"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri Captain Tsubasa Oyunları Hakkında Çözümler,Yorumlar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-21-2012, 19:18   #51 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 39 darklord80 Yakında Ünlü Olacak :)darklord80 Yakında Ünlü Olacak :)

bu oyunu eskiden her kez oynasın isterdim fakat şimdi kimse bu oyuna bulaşmasın diyorum.resmen sinir hastası oluyorsunuz.zaten oyunda her şey para. yeni kartlar kazanmak güçlü kadro kurmak için ex liglerine katılıyorsunuz ve işte yaşadığınız olaylar;
oyunda bazı oyuncular ne hikmetse çok güçlü bunlardan biri morisaki adam resmen panter gibi ve gol yemiyor.wakab,wakas,fernandes,müller gibi kalecilere gol atılırken morisakiye ise gol atılmıyor.bunun haricinde şutlarınız ardı ardına direkte patlıyor benim ardı ardına beş topum direkte patladı.böyle bir olayı tecmo oyunlarında görmedim.bunun haricinde formda olan oyuncuyla ceza sahasına geldim özel şut çekmeyi seçtim uruguayın sıradan oyuncusu kayarak topu benden aldı.bu olayı çok yaşadım bu oyunda. tecmo oyunlarında böyle bir şey görmedim.üstelik benim takımımda ki oyuncuların levelleri iyi olmasına karşı yani kısaca sinir hastası oluyorsunuz.birde genel ex ligleri tüm üyeleri kapsadığı için genelde ödülü yani baya güçlü ex kartları kazananlar hep paralı üyelerdir.birde oyunda ki hakemle ilgili ;rakip takım pas seçeneği yapmışsa biz ise yerden kayma şıkkına tıklamışsak oyuncumuz sarı kart veya kırmızı kart görüyor veya faul oluyor.ama biz pas seçeneğini seçmişsek rakip yerden kaymayı seçmişse rakip bizden topu alıyor sonra oyuncum sakatlanıyor hakem faul dahi vermiyor.yani hakemde hep bize düşman.

Konu darklord80 tarafından (01-22-2012 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir..
darklord80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-22-2012, 00:30   #52 (permalink)

Tecrübe Puanı: 3 denn1s Bir Yolda Daha :)

Aynen katılıyorum1 hafta gece gündüz oynadım.Bu oyun oynarsanız tsubasadan soğursunuz çünkü o çizgifilmle alakası yok baştansavma sırf oyunun fanlarından para kazanmak üzere emeksarfedilmeden yapılmıs.Oyuncuların özellikleri çok saçma kaleciler konusu özellikle.üstelik oyun sürekli donma,çökme gibi sorunlar felanda var.Eskiden microciniusdaki tsubasanın grafiği felan bundan daha güzel yıl 2012 hala böyle geri kalmıs oyunlar yapmaya devam ediyorlar.Yani bu çıkmıs bir seri bile sayılmaz tamamen çöp bence.
Alt 01-22-2012, 01:37   #53 (permalink)

Tecrübe Puanı: 39 darklord80 Yakında Ünlü Olacak :)darklord80 Yakında Ünlü Olacak :)

grafik olarak da tecmo tarafından çıkmış tsubasa serileri ct2,ct3,ct4,ct5,ct sega cd bu oyundan daha güzeldir.bu tsukurou dream oyununda sanki oyuncular topuğunun üstünde gidiyor dikkatli bakınca anlaşılıyor,ayrıca oyuncunun şutla ilerlerken ki görüntüsü dikkatli bakılınca bir bacağının diğerinden daha kısa olduğu anlaşılıyor.bunun yanında bazı özel hareket animasyonları çok kötü buna örnek diasın parende atarak geçtiği oyuncuların yüzü yok veya rakip formalı olması gerekirken benim takımın formasını giyiyorlar.yani kısaca para için çıkmış tsubasa üzerinden çok paralar kazanılmak istenilen tamamen paralı üyelerin kollandığı bir oyundur.ben hevesimi aldım bıraktım artık.

Konu darklord80 tarafından (01-22-2012 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-29-2012, 18:58   #54 (permalink)

Tecrübe Puanı: 24 djsakin26 Bir Yolda Daha :)

bence okadarda abartılacak oyun değil ben hiç bıkmadan oynuyorum hatta çok zevkli tarafıuda var pcim hızlı 16mb lik 100 hızda harika performans alıorum bence güsel bir oyun.)çıkdığıından beri bırakamadım
djsakin26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-29-2012, 19:00   #55 (permalink)

Tecrübe Puanı: 24 djsakin26 Bir Yolda Daha :)

işin n güsel tarafı oynamayıp biraz bekletincve altın gümüş bronz platin bile alabiliorum üstelik hediyeleri harcamayıp biriktrioum 1000 tane olunca teker teker hepsini açıcam kartların.)
djsakin26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 20:42   #56 (permalink)

yeni güncelleme gelmiştir.wy italya,wy meksika,wy uruguay takımları eklenmiştir.ayrıca iki yeni kart eklenmiştir.levin ile brazilya formalı santana kartları.
Alt 03-10-2012, 14:41   #57 (permalink)
Captain Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 57 Captain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really nice

Nico da iki hesabım var. Birbirlerine kart yollayabilir miyim? Çözemedim onla uğraşıp duruyorum.
Captain Serhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-10-2012, 15:43   #58 (permalink)

Alıntı:
Captain Serhat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nico da iki hesabım var. Birbirlerine kart yollayabilir miyim? Çözemedim onla uğraşıp duruyorum.
onu bende çözemedim yalnız şöyle bir şey buldum.ana menüden 3. seçeneğe tıkla sonra 5. seçeneğe tıkla oradan bir menü çıkıyor arkadaşlarının oyuncularını görüyorsun fakat nasıl oluyor onu bilmiyorum istersen sen bir dene ve app nico hesabında takas var fakat yahoo sürümünde yok bu özellik.
Alt 03-10-2012, 16:22   #59 (permalink)
Captain Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 57 Captain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really nice

app nicodayım.takas nasıl oluyo onu anlatsanda olur.ya da diğer ücretsiz yöntemler.oyuncu değiştirme, gacha ile başka takımdan alma vs...

Konu Captain Serhat tarafından (03-10-2012 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir..
Captain Serhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-10-2012, 20:59   #60 (permalink)

ana menüden 3. seçeneğe tıkla sonra 5. seçeneğe tıkla oradaki menüleri dene takas için.bunun haricinde kadro oluşturmak için çeşitli ex kart etkinliklere katılmalısın etkinlikler sağ alt köşede görünür bunun haricinde 30 takımlı ex kart ligleri var bu lig başlamadan önce katılma mesajı gelir 2 gün önce pembe şıkka tıklayınca rastgele seninle aynı güçte 30 takımlı gruba katılırsın.bunun haricinde ana menüden 4. sonra 2.şıkka tıklayıp ilerlersen yeşil gachayı görürsün bunun için turuncu puan gereklidir.turuncu puan arkadaşlarınla maç yapınca veya çeşitli etkinliklerden kazanılır.bunun haricinde birde zaman zaman açılan ve kart hazneni +1 arttıran 50.000 mavi puanının gittiği gacha vardır.şansına göre bu yeşil vede 50.000 puanlık gachadan bronz,gümüş,altın,platin kart kazanırsın.bunun haricinde birde günlük gacha vardır.
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil