Ynt: Hex editor ile Sao Paolo takımının ayrıntılı ofsetleri
evet hiç özel şutu olmayan oyuncularada ekleyebilirsiniz.şut ofsetlerini verdiğim konuda yazmıştım.şöyle oluyor.tsubasanın şut ofsetinden önceki 00'lar sao paolodaki tüm oyuncularımızın ofseti.ama bi özellik girdinmi hepsine ekleniyor.tsubasa dışında tüm oyuncular aynı hareketi yapıyor ve artı olarak rakip oyuncularda aynı haretleri yapıyor.
38F17 ofsetinden itibaren geri kalan tüm oyuncuların ofsetleri başlıyor.tüm özelliklerin ayrı ayrı ofsetini vereyim.
38F17: Şut
38F19: Pas
38F1B: Çalım
38F1D: Combi (verkaç)
38F1F: Block
38F21: Kayma
bu şekilde sıralı gidiyor.normalde bu oyuncuların herhangi bi şutu,pası olmadığı için bu kodlar 00 diye görünür siz bu yukarıda verdiğim ofsetlerde mesela şut ofseti 38f17 burdaki 00 00 kodları yerine 4d 93 yapın tüm takım tsubasanın şutlarını çeksin,38f19 ofsetindeki 00'lar yerinede 0c 94 yapın soudanın pasını versin.bu şekilde birden fazla farklı oyunculardan özellik ekleyebilirsinniz.
tsubasanın şutu,soudanın pası,jitonun çalımı,hyüganın kayışı bunların hepsnin yapabilirsiniz.sadece combi yapamazsınız.bu özellik olmuyor.ama dediğim gibi tüm oyuncularda yani sao paolodaki,nankatsudaki oyuncularımız dışında tüm rakip oyuncularda sıradan oyuncular ve herhangi bi özel hareketi olmayan polonyadaki maher,ingiltereden lorimar,s.rabson. rusyadan belaef,meksikadan espenas,arjantin ve almanyadaki oyuncular schester,margus,babington gibi oyuncularda geçerli oluyor.yani bu tsubasadan önceki bölüm geri kalan tüm bu oyuncuları temsil ediyor.birde eklediğiniz özelliğe göre bazen oyun kilitleniyor .
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|