Herkese merhaba arkdaşlar daha önce ct ps2 oyunu hakkında ayrıntılı bilgi vermiştim yapamayanlar için kolaylık sağlanmış oldu tek tek yerine herkes bir başlıkda inceleyip haldiyor.banada özelden bir kaç mesaj gelmişti Roadto2002 pc game hakında onlara yarım ettim ama herkes bir başlıkda inclerse oyunu anlayaibilirler.En azından hayal kırıklığına uğramazlar oyunu indirdikden sonra buyrun ;
Öncelikle oyundan biraz bahsetmek isitoyrum bir çok kişi tarafından fazla benimsenmeyen bir oyun fakat
bana göre ççok güzel bir ct oyunu çok iyi düşünümüş tabiki daha iyi olabilirdi sonuçda pc oyunu olarak geçiyor ama bence gayet güzel hem klavye kulanımınızı geliştirip hemde eğlenebilirsiniz ,oyunumuz bildiğiniz gibiyazarak oynanıyor ekranda çıkan japonca kelimleri süre bitmeden yazmanız gerekiyor . santra yapıldıkdan sonra karşımıza 2 seçenek çıkıyor
"passaguto , tsubasakundoruburudesu" bu iki seçenek birini yazmak için süre bitmeden aclelece karar vermemiz gerekiyor size burda doruburudesu demenizi tavsiye ediyorum yani topu ssür seçeneiğini yazmanınızı; eğer topu sürerken yazıların hepsini tam süresinde yazabilirseniz kısa bir süre içinde gene seçenekler açlıyorve şut sçeneiğide katagorilere giriyor daha hızlı yazarsanız rovaşata da ekleniyor beceremezseniz yazmayı aynı seçenekler gene çıkıyor ama "passaguto , tsubasadoruburudesu" olarak devam ediyor eğer yazmayı becerirseniz zaten en altaki seçeneği yazarak rovaşata ile gol ihtimalini %75 yapabilirsiniz şut atarsanızda %70 gol ihtmali var yani çıkan yazılarrçok az oluyor 3 şenecek sonra gol oluyor ama beceremseniz "passaguto , tsubasadoruburudesu bu iki secenekten passaguto seçmenizi tavsiye ediyorum pas atıp tekrar doruburu desu diye ilerleyebilirsiniz . yani kısacası oyunumuz yazmaktan ibaret başka birşey değil eğer çok hızlı yazıyorsanız bu oyunu çok rahat oynarsınız
SIK SORULAN SORULAR
1.Oyunda sadece 3 tane takım var öykü modu yokmu ?
Öykü modu tabiki var ama öncelikle o 3 maçı geçmeniz gerekiyor eğer o 3 maçı geçerseniz oyunun hikaye modu açılıyor ordan devam ediyorsunuz
2.Oyun nasıl save edilir ?
Dediğim gibi " 3 maçı geçmeniz gerekiyor eğer o 3 maçı geçerseniz oyunun hikaye modu açlıyor" bu moda geçitğinzde oyun kendi kendine kayıt oluyor zaten
3.Oyunda tsubasa neden daha gçlü değil ? niçin tsubsa diğer oyunculardan farkıs oynuyor ?
Zaten oyunun genelini incelidğimiz zman animeden görüntülerden oluşuyor okadar ve yazmakdan ibaret
ct ps2 deki gibi değil her oyuncu aynı özelikde hiç bir fark yok burda iş sizde bitiyor sizin çabuk yazmanız gerek
cyclone_ad.min@hotmail.com