arkadaşlar müziklere nasıl grileceğini bilmeyenler için bunu hazırlamayı düşündüm yapmanız gereken oyuna başlarken:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
KICK OFF
CONTINEU
yazan yerde A B START(kontrollerden bu tuşların yerine hagilerini koyduysanız) bu tuşların hepsine aynı anda basınız bunu yaptığınız anda ekranın üstünde SUPER HIT SOCCER ROMAN yazdığını göreceksiniz ve tavşan resminin yanında;
SOUND 00 yazdığını göreceksiniz bunun anlamı SES 00 demek bunlardan 00 dan 39 a kadarı müzik
40 tan 99 a kadarı ise diğer sesler oluyor bunlardan müzik olanlarına kısaca yer vereyim bu arada yön tuşlarıyla sayıları değiştirir A tuşu ile dinler B tuşu ile durdurursunuz:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SUPER HIT SOCCER ROMAN
sound 00 (başlangıc)
sound 01 (başlama startı)
sound 02 (konuşma faslı)
sound 03 (genel menü müziği)
sound 04 (maç öncesi)
sound 05 (konuşma faslı 2)
sound 06 (tsubasa kladio karşılaşması)
sound 07 (şaşkınlık)
sound 08 (rio kupası 4. bölüm maç öncesi konuşma faslı)
sound 09 (kararlı)
sound 10 (rio kupası 2. bölüm maç öncesi)
sound 11 (oyun bitişi konuşma faslı)
sound 12 (düşünceli)
sound 13 (maç öncesi cylone şutu)
sound 14 (dünya kup. finali menü müziği)
sound 15 (filemengo galibiyeti)
sound 16 (toho galibiyeti)
sound 17 (brezilya galibiyeti konuşma faslı)
sound 18 (tsubasa ve kız arkadaşı konuşma faslı)
sound 19 (oyun bitişi)
sound 20 (mağlubiyet)
sound 21 (sunucu)
sound 22 (zaman daralması)
sound 23 (contıneu-penaltılar)
sound 24 (goool sevinci)
sound 25 (karşı takımın penaltı golü)
sound 26 (şaşkınlık-yanlış şifre uyarısı)
sound 27 (sao paolo)
sound 28 (nankatsu)
sound 29 (japonya)
sound 30 (flemengo)
sound 31 (toho)
sound 32 (almanya)
sound 33 (brezilya)
sound 34 (rio kupası karşı takım)
sound 35 (japonya ulusal kupası karşı takım)
sound 36 (rakip japonya)
sound 37 (kore)
sound 38 (fransa)
sound 39 (arjantin)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------arkadaşlar bu parantez içleri müziğin nerelerde çaldığına dair bilgidir 39 dan sonrası normal ses olduğu
için yazmaya gerek duymadım bilmeyen kardeşlerimize duyurulur hepinizin yorumlarını bekliyorum sitemize
yeni üye olmuş bilgisi sınırlı olan kardeşlerimizide düşünerek resimde koydum umarım anlamayan kalmamıştır :)