not: forumu iyi bılmedıgım ıcın konunun gereklı yere tasınmasını rıca ederım
selam arkadaslar ben Captain Tsubasa New Legend 2002 oyunu ıcın cok umutlandım ve umudum bosa cıkdı dıyebılırım bazı seyler harıcınde.oyun hakkında bazı eksık bılgıler vardı.oyun ıcınden cekılmıs fotograf yokdu.oyun la ılgılı ınce leme de yokdu.lınkı koyan arkadas da zaten alıntı yapmısdı.oyunu ındıren arkadaslar berbat kotu gıbı yorunlar yapıp lınkı koyan arkadasa ayıp edıyorlardı.bende boyle bır konu acma geregı duydum.oyunu ındırecek arkadasların ben gıbı umıtlenıp hayallerının fos cıkmaması ıcın resımlere gecıyorum resımlerın uzerınde benımde yorumlarım var iyi seyırler.resımlerı gun gecdıkce cogaltabılırım oyuna dewam edersem.
oyuna gırmek ıcın baya bır urastım.ama sonunda gırdım bu goruntuyu gorunce buda ne dedım ama oyunda ılerdedıkce yanlıs dusundugumu anladım
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
oyunda kare kare ılerlıyoruz efekler super her pas verısımızde sut cekısımızde sankı sahanın bır ucundan bır ucuna atıyoruz gıbı gelıyor ama sadece 1 veya 2 kare ılerlıyoruz.bence efekler super
buda benden sıze gol resmı ılk attıgım sutta golu buldum sevındım dıyebılırım cunku baya bır hamle yaptım.
arkadaslar sızın yorumlarınıza gore ben bu konuyu ılerletecegım haberınız ola sımdılık bu kadar oyunda ılk macıma baslamak ıcın yaklasık 30 dk urasdım dıyeblırım.ama sonunda kısa yolu buldum sızım yorumlarınıza gore ıncelemem dewam et cek ve oyundakı guzel sahnelerın resımlerını koycam.suan oyunu daha da ılerlettım gercekcen cok zevklı hareketler felan sımdılık hosca kalın