Benim elimdeki oyun japonca, o yüzden en azından takım isimlerini öğrenmek için faydasını görüyorum. Yazanın ellerine sağlık.
Yine de şu Hamburg maçında yani Schneider ile olan maçta bildiği güzel bir taktik olan varsa paylaşsın lütfen; 5-0 yenildim adamlara. Gol yemeye zaten alıştık ta bu takımla gol de atamıyorum; onu nasıl çözeceğiz.
Bu oyunda nasıl şifre alınıyor, onu bulamadım. Maç bitiminde iki seçenek çıkıyor, alttakine tıklarsan devam ediyorsun bir sonraki maça, üsttekine tıklarsan anlamadığım üç seçenek çıkıyor, bende üçüne de bastım en son oynadığım maçta, Genzo vs Karl-Heinz maçında, bir gün sonra kaldığım yerden devam etmek için "continue" ya girdim; orada da üç seçenek çıktı, ben de üçünü de denedim ama oyunu taa Misaki'nin Schester'le olan maçına götürdü.
Şimdi bu durumda ne yapılır? Bu oyunu oynayıp şifre almasını bilen varsa çok makbule geçer.
Kaleciye çalımla yada tsubasayla filan şut çek yer ayrıca paylaşım süper
yaa bu ct 3'ün türkçesi yokmu ? bilen varmı acaba , oynu japonca bişey anlamıyom zaten seneryo karışık bide japonca olunca hiçbişey anlamadan oynuyo insan