"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri Captain Tsubasa Oyunları Hakkında Çözümler,Yorumlar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-2009, 01:21   #1 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 24 Badem Bir Yolda Daha :)

Kodları nasıl yazıyoruz?

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz sağolun.Benim bir ricam olucak CT 2'nin kodlarını nasıl ve nerelere yazmalıyım yardım ederseniz sevinirim.Kendime göre bir oyun oluşturmaya çalışıorum ama kodların hepsi yok elimde ayrıca hangi kodu nereye yazacağımı da tam olarak çözemedim.Forma,müzik,gol sonrası sevinç penceresinin değiştirilmesi,yeni takımlar ve oyuncular oluşturma gibi şeyler düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Badem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 03-09-2009, 01:23   #2 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

buraya gir ve ooku ayrıca sitemizde captain tsubasa hileler bölümünde tüm kodlar paylaşılmıştır o bölümleri iyi ce oku.Şimdi buraya gir ve oku hex editörü indir sonra editlemeye başlarsın Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 03-09-2009, 17:02   #3 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 24 Badem Bir Yolda Daha :)

Bir sorunla karşılaştım

Söylediğiniz gibi yaptım ve kadroyu değiştirmeye çalıştım.sao paulo'nun kalesine Brezilyanın kalecisi Gertise'yi deneme amaçlı almaya çalıştım sonra oyuna girip olmuşmu diye baktım yazdığım oyuncular takıma gelmişti ama benim kaleme şut çekildiği zaman kalecinin yüzünü gösteren resim çıkmadı.Ayrıca Shneideri de takıma almıştım onunlada şut çektiğim halde gücü azalmıyordu sadece top sürerken azalma oluyor onundışında azalma olmuyor ve Shneider'in özel şutunu ilk takımın sıradan bir oyuncusu kolaylıkla durdurabildi bunları nasıl çözeceğimi açıklayabilirmisiniz.Shneider'in forma rengini değiştirdiğim zaman Almanyadaki rengi de değişiyor sadece sao p. daki rengi değiştirebilmek için ne yapmam gerekiyor.Teşekkürler

Konu Badem tarafından (03-09-2009 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir..
Badem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-25-2009, 21:45   #4 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Gerçi uzun zaman geçmiş bu isteğin üzerinden ama bu arkadaşımız hala aktif ve hala bu konularla ilgili. Bu yüzden geçte olsa bu konular hakkında bilgi vereyim.

O şekilde Gertize'nin yakın görünümü olmadığı için çıkmaz doğal olarak. Ama bu altta verdiğim başlıktan bu sorunu çözebilirsin. Wakashimaz'nun yakın görünümü Gertize'ye aktarabilirsin.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Schneider'in şutu sırasında enerji gitmesini sağlamak için;

Schneider'i takımına aldığında enerjisi sürekli yükselir - düşer. Bu sorunu çözmek için; herhangi bir futbolcunu Schneider yapacaksın ve onun yakın görünümünü ve şutlarını ekleyeceksin. Onu da bu aşağıda vermiş olduğum başlıktaki bilgiler vasıtasıyla yapabilirsin.

Şutlarını da bu altta vermiş olduğum başlıktan ekleyeckesin;

Schneider tek oyuncu zaten. Sao Paolo'ya verdiğin Schneider, zaten Almanya'daki Schneider. Tek forma kodu var. Bu altta verdiğim başlıktaki kodlaır kullanarak 2 tane Schneider yaratabilirsin. Herhangi bir oyuncuya Schneider'in yakın görünümü eklersin. Mesela Amaral'a... Yakın görünüm forma renkleri yine bir olacak- yani aynı renk... Normal forma renkleri ise ayrı. Orjinal Schneider'in forma renk ofsetinden değiştireceksin, 2. Schneider yaptığın Amaral'ın forma renk ofsetinden de istediğin renkleri gireceksin. Üst tişört rengi, yakın görünümden dolayı aynı olacak; mesela ikisi de beyaz. Alt şort renklerini ise birbirinden farklı renkte ayarlayabilirsin.

Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil