"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri Captain Tsubasa Oyunları Hakkında Çözümler,Yorumlar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-05-2012, 20:21   #1 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 39 darklord80 Yakında Ünlü Olacak :)darklord80 Yakında Ünlü Olacak :)

Standart captain tsubasa tsukurou dream team detaylı inceleme

önce ki açtığım mesajda bu oyunla ilgili pek bir bilgim olmadığı için tekrar başlık açmayı düşündüm.oyun aslında kart koleksiyon oyunudur.
ilk olarak bizi temsil eden oyuncunun tipini yapıyoruz
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
ikinci olarak takım logosunu seçiyoruz
sonra takımıza üç adet yıldız oyuncu geliyor.şansa tabi
yukarıda ki resimden görüldüğü üzere 30 yazan yer oyuncularımızın özel hareketini yaptıkları yerdir.
örnek tiger şut 3 puan harcar
kartlarla ilgili
bronz kartlar.
genelde birçok yerden kazanılan kartlardır. gücü leveli sınırlı kartlardır.max leveli 40dır.
örnek wakasda sadece direkten sıçrama özelliği vardır.
gümüş kartlar
gücü leveli bronz kartlara göre daha iyi kartlardır.max leveli 60dır
örnek wakasda direkten sıçra hareketinin yanında tekme ile uzaklaştırma,özel yumruk hareketleri vardır.genelde yeşil renkteki gacha yerinden bazen açılan 50000p değerindeki gachadan,ex kart liglerinden kazanılır.
altın kartlar
max leveli 80 olan kartlardır.gümüş kartlarla aynı özellikler vardır fakat levelleri daha yüksektir.genelde çok nadir yeşil gacha ile 50000plik gachalardan çıkmaktadır.ayrıca ex liginde belli bir galibiyeti aşınca veya dereceye girince ödül olarak verilir.ayrıca paralı üyeler 400,800,1000,2500,5000 mobage jetona karşı çıkmaktadır
platinyum kartlar
max leveli 100 olan kartlardır.50000plik gachadan büyük bir şansa çıkmaktadır.genelde ex kart liglerinde iyi derece sahiplerine süpriz olarak dağıtılır.
dream kartlar.
genelde paralı üyelere veya ex kart liglerinde birinci olanlara dağıtılmaktadır.800,1000,2500,5000 mobage jetonu karşılığında dağılıtılmaktadır.max leveli 100dür fakat platinyum ile kıyaslandığında çok yük levelleri vardır.
super dream kartlarlar
iki dream kartın birleşmesiyle elde edilir.max leveli 100dür.çok aşırı güçlü kartlardır
ex kartlar
genelde turnuvalarda 1-15 sırada olana dağıtılır.bunun için minimum yirmi maçı galip gelmeniz gerekmektedir.
güçlü ex kartlar:turnuvada birinci olana verilir.mavi renktedir. her mevkide oynayabilir.diğer kartlara göre daha çok özellik vardır.max leveli 100dür
orta ex kartlar:turnuvada 2-4 olana verilir.her mevkide oynayabilir.max leveli 80dir.rengi yeşildir.
düşük ex kartlar:5-15 sıradakilere verilir.sadece kendi mevkisinde oynayabilir.max leveli 60dır.sarı renktedir.
online maç yapmak için:bunun için 2 seçenek vardır.
1-ana menüden ikinci seçeneğe sonra ortadaki seçeneğe tıklıyoruz.oradan sizinle aynı güçteki takımla maç yapıyoruz.
2- bunun için arkadaş eklemeniz gereklidir.ana menüden en alt seçeneği tıkladığınızda arkadaş listesini görürsünüz her zaman maç yapabilirsiniz.her maç 3 puandır.bunun puan yeri ayrıdır
maç yaparken oyuncuların Üzerlerindeki renklerle igili
oyuncunun rengi kırmızı ise ,oyuncu çok formda demektir.maçta çok iyi oynar
oyuncunun rengi turuncu ise ,oyuncu formda demektir.maçta iyi oynar
oyuncunun rengi yeşil ise ,oyuncu normal demektir.
oyuncunun rengi mavi ise,oyuncu formsuz demektir.oyuncu kötü oynar
oyuncunun rengi siyah ise ,oyuncu rezil demektir.oyuncu çok kötü oynar.
lig modu :bu mod oyundaki en önemli modlardan birisidir.amaç en üsteki lig olan s liginde olmaktır.bunun için ana menüden ikinci yere sonrada en üsteki yere tıklayın.bir üsteki lige çıkmak için belli bir galibiyet sayısına ulaşmak gerekmektedir.bu üst liglere çıktıkça artmaktadır.
paralı üyelerle ilgili:oyunda aylık paralı üyelere vede normal üyelere para karşılığı mobage jetonu verilmektedir.
aylık paralı üyelik 375 yendir.mobage jetonu almak ise bir mobage jetonu bir yendir.kısaca paralı üyeler veya jetonlu üyeler takımlarını 400,800,1000,2500,5000lik gachalardan elde ettikleri kartlarla oluşturmaktadırlar.ayrıca üste bahsettiğim yerde oyunculara puan dağıtma yerinde paralı üyeler oyuncularını maksimum özellikli yapmaktadır.normal üyeler ise 30 puan dağıtabilir.ayrıca paralı üyeler ex liglerinde galibiyet sayıları sizden az mağlubiyet sayıları sizden çok olsa da sıralamada sizden daha çok puan toplar.
bu paralı üyelik gachalarla ilgili videolar
oyunun artıları eksileri:kısaca oyunun en büyük artısı diğer tsubasa oyunları gibi sadece belli maçlarda kalmaması sürekli güncellemesi ayrıca oyun içi görüntülerinin tecmoya benzemesi,çeşitli modlarının olması.eksileri ise oyunda ki bir çok özellikten paralı üyelerin faydalanması.kart liglerinde hemen hemen her şeyde paralı üyelerin kayrılması,birde oyunda aşırı derece donmaların olması.
kısaca 10/5 puanlık bir oyundur.
oyunda üyeliği olanlar beni ekleyebilirler.
darklord80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-06-2012, 22:18   #2 (permalink)
mompresan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 34 mompresan Bir Yolda Daha :)

