maestro o bır oyunun suprızıdır soyle acıklıyım bu sut cekerken spıker konusur hane sut der ve arada power sut power vole good pas gıbı deısık seyler soyluyor sanada power sut gelmıstı bu power attıgında orta saha gerısınden bıle gıdıyor kaleden vursan gene gıdıyor ve gol oluyor buyuk ıhtımnal cunkı power attıgında oyuncu sut gucu 12 se oluyor 15 20 felan bunu herkez yasamısdır yane mesela fransadan sonra gelen bır rakıp var 10 numrsı agları delıyor voleyle normalde delemıyor cok denedım sadece power attıgında delıyor ve argentınden once gelen rakıpte 9 var harıtada yavas gıder oda oyle power shut atarsa agları delıyor mesela ben hyuga takıma karsı oynarken mısaki topu atıyorum ve oyunu save yapıyorum power vole atana kadar attıgında gol oluyor ozel harekete gerek kalmıyor bazen olmadıgı oluyor mesela bazı bızım salak oyuncular pas atar herkezın altından gecer ondada good pas atıyor ıste ondan oyle kapamıyorlar yane cok var oyunda boyle suprız good tackle bıle var good kayma genelde ozel oyuncular bunu yaparken ekranda o oyuncu gorunumu cıkar sıradan oyuncularda cıkmyor ama onlarda yapıyor good kaymayı good uzaklastırma say say bıtmez mesela karsı rakıp tsubasa drıver shot ttutugunu bılırm daha 4. takım cok sasırıdım ama good yumruk yapıyomus onuda sonalardan ogrendım sadece morisakı veya wakabayasi kızmıyor herkezde var bu ozellık sadece wakabayası bıraz daha etkılı morisakı dıger kalecıler gıbı hatta denıyebılırsınız morisakı kızdırın spıker ne dıcek bakın good yumruk yazar bu bızım dıger basıt kaleclerde oluyoer rakıptede bunlar oyunun suprızı bız kucukken bılmedıgımız ıcın cok sasırır ve zevk alırdık tabı sımdı her seyı bılıyoruz her noktasına kadar o yuzden eskısı kadar keyıf vermıyor ct2
Konu JuanDiaz tarafından (01-16-2010 Saat 04:30 ) değiştirilmiştir.
|