"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri Captain Tsubasa Oyunları Hakkında Çözümler,Yorumlar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-02-2011, 15:05   #31 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 21 JuanDiaz Bir Yolda Daha :)

fanatik meonun tigeri eline alması cok dogal o kaleciyi ozel yapmıs ct2 yapan adam ılk takımda bire birde gecme gol atma diye statlarını acayıp yuksek tutmuslar 3.finalde karsımıza cıkan wakabayaşi statlarına bak istersen bire birde acılma puanı 20 25 arası hemde wakabayasi yane o kalecinin 50 stat ppointleri var argentina macına kadar bire birde en iyi acılan kaleci meon hemde ılk final oldugu halde dusun yane acayıp guzel bır kaleci o ben hackle o kaleciyi ilk finaldan itibaren kendı kaleme alıyorum baskada oyuncu transfer etmıyorum o yetıyor bana adamlar rövaşata kafa vole cekerken acıldıgında yuzde 100 dıyorum elıne alıyor hemde taa 4.finalda bile hemde hıc level kasmadan bırde oraya gelene kadar level kastıgını hesap edersek sen dusun ama punch gucu az dıyebılırım tabı genede bızım kalecilerimize göre iyi 14 punchu var bızım kalecilerin 14 punch olması ıcın 10 15 level kasması gerekıyor dıger dedıgın olayada katılıyorum 2.finalda hack yaparak nankatsudakı 4 5 numaranın yerıne sao polodakı 4 ve 5 alın aradakı farkı gorceksınız amaral hava topları karsılamakta ve kafa sutu cok yuksek tusu kadar var ama yer hakımı sıfır dıyebılırım alttan gelen vole gıbı sutları bloke edemıyor vede vole gucu cok zayıf ama dert deil bu seferde devreye dottil giriyor bu oyuncuda yerin hakımı yerden gelen hıc bır vole gıbı sutları kalene gondertmez kolayca ve vole gucu amaralın kafa gucuyla aynı yane amaral hava toplarında dottil yer toplarında ustun ama tusubasa her 2 sındede basarılı ben tusuyu defansa koyuyordum :D amaral ve dottil ıkıncı finalde tooho liginde defansınıza alın rahatlayın biraz hıc oyuncuların levellerını statlarını yukselmeye takımına adam aktarmaya gerek yok kaleye meon defansa amaral dottil alın keyfınıze bakın bu o kadarda abartı hack sayılmaz sonucta:D
JuanDiaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-02-2011, 15:27   #32 (permalink)

Tecrübe Puanı: 8 santana1905 Bir Yolda Daha :)

Az önce başıma geldi bu olay.. Üzerinde çalıştığımız bi hack projemiz var.. Onla oynarken iran maçının şifresini girdim.. Şu oyuncuların skillerinin arttığı , 3 haneli şifreyi.. Matsuyama'yı değişmiştik slider sutu vardı.. Sutu 217 ydi Slider sut cektim.. Kaleciyi uçurdu , sonra çizgide biri daha çıktı onu da uçurdu. Ama top girmedi , geri döndü.. Bence bu bayağı ilginçti :)
santana1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-02-2011, 19:47   #33 (permalink)

Ünvan :Kadro Dışı

Tecrübe Puanı: 0 Killer_Tolunay is an unknown quantity at this point

benim dikkatimi çeken bişi olmadı
Killer_Tolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2011, 20:14   #34 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Benimde bişey dikkatimi çekti; dikkatini çeken bir şey yoksa yazman da gerekmez aslında

Konu Hiena tarafından (02-13-2012 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-03-2011, 18:33   #35 (permalink)
Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 51 Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)

Alıntı:
JuanDiaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
fanatik meonun tigeri eline alması cok dogal o kaleciyi ozel yapmıs ct2 yapan adam ılk takımda bire birde gecme gol atma diye statlarını acayıp yuksek tutmuslar 3.finalde karsımıza cıkan wakabayaşi statlarına bak istersen bire birde acılma puanı 20 25 arası hemde wakabayasi yane o kalecinin 50 stat ppointleri var argentina macına kadar bire birde en iyi acılan kaleci meon hemde ılk final oldugu halde dusun yane acayıp guzel bır kaleci o ben hackle o kaleciyi ilk finaldan itibaren kendı kaleme alıyorum baskada oyuncu transfer etmıyorum o yetıyor bana adamlar rövaşata kafa vole cekerken acıldıgında yuzde 100 dıyorum elıne alıyor hemde taa 4.finalda bile hemde hıc level kasmadan bