TsubasaTR®
Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Hileleri
Şifremi Unuttum  Kayıt Ol

CTJ Get in the Tomorrow TR tam çözüm+hile

CTJ Get in the Tomorrow TR tam çözüm+hile

Captain Tsubasa Hileleri

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-15-2009, 05:06   #11 (permalink)
Yeni Transfer

captaingenzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı:
84 captaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud of

ne demek işinize yaradıysa ne mutlu bana
captaingenzo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 05-05-2009, 21:27   #12 (permalink)
As Takım

Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı:
48 Makoto Soda will become famous soon enoughMakoto Soda will become famous soon enough

yaradı yaradı çok sağol (final maçını geçemiyorum ):(
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 05-06-2009, 18:44   #13 (permalink)
Başkan Yrd.

Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı:
100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Final maçı çok zorlu. Ben de çok zorlanmıştım. Hernandez, Tsubasa ve Hyuga dışında hiç bir oyuncudan gol yemiyor. O ikisi de ara sıra atabiliyor. Schneider, Napoleon ve Pierre ise sürekli Wakabayashi'ye gol atıyor. Diaz da genellikle atıyor. Pascal'da ara sıra atabiliyor. Bu yüzden çok zorlu bir maç.

Şimdi, eğer R1 ve L1 ile çekilen standart şutlar dışında, özel kombinasyonlarla çekilen şutları vurabiliyorsan, onları dene, onlar daha etkili şutlar. O şut combinasyonlarınıda, bu altta kısayolunu vermiş olduğum başlıkta paylaşmıştım.

Tabii eğer bu kombinayonları yapamıyorsan, çünkü hikaye modunda çok zor. Özellikle, son takımda çok hızlı oyuncular var ve bu oyuncular sürekli pres yapıyorlar. O kombinasyonu yapmaya fırsat kalmadan kayıp alıyorlar. İşte bu yüzden bu vereceğim taktiği uygula, bu sayede daha fazla gol bulabilirsin.

Öncelikle maç başlar başlamaz Tsubasa ile bir şut çek.. Sonraki şutu ise Hyuga ile.. Daha sonra tekrar Tsubasa ile.. Yani sıra ile bu iki oyuncuyla şut çek. Çünkü şöyle bir durum var; Tsubasa ile bir şut çekip gol attıktan sonra, tekrar Tsubasa ile şut çektiğinde, kaleci kurtarıyor. 2. 3. hatta 4. şutu bile kurtarıyor. Hyuga'da da aynı durum oluyor. Bu yüzden her ikisiyle de, sıra ile çek. Bir de, Schneider'e ve Napoleon'a pas atılmasına izin verme, mümkün oldukça pas attırma. Top onlardan başladığında veya her golden sonra, hemen kay ve topu al. Tsubasa ve Hyuga'nın enerjileri azalır veya biterse, diğer oyuncular ile şut deneme, dolaştır, vakit geçir, topu kendi kalene doğru sür, kalecine doğru git. Rakipler, kaysalar bile, top kalecine gidecek. İşte bu şekilde vakit geçirip, Tsubasa ve Hyuga ile ara sıra şut deneyebilirsin. Zor maç ama bu taktiklerle kazanabilirsin.

Ben ilk karşılaşmamda 8-2 yenilmiştim, sonraki maçlarda da hep baya fark yedim, ama daha sonra bu taktik ile 3-3 berabere kalıp, uzatmalarda 5-4 yendim.

Konu Hiena tarafından (05-06-2009 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-08-2009, 18:45   #14 (permalink)
As Takım

Tecrübe Puanı:
48 Makoto Soda will become famous soon enoughMakoto Soda will become famous soon enough

birde raiju şutta neden kaplan çıkyor ? raiju nun kombinasyonlarını yapıyorum kaplan çıkıyor
Alt 05-08-2009, 19:46   #15 (permalink)
Başkan Yrd.

Tecrübe Puanı:
100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Yanlış yapmışsındır. Tiger veya Neo Tiger şutu girmişsindir.

Raiju şutun tuş kombinasyonları: U, D, L, R, X

Yukarı, Aşağı, Sol, Sağ ve Şut tuşu. Bu şekilde vuracaksın.
Alt 05-08-2009, 19:50   #16 (permalink)
As Takım

Tecrübe Puanı:

hiena 2 .maçımda geçtim 8-7 yendim loss time da neo tiger girdi Tsubasa nın Phoneix şutunu 6 kere vurdum 2 si girdi Neotiger'ı 5 vurdum hepsi girdi çok ilginç ayrıca tüm milli takımlar açıldı :)
Alt 05-08-2009, 19:53   #17 (permalink)
Başkan Yrd.

Tecrübe Puanı:

Evet bir de şöyler bir olay var; ard arda yenilip aynı maça devam ettiğinde CT 2 oyununda olduğu gibi oyuncular level atlıyor ve daha etkili olmaya başlıyorlar. Yoksa normalde Hernandez, 2,3 golden fazla yemiyor.
Alt 01-09-2010, 01:21   #18 (permalink)
Devilman

tsubasnın en iyi ct2 ps2 ct 2 ve budur ötekiler fıssss:)

Konu Devilman tarafından (01-09-2010 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.

Alt 08-14-2010, 04:04   #19 (permalink)
Yeni Transfer

Tecrübe Puanı:
13 omer159357 is on a distinguished road

sağol güzel paylaşım ama ben denedim bu şutları olmuyo tam olarak anlatır mısın nasıl yapmam gerektiğini.....
omer159357 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-09-2011, 23:26   #20 (permalink)
Kojiro-Hyuga-

teşekkürler :D

Bookmarks

Etiket
cozum, ctj, hile, tam, tomorrow

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil