iyi güzel hoş ama nasıl indirip oynuyacağız hangi emöla oynanıyor işte sorun burda arkadaş
evet bende aynısını söyledim ama sitedeki bir hata mesajımı silmiş uzun lafın kısası bu oyun hangi emuyla oynanacak ve nerden indirilecek bunu ilk ben söylemistim ama video ve resim koymayı bilmiyodum hatta noyunun adını söyledim burda yazanla aynı bu daha inandırıcı olcak ama bence bu oyunu uzun bir süre oynayamıcaz çünkü ct3 daha 1991 de mi ne çıktı biz 2005 yılında öğrendik ct3ün oldugunu
her hangi bir emulatöre gerek yok oynamak için pc içindir internetten online üye olunarak oynanan pc oyunudur,vede captain tsubasa 3 ve 4'den daha kötü tabi
Ulan dargınım işte sana
Zaten kırık döküktü herşey
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
kötü dememdeki nedenlerse en başta bu oyun paralı üyeler için daha avantajlıdır . fakat siteye bedava üye olan kullanıcılar için oyun tam bir işkence özellikle bu oyunda puan olayı var bi maçı yapmak için takımımızın belli puana gelmesi demek örneğin ingiltere maçı 30 puan bu puanı toplamakda kolay değil 1 puan 5 dakikada geliyor oyuna girmezseniz maksimum 10 puanda kalıyor bide bunun haricinde her maçta size oyunculara güç dağılımı yapmak için ayrıca puan veriliyor bu puan gold üyelerde 60'ı geçerken bize verilen puan 20 oluyor buda oyuncuları güçlendirmeye yetmiyor burda esas amaç kendimize toplama takım kurmak ve diğer kullanıcılarla kapışmak fakat işte beni çileden çıkaran yeride burası takım kurmak için oynadığımız takımın yıldız oyuncusunun kartını bulmamız gerekli ayrıcada penaltı atışında ona gol atmamız lazım yani tamamen şans bide ilk seri ile shin serisindeki oyuncuların kartları var bu kötü olmuş bence bide sürekli güncellenen site j serisi ile world youth mangadaki oyuncular olsa daha iyi olurdu.
internet sitesine girip baktım yeni güncellemeler, yeni oyuncular eklenmiş.nihayet j serisi ile world youth mangadaki oyuncular eklenmeye başladı.santana,hino,aoi sihingo yeni eklenen oyuncular.ayrıca senaryo bölümüne yeni takımlar eklenecekmiş.zamanla bu oyun güzel olacak gibi. bunun yanında özel kartlar var.tabi bunlar hep paralı üyeler için veya çok şanslı olmanız gerekiyor bu kartları bulmak için.
Bu Oyun japonyada tsubasa fanlarının isteği üzerine açıldı. internet üzerinden onlıne oynayabiliyorsunuz
oyunun ismi Captain Tsubasa Tsukurō Dream Team ben üye oldum gayet zevkli bir oyun denemenizi öneririm. paralı olmasada ilk takımı oynamakda zevkliydi diyebilirim. Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
bu linkten üye olabilirsiniz.. japonca kelimeler çeviri ile halledebilirsiniz...