibana MF-FW
1.U,D,L,R,T (3 Numara Kazuo Tachibana Oyunda olmalıdır)
2.L,D,R,L,T (3 numara Kazuo Tachibana oyunda olmalıdır)
3.R,X
4.R,D,L,T (3 numara Kazuo Tachibana ile ikili vuruş)
3- Kazuo Tachibana MF-FW
1.U,D,L,R,T (2 Numara Masao Tachibana Oyunda olmalıdır)
2.L,D,R,L,T (2 numara Masao Tachibana oyunda olmalıdır)
3.R,X
4.R,D,L,T (2 numara Masao Tachibana ile ikili vuruş)
Hamburger SV (Hamburg):
10- Karl-Heinz Schneider FW
1.R,L,U,R,X
2.L,D,R,X
8- Hernan Kaltz MF
1.L,R,X
Italya:
9- Gentile Salvatore FW
1.R,X
10- Matteo MF
1.D,X
Arjantin:
12- Alan Pascual (Pascal) FW
1.R,X
10- Juan Diaz MF-FW
1.L,R,X
2.U,D,X
Fransa:
20- Louis Napoleon FW
1.U,L,D,R,S
2.D,L,R,X
10- Eru-Shudo(El-Cid)Pierre MF
1.U,L,D,R,S
2.L,U,R,X
Almanya:
11-Karl-Heinz Schneider FW
1.R,L,U,R,X
2.L,D,R,X
10- Franz Schester MF
1.R,X
8- Hernan Kaltz MF
1.L,R,X
Inter Milan:
20- Aoi Shingo FW
1.U,D,L,X
2.L,D,R,X (Planör Şutu)
8-Matteo MF
1.R,L,X
2.R,X
Hollanda:
10- Kaisar FW
1.R,X
12- Rensenbrink FW
1.L,U,R,X
2.D,X
14- Klinssman MF
1.U,D,X
2.R,X
4- Leon Dijk(Dick) DF
1.D,L,,U,R,X
2.R,X
3.L,D,R,X
11- Brian Cruyfford MF
1.L,D,R,U,X (Oyunun en iyi şutlarındandır)
2.R,D,L,X
ya bendede tüm oyuncuların süper şutları var hepsinide denedim vurmuyorlar.şuana kadar bunları yapabilen kimseye rastlamadım ya bu listedeki kombinasyonlar yanlış yada drive şut dışında başka şut yok.çünkü rakiblerimizde hiç farklı şut vurmuyor hepsinin standart mesela schneider 2 tane özel vuruşu var listede ama oyunu bitirdim schneider ilk almanya ve son maçtaki yıldızlar karmasında karşılaştım ne o diğer oyuncular hiçbiri farklı bi vuruş yapmadı.eğer gerçekten varsa yani bu şutları vurabilen varsa paylaşsın lütfen.