arkadaşlar biliyoruz ki bazılarında (mesela bende :)) "Captain_Tsubasa_2_Turkce_.nes" oyunu 16.maça gelince hata veriyor...
bunun için müthiş ve %100 garantili bi çözüm buldum!
NOT:yapabilmek için 2.bir CT2 oyunu (tavsiyem ya ENG ya da JP) gereklidir!
-önce 16.maça kdr gönül rahatlığı ile oynuyoruz...
-16.maça gelince save alıp oyunu kapatıyoruz...
-".../VirtualNES/State" 'e girip ordaki "Captain_Tsubasa_2_Turkce_.st0" dosyasının adını kendi ikinci Ct2 oyunumuzun adı ile değiştiriyoruz (bnm kini ben "Captain Tsubasa Vol. II - Super Striker (J) [T+Eng_hayabusa].st0" olarak değiştirdim)
-oyunu 2.CT2 oyunumuz ile açıyoruz (ben "Captain Tsubasa Vol. II - Super Striker (J) [T+Eng_hayabusa].nes" 'de yaptım)
-Load yapıyoruz...
-Size "Kayıtlı CRC farklı olduğundan,normal olarak yüklenemeyen durumlar olabilir.Çalıştırmak istiyor musunuz?" diye soracak,"Evet" diyoruz...
-Oyun şimdi save aldığınız yerden load oldu...Gönül rahatlığı ile 16.maçı bitirin ve diğer maçın başında save alıp oyunu kapatın...
-".../VirtualNES/State" 'e girip ordaki yeni save dosyamızın adını tekrar "Captain_Tsubasa_2_Turkce_.st0" olarak değiştiriyoruz...
-Tekrardan "Captain_Tsubasa_2_Turkce_.nes" oyunumuzu açıp oyunu load ediyoruz...
-Load yapıyoruz...
-Bize yine "Kayıtlı CRC farklı olduğundan,normal olarak yüklenemeyen durumlar olabilir.Çalıştırmak istiyor musunuz?" diye soracak,"Evet" diyoruz...
-Ve artık oyunumuz 17.maça (kayıt ettiğiniz yere) load oluyor...Gönül rahatlığı içinde Türkçe CT2 keyfine devam ediyorsunuz...
(-Aynı hata tekrar olursa aynı işlemleri tekrarlıyoruz...)
(Save yapmayı bırakmayın! ;D)
kendi yazımdır! 8)