"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri Captain Tsubasa Oyunları Hakkında Çözümler,Yorumlar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-19-2009, 16:57   #1 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Road to 2002 pc game hakkında bilgi !!

Herkese merhaba arkdaşlar daha önce ct ps2 oyunu hakkında ayrıntılı bilgi vermiştim yapamayanlar için kolaylık sağlanmış oldu tek tek yerine herkes bir başlıkda inceleyip haldiyor.banada özelden bir kaç mesaj gelmişti Roadto2002 pc game hakında onlara yarım ettim ama herkes bir başlıkda inclerse oyunu anlayaibilirler.En azından hayal kırıklığına uğramazlar oyunu indirdikden sonra buyrun ;

Öncelikle oyundan biraz bahsetmek isitoyrum bir çok kişi tarafından fazla benimsenmeyen bir oyun fakat
bana göre ççok güzel bir ct oyunu çok iyi düşünümüş tabiki daha iyi olabilirdi sonuçda pc oyunu olarak geçiyor ama bence gayet güzel hem klavye kulanımınızı geliştirip hemde eğlenebilirsiniz ,oyunumuz bildiğiniz gibiyazarak oynanıyor ekranda çıkan japonca kelimleri süre bitmeden yazmanız gerekiyor . santra yapıldıkdan sonra karşımıza 2 seçenek çıkıyor

"passaguto , tsubasakundoruburudesu" bu iki seçenek birini yazmak için süre bitmeden aclelece karar vermemiz gerekiyor size burda doruburudesu demenizi tavsiye ediyorum yani topu ssür seçeneiğini yazmanınızı; eğer topu sürerken yazıların hepsini tam süresinde yazabilirseniz kısa bir süre içinde gene seçenekler açlıyorve şut sçeneiğide katagorilere giriyor daha hızlı yazarsanız rovaşata da ekleniyor beceremezseniz yazmayı aynı seçenekler gene çıkıyor ama "passaguto , tsubasadoruburudesu" olarak devam ediyor eğer yazmayı becerirseniz zaten en altaki seçeneği yazarak rovaşata ile gol ihtimalini %75 yapabilirsiniz şut atarsanızda %70 gol ihtmali var yani çıkan yazılarrçok az oluyor 3 şenecek sonra gol oluyor ama beceremseniz "passaguto , tsubasadoruburudesu bu iki secenekten passaguto seçmenizi tavsiye ediyorum pas atıp tekrar doruburu desu diye ilerleyebilirsiniz . yani kısacası oyunumuz yazmaktan ibaret başka birşey değil eğer çok hızlı yazıyorsanız bu oyunu çok rahat oynarsınız

SIK SORULAN SORULAR

1.Oyunda sadece 3 tane takım var öykü modu yokmu ?

Öykü modu tabiki var ama öncelikle o 3 maçı geçmeniz gerekiyor eğer o 3 maçı geçerseniz oyunun hikaye modu açılıyor ordan devam ediyorsunuz

2.Oyun nasıl save edilir ?

Dediğim gibi " 3 maçı geçmeniz gerekiyor eğer o 3 maçı geçerseniz oyunun hikaye modu açlıyor" bu moda geçitğinzde oyun kendi kendine kayıt oluyor zaten

3.Oyunda tsubasa neden daha gçlü değil ? niçin tsubsa diğer oyunculardan farkıs oynuyor ?

Zaten oyunun genelini incelidğimiz zman animeden görüntülerden oluşuyor okadar ve yazmakdan ibaret
ct ps2 deki gibi değil her oyuncu aynı özelikde hiç bir fark yok burda iş sizde bitiyor sizin çabuk yazmanız gerek

cyclone_ad.min@hotmail.com

Konu tusubasa_can tarafından (05-02-2011 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir..
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-19-2009, 17:34   #2 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Sağol Can, yine güzel ve önemli bir paylaşım olmuş.

