kermbey kontrol ayarlarını bu şekilde yapmayı dene Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
mompresan sitenin en sol altındaki temayı TSUBASATR'den TRNetSiyah olarak değiştir linkler gözükecektir
Konu tusubasa_can tarafından (05-24-2010 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir..
Ben patch yapmamıştım şimdi patchledim oyun tamamen gitti. Böyle bir hata almaya başladım sonra da rom image has been crashed diye hata gelip emulator kapandı. En iyisi birinin sağlam bir şey upload etmesini beklemek.
kermbey senin emulatoründeki bioslar eksik yani sorun sende.yeni sağlam bir noşgba emulatorü indirip onunla açmanı tavsiye ederim.encrypted cartridge diyor hatada yani patchlenmiş oyun bios istiyor yazıyor yani senin biosların eksik.yeni indirilmiş ayarları sağlam yapılmış biosları eksik olmayan iyi bir noşgba emulatörü ile oynarsan sorun olmaz sorun verdiğim oyunda değil çünkü sorun onda olsa bende de açmaz veya Maestro çok güzel oynadığını yazmış dediklerimi yapmanı tavsiye ederim
kermbey kontrol ayarlarını bu şekilde yapmayı dene Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
mompresan sitenin en sol altındaki temayı TSUBASATR'den TRNetSiyah olarak değiştir linkler gözükecektir
birşey değil kermbey ana mesaja linki ekledim
mompresan oyun linki ilk mesajda bu mesajda yazdığım adımları takip edersen oyunu açmakta sorun yaşamazsın