Herkese merhaba arkdaşlar bu başlığı çok önceden açmalıydım. ""Playstation 2 CT Oyunu Çözüm"" adlı başlıkda 3 . sayfada izah etmeye çalıştım bazı ayrıntılar var yapamyan arkdaşlarımza onlara yardımcı oldum msn den de anlattım ama belki hala yapamayan vardır. ve o 3 sayfayı görmezler diye düşünüp bir başlık açmaya karar verdim daha doğrusu Hiena (tolga abi ) aklıma bu fikri getirdi yazdıklarımı derliyip buraya aktarıyorum buyrun okuyun yapamayan arkdaşlarım olsa bana msn adresimden ulaşabilirler
ilk başlarda zorlandığım bir ct oyunuydu hatta farkla yenilirdim ama nasıl olduğnu öğrendim bu biraz zamana bağlı top sizdeyken karşı takımdaki oyuncularla ikli mücadeleye girdiğinizde alt tarafda görürsünüz zaten bir top işareti var o top birkere döndükden sonra ps2 kumdasının üstündeki heranki bir tuşa basın bu arada unutmayın 3 kere bassacaksınız hantgi tuşa bastığınız fark etmez ama zmanı iyi tuturmanız gerek yoksa alamasınız topu şut çekerkende alttda size işaretlerin ikisini verir mesala xx? der siz ikikere x e basıp sonrada kfanıza göre bir tuşa basın önemli olan şey 3 kere basmak ve zamanında basmak birde süper şut hileleri verilmiş bunları nasıl yapıcaz diye soran arkdaşlar için açıklıyayım O tuşuna basıcaksınız menü gelir orada şutun üstünde birde süper şut hyper shoot yazar zaten o açıksa ona tıklaryın ve orada bize bir tuş göstermez zaten görürüsünüz kilit işareti görürsünnüz işte bu esnada burada yazan ihileleri kullanıcaz mesLa O X /\ bu verdiğim slider shot un kodları bunları zmanında basarsanız hyper shot çeker ve normal shotlara göre puanı çok yüksektir bir diğerine gelicek olursak özel oyuncularda yani özel hareketi olan oyunculardada(tsubasa,hyuga,matsuyama gbi...) hangi tuşlara basacağınızı göstermez gene kilit işareti vardır ve burada verilmiş kodlarla yapıcaz bu özel hareketi olan oyuncularda O tuşuna bastığımızda oyuncu menüsünde üst tarafda hyper shot 2 yazar ve o kısım açıldığında tıklayıp hangi özel hareketi olan oyuncuyu yönetiyorsak buradaki hilelerden yapıcaz örnek:
Japan Jr.
10 tsubasa
Power Hyper shot 2 : X, ucgen , cross
Power Hyper shot 3 : ucgen , X, ucgen
Power Hyper shot 11 Numarayla : kare, daire , ucgen
Power Hyper shot 9 Numarayla : kare, ucgen , daire bunun gibi evet sanırım açıkca anlatım anlamayan olursa yardım bölümne konu açabilir . veya bana msn den ulşabilirler
son olarak sorula bilicek sorular var onları ayrıntılı şekilde cevap lıyayım ama aslında üsteki yazımda hepsinin cevabı var ama anlamyan arkdaşlarım için bu çok sık sorulan soruıda cevap ları ile birlikde yazayım buyrun
1. Defans ve hücumda karşımıza rakip geldiğinde rakibi geçmek için tuşlara nasıl bir zamanlama ile basmamız gerek?Yukarıda top bir kere dönünce basılacak yazıyor ama ben bir türlü yapamadım
2. Tsubasanın hyper şutunu nasıl yapıcaz.Forumda tsubasa için birden fazla kombinasyon verilmiş.Ben x,üçgen,x yaptım ama hyper şut çekmedi
3. Nankatsunun kalecisi neden wakabayashi değil? : )
1 )defans hucum zamanlama çok önemli tuşlara zamında basacaksınız hangi tuş olursa olsun farketmez yeterki zamanında basın 3 kere basıcaksınız tuşlara yanlız ununtma zamanında anlatığım gibi hemen basmayın rakibin karşındayken veya rakibten top almak için 3 kere basıcaksınız ama hemen değil 2 saniye kadar durucaz ve üçkere basıcaz doğru basarsak zaten anlarsız kötü basarsan BAD yazar ve unutmaki hemen çözmeyi beklemeyin 5-6 gün oynayınca tam olarak kavranıyor hemen çözmeyi beklemeyiniz
2) toho maçında çekiyor ondan sonra kulana bilirsiniz forumda verilen kombinas yonlarda oyuncu menüsünü açtığında dikat edelim hyper shoot yazıyor verilen şut kodlarını burada kulanıcaz hyper shot kısmı açıldığında ki cezasahasına gidince açılıyor açıldı ğı zaman oyuncu menüsünde hyper shoot yazan yere gitip basıcaz 3 tane soru işareti görüceksin bu soru işaretleri yerine verilen şut kodlarını yazıcan tabiki gene zamanında basıcaksınız
3) wakab almanyaya gidiyor hamburg takımına ondansonra nankatsu maçlara wakab sız çıkıyor ve daha ayrıntılı bilgiyi forumda bulabilirsiniz
cannurlu@hotmail.com
tuş kombinelerini paylaşan "" Genzo Wakabayshi "" teşşekürler
Strong Şut (bütün oyuncular)= üçgen,daire,X
Vole Şut (bütün oyuncular)= daire,X,üçgen
Overhead Şut (yapabilen oyuncular)= üçgen,üçgen,X
Jitou Dragon Şut 1=üçgen,X,kare
Jitou ragon Dragon Şut 2=X,üçgen,daire
Diaz
Driver Şut=X,üçgen,üçgen
Banana Şut=X,kare,üçgen
Zenten Şut=kare,üçgen,daire
Hyuga Kojiro