Ben, bu oyunu ilk indirip oynadığımda, hiçbir şey anlamayınca kapatıp oyunu sildim. Ama bir süre sonra Eikou No Kiseki oyununu biraz oyanayınca, ona benzer bir oyun olduğunu gördüm, onu da başta benimseyemedim ama biraz oynayınca aslında zevkli bir oyun olduğunu gördüm. Sadece alışıtımız futbol oyunlarından biraz farklı bir mantığa sahip. Önyargılı yaklaşmayınca, ben ne umuyorduum, ne buldum demediğimiz zaman aslında, bize verilen verinin içeriğini anlayabiliyoruz. Ben de bunu anladım ve farkettim. CT 2 ve PS 1 oyunu gibi CT 1, CT3 , CT 4 ve CT5 oyunlarında da farklı bir beklentim vardı başta alışmadım ama biraz oyunun akışına kendimi bırakınca, aslında futbol oyunlarına farklı bir boyut kazandıran oyunlar olduğunu gördüm. Ve hepsi de birbirinden iyi.

Bu oyuna gelince geçen yıl yüklemiş ve hayal kırıklığına uğrayınca silmiştim ama Eikou No Kiseki oyunun oynadıktan ve yukarıda anlattığım olayları benimsedikten sonra, şimdi yendien yükler oynarım. Tabi vakit bulamıyorum ama en kısa zamanda bakacağım. Bu yüzden senin bu paylaşımın çok değerli bir bilgi kaynağı olacak benim için.

Paylaşımın, verdİğin bilgiler için teşekkürler CAN. Eline sağlık, çok teşekkür ederim...

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 04-27-2009, 14:23   #3 (permalink)
wakashimazu kun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 28 wakashimazu kun Bir Yolda Daha :)

ya kojirodan sonraki takıma nasıul geçicezben kojiroyu yendim başka takım çıkadı önüme
wakashimazu kun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-28-2009, 13:11   #4 (permalink)

3 maçı geçmen gerekiyor eğer o 3 maçı geçersen oyunun hikaye modu açılıyor ordan devam ederssin zaten 3 takım var onların hepsi lie bir kere yapıp yenmen gerek bir seçenek daha açıldığını göreceksin
Alt 08-20-2009, 17:12   #5 (permalink)
Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 51 Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)

Arkadaşlar maçlar hep Toho'yla başka maç yok mu aynı maçı oynaya oynaya canım sıkıldı.
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-21-2009, 22:06   #6 (permalink)

3 maçı geçmen gerekiyor eğer o 3 maçı geçersen oyunun hikaye modu açılıyor ordan devam ediyorsun yani hep Toho deil merak etme :D 3 takımı geç bir seçenek açılıyor asıl hikaye modu orası işte yanlız yenmen gerekiyor
Alt 11-04-2009, 20:51   #7 (permalink)
Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 51 Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)

Oyun güzelde yazı yazmak adamı yoruyor bide sen yazana kadar adamlar geliyor ilk maçlar kolay ama Jito'nun takımını gecemiyorum :( Oyun şevkimi kırdı :D
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-04-2009, 21:24   #8 (permalink)

Evet bayağı zor bir oyun Japon yazılarını yazmak bayağı zor oluyor yabancı bilmediğim harfler saçma sapan karşına çıkıyor onları süre dolmadan yazmak zorundasın gerçekten zor bitirelerde ender valla.
Alt 09-29-2011, 03:04   #9 (permalink)
seckinmucteba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 17 seckinmucteba Bir Yolda Daha :)

ben bu oyunu hiç görmedim .daha yeni farkettim .indiriyorm ama bilmiyorum.okudum iyice.hiçbir video bulamadım...oyunun tamamı resimlerden mi oluşuyor
seckinmucteba isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-29-2011, 16:18   #10 (permalink)

Youtube den falan çıkması lazım evet tamamı resimlerden oluşuyor daha doğrusu road to 2002 serisindeki sahnelere göre yapılmış indir sinir krizi geçirebilirsin ama olsun işin içinde Tsubasa varsa değer :D

Konu tusubasa_can tarafından (09-29-2011 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir..
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil