"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri Captain Tsubasa Oyunları Hakkında Çözümler,Yorumlar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-17-2011, 18:43   #11 (permalink)
seckinmucteba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 17 seckinmucteba Bir Yolda Daha :)

Alıntı:
seckinmucteba´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar , sadece japonya ile sonunu getirdikten sonra diğerlerini oynamadan adam yaratma moduna geçmiştim.yarıda bıraktım sonra.sadece merak ettiğim şeyler vardı o da şunlar ?
wakabayashi hastası olarak, orda anime ile kurtartığı şekilde kurtarma yapamıyor muyuz.sggk denen anime çok gıcık.ps 2 de de yapmışlar.oysaki orjinalini bu oyunda yapıyor.topa koşarak ayağıyla tekme vurması ve direğe basıp baş aşağı tutması...ayrıca desmuma de de cheats menu var.belki bu ayarlar oradan yapılıyordur diye düşündüm.wakabashi nin o özellikleri ile oynamak isterdim .
Arkadaşlar save dosyasını indirdim ama olmuyor.adını da değiştirsem hiçbir şekilde değiştirme yapmıyor.onu da alıp diğerinin altına yerleştiriyor.nasıl açacağım burdaki save ile onu..önce oyunu açıyorum.sıradan bir Save yapıyorum.sonra onun adı ile indirdiğimi aynı yapıyorum. CTRL* C ile..ama hiçbişey değişmiyor. :(
seckinmucteba isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-29-2011, 20:43   #12 (permalink)
Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 51 Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)

Çözüm veren arkadaş ilk yarı ... bitmelidir diye skor veriyosun ne alaka anlamadım.Ben Hirado maçının ilk yarısını 3-2 önde kapattım yine de çıktı sahneler ne demek istedin orda anlamadım valla.Oyuna gelince en iyi Tsubasa oyunlarından biri bence ayrıyetten sahne olayı olmasa Morisaki gol yemeyecek süper kaleciymiş valla nerde bundaki Morisaki nerde CT 2 deki .Adam Twin shot tutuyor

Konu Makoto Soda tarafından (11-30-2011 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir..
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-29-2011, 22:41   #13 (permalink)
Santana- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 Santana- Bir Yolda Daha :)

Eline saglık Baya Ugrasmıssın :)
Santana- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-19-2011, 09:54   #14 (permalink)

Tecrübe Puanı: 28 Chaosbeherscher Yakında Ünlü Olacak :)

ya ben bu nankatsu furano maçında aynen dedigini yaptım ama 2-2 olduktan sonra maç uzatmaya gitmiyo penaltılara kalıyo olmuyo tsubasa phoenix drive şut falan çakmıyo bide 2. yarı bitmeden normal drive şut çaktım orta sahadan yine olmadı. senin söylediklerinin dışında o maçta 4 farklı şey daha istiyo senaryo olarak S yapmak için nasıl yapıldığını paylaşırsan sevinirim şimdiden teşekkürler
Chaosbeherscher isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-19-2011, 20:07   #15 (permalink)

Tecrübe Puanı: 29 ugur88turani Bir Yolda Daha :)

Birader bu maçta 8 tane senaryo için olay var.Bunlar:
~. Nankatsu vs Furano

1 - Tsubasa topa sahip iken Matsuyama karşı karşıya olduğunda, çalım(Üst seçenek) deniyoruz. Sonrasında video giriyor. Matsuyama Eagle tackle ile topu kapar.

2 - Taki vs. Matsuyama. Taki topa sahip iken pas(sol taraf) seçeneğini seçiyoruz. . Sonrasında video giriyor. Furanonun çığ hareketini izliyoruz. Matsuyama topu Oda’ya atıyor.

3 - Oda süper sutunu (Furano's Soul) çektigi zaman. Morisaki kollarını acıp özel punch kuratırışını (Body Defense) kullanıyoruz. Sonrasında video giriyor. Morisaki kurtarıyor. Matsuyama gelen topa Eagle shoot vurarak gol atıyor.(0-1)

4 - Tsubasa'ya havadan pas atıyoruz.(Yakınında Matsuyama olması lazım)Ve rövaşata atıyoruz. Sonrasında video giriyor. Tsubasa rövaşata (Overhead shoot) ile gol atıyor.(1-1)
İlk yarı 1-1 bitmelidir.
5 - Maçın ikinci yarısında Izawa ile Tsubasa için pas ve ardından Tsubasa ile geri Izawaya pas veriyoruz (Her ikiside yalnızken).Sonrasında video giriyor. İzawa özel şutu(5m Diving Header) ile gol atıyor.(2-1)

6 - Matsuyama vs. Tsubasa. Top Matsuyama’da iken Tsubasa ile kayıyoruz(üst seçenek). Sonrasında video giriyor. Matsuyama Oda’ya pas atıyor. Oda’ kafa vuruşuyla gole çeviriyor.(2-2)

7 - Uzatma süresi içinde olduğunuzda, Tsubasa yalnız iken orta sahada bir Drive shoot çekiyoruz. Sonrasında video giriyor. Tsubasa Phoenix Drive shootla gol atar.(3-2)

8 - Skor 3-2

7.madde de 2. yarının uzatma süresinde yani normal süre bitipte 1dk uzatmada Tsubasaya pas atıyorsun.Tsubasa orta sahada yalnız iken Drive Shoot seçeneğini seç video girer. Tsubasa Phoenix Drive shoot vurur.
ugur88turani isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-19-2011, 23:10   #16 (permalink)

Tecrübe Puanı: 28 Chaosbeherscher Yakında Ünlü Olacak :)

şu son denediğini yapmıştım olmadıydı ama yine de saol tekrar denerim teşekkürler paylaşım için
Chaosbeherscher isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-01-2012, 15:19   #17 (permalink)
SvChatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 47 SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)

önceki senaryoları yapmadan diğer senaryoya geçemeesin belkide bu yüzdendir sorun
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil