Captain Tsubasa Sega İnceleme
Captain Tsubasa Sega incelemesi,
Oyun daha giriş vidyosunda bize nasıl bir heyecan yaşatacağının sinyallerini veriyor.Oyunda ilk başlarda zorlansanız da çok zevk alacağınızdan eminim.Seveceğiniz bir nokta da çizgi film sırasına göre gitmesi.Bu da oldukça ilgi çekici birşey.Oyunun kontrollerini oyunlar bölümünde anlattım.O yüzden bunu geçicem.
Şimdi incelemeye gelelim.Özellikle oynanış, animasyonlar, hikaye ilerleyişi, insanı sıkmaması yönlerinden oldukça iyi bir oyun.Oyunu oynarken insan çizgi filmle paralel gittiğini anlıyor tabii çizgi filmi izlediyse.Bu da insna büyük mutluluk veriyor.Diğer Tsubasa oyunları gibi karma karışık bir ilerleyişe sahip değil.Neyin ne olduğunu insan çok iyi anlıyor.Bu da ilerleyişte kafada soru işaretleri bırakmıyor.Burdan oyunumuz benden tam not almayı başarıyor.
Gelelim animasyonlara.Animasyonlar birşey haricinde çok iyi, kalecilerin görüntüsü.Kalecilerin topa zıplayışları, topu tuttuktan sonraki duruşları göze hiç hoş gelmiyor insanı gıcık ediyor.Ama hiç birşey mükemmel değildir.Bu da Tsubasa Seganın sayfasında küçük bir siyah nokta olarak yazılıyor.Ancak animasyonlar genel manada çok iyi olmuş.Özellikle özel şutlar çok iyi tasarlanmış.
Grafiklere gelince.Ortalamanın üstünde ama Segada ne derece grafik yaratılabilir ki.Elde olanla belki yapılabilecek en iyi grafik bu oyundadır.Burdan da benden iyi not almayı başarıyor.
Kullanışlılık çok iyi.Mesela özel şutunuz var siz sağa bastığınızda burda özel şut olduğunu belirtmek için kırmızı gözüküyor ve siz de gönül rahatlığıyla onaylayabiliyorsunuz.Kafanızda acaba özel şut yoksa ne yaparım endişesi kalmıyor.
Paslar diğer oyunlara göre daha rahat kapılabiliyor veya kaptırılabiliyor.Biraz oynadıktan sonra alışırsınız paslara da.Müziklerden bahsetmek gerekirse.Her Tsubasa oyunu gibi bu da çok şahane olmuş.Oyunun müzikleri için download bölümüne bakın.
Oynarken takımınıza yeni oyuncular girecek, başka oyuncular çıkacak, siz takım değiştireceksiniz.Bir sürü eğlence yaşayacaksınız.Ama birşey çok kötü olacak oyunu bitirdiğinizde hayal kırıklığına uğrayacak, keşke biraz daha devam etseydi diyeceksiniz.Bunu kendim yaşadım ve inanın oyunun tadı damağınızda kalacak.Bir incelemenin daha sonuna geldik.Umarım oyun hakkında sizi biraz olsun aydınlatabilmişimdir.İyi oyunlar.Oyunu formumuzun download kısmında indirebilirsiniz.
Oynanabilirlik:%90
Aksiyon:%100
Hikaye:%100
Grafik:%80
Ses:%90
Genel:%92
not:Oyun alt seviye Tsubasa'lar arasında değerlendirilmiştir.PS2 oyunuyla aynı kulvarda değildirler.Yani bu puanı alması normal.Oynayın bana hak vereceksiniz.
|