Harika inceleme ayrıca bu başlık altında oyunla ilgili yaşadığımız sorunları ve yeniliklerle ilgili birbirimizi haberdar edebiliriz
Ben oyunu sırf gerçek teknikler ve gerçek karakterler olduğu için bir ct2 hack tadında oynuyorum
Keşke hack projelerinde senaryoya uygun teknik ve karakterlerle bezenmiş bir hack yapılsa ct dünyasında ne ses getirirdi kimbilir
mompresan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-06-2012, 22:51   #3 (permalink)
SvChatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 47 SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)

Pek ilgimi çekmedi :s
Alt 01-06-2012, 22:54   #4 (permalink)

Bence oynamalısın
bu oyun online nasıl oynanıyor paralı üyelikmi gerekiyor bulamadım :(
Alt 01-06-2012, 22:55   #5 (permalink)

Tecrübe Puanı: 39 darklord80 Yakında Ünlü Olacak :)darklord80 Yakında Ünlü Olacak :)

yahoo üyeliğimin adresini verdim isteyen oradan da sorunlarını özel mesaj olarak atabilir.ben online olmasamda benim takımla maç yapabilir.online maç yapma yerini yazdım üste.bu online maçların en büyük artısı farklı puan kazanıyoruz kırmızı renkte olan.şuan birde ismini bilmediğim suudi arabistanlı bir oyuncunun ex kart ligini oynuyorum.

Konu darklord80 tarafından (01-06-2012 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir..
Alt 01-06-2012, 23:00   #6 (permalink)

Alıntı:
darklord80´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yahoo üyeliğimin adresini verdim isteyen oradan da sorunlarını özel mesaj olarak atabilir.ben online olmasamda benim takımla maç yapabilir.online maç yapma yerini yazdım üste.
Hani maça başlarken ve devre arasında 3 tane top var bizim imleç yeşili gösteriyo burda 3 tane;üste mavi solda yeşil ve sağda kırmızı toplar var bunlar ne anlama geliyo ben hep yeşil i seçiyorum
Alt 01-06-2012, 23:05   #7 (permalink)
SvChatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 47 SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)

Bakalım bi istek üzerine :)
Alt 01-06-2012, 23:05   #8 (permalink)

hani maç yapılan yerde ikinci seçenek mi?oyuncularının puanlarının dağıtıldığı yerin üstü. o takımının oyun sistemiyle alakalı bir özellik yanılmıyorsam.oyunda birde transfer olayı yok.bu çok kötü olmuş.mesela oyunda arkadaşlarınızın takımlarıyla transfer yapamıyorsunuz.

Konu darklord80 tarafından (01-06-2012 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir..
Alt 01-06-2012, 23:12   #9 (permalink)

Alıntı:
darklord80´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hani maç yapılan yerde ikinci seçenek mi?oyuncularının puanlarının dağıtıldığı yerin üstü. o takımının oyun sistemiyle alakalı bir özellik yanılmıyorsam.oyunda birde transfer olayı yok.bu çok kötü olmuş.mesela oyunda arkadaşlarınızın takımlarıyla transfer yapamıyorsunuz.
Evet orası ve dediğin gibi strateji olabilir savunma,kontra atak vs... gibi
Keşke olsaydı harika olurdu
Online maç paralı üyelik mi istiyor ?
Alt 01-06-2012, 23:16   #10 (permalink)

hayır istemiyor.ya arkadaşlarının takımıyla yada seninle aynı güçteki takımlarla oynuyorsun.bunun için karşı tarafında seni kabul etmesi gerek tabi bu da zor tabi.malum japonya ile 7 saat zaman farkı var.
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil