Ynt: BOMBA ct2 oyuncuya birden fazla sut eklmek
arkadaş çoktan gitti sanırım.
yakın görünümler 2C33A ofsetinden başlıyor.ilk kod yani 50 kodu tsubasaya ait.sonraki B5 taçibanaların, ondan sonraki CC kodu souda sonra hyüga 1F kodu.bizim oyuncuların sıra ile gidiyor.ondan sonada rakip oyuncuların var.yanlız bu kodlar hatalı sadece tsubasa ve soudanın düzgün görüntüleniyor.diğer oyuncuların birbirlerine eklediğimizde yakın görünümü çıktığı anda oyun kiltleniyor.ayıyeten bu kodlar tüm yakın görünümleri kapsıyor.yani mesela hyüganın yakın göünüm kodunu başkası ile değiştirdiğinzde japonyadaki,16.takımdaki ve tohodaki 3 yakn görünümüde değişiyor.o yüzden bunlar bir işimize yaramz.
ancak bunlara benzer kodlar buldum 31350 ofsetine bak.ben orda birkaç kodu değiştim.matsuyama,hyüga, nitta ve taçibanaların yakın görünüm çıkacağı zaman aynı şekilde kiltleniyordu.bazende kafası gövdesinden ayrılıyordu.istersen bi oraya bak.gerçi onlarda hatalı ama sizde bi bakın belki bişi bulursunuz.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|