selam arkadaşlar ps2 oyunu çok güzel bende 1. Kısmı bitirdim. şuan kendi editli oyuncumu kullanıyorum ve arjantine geldim. Ayrıca oyuncumun iyi çalım atıp güçlü şut çekmesi için nasıl editlemem gerekir. Burda takım sayısı çok az birde neden brezilya falan yok. Ct2 de hem çok fazla takım vardı hemde brezilya vardı carlos santana sonra kaybolan kalecileri vardı burda neden yok. Acaba ct2 deki gibi oyunu editleme şansımız varmı ?
bende senin gibi merak ediyorum .editleme şansımız keşke olsa diye...ayrıca sadece gösteri amaçlı jitou ,taşibana kardeşleri kaldırıyor ve bi daha asla yapmıyorlar.oysaki çok güzel bir görüntü olmuştu.ama bir defa şans eseri gördüm
sen eğer üçgene basarsan hemen sana atarlar...Arkadaşlar Arjantin maçının son dakikasında taçibanaları 3 lü kombine yapıyorlar.hirado ile..fakat bunu bir defa yapabildim.bi daha yapamadım.zaten diğer maçta çıkıyorlar oyundan.başka zaman da asla yapmıyorlar...bunu arjantin maçında tekrar yapmak için ne yapmak gerekiyor bilen var mı ? belirli bir yeri mi var acaba
şutları kaleciler hep kurtarıyor nadiren gol atabiliyorum şut kaleye doğru giderken gücü azalıyor ekranda ki çıkan tuşlar basıyorum top kaleciye doğru giderken yoksa ben mi yalnış yapıyorum yardımcı olursanoz sevinirim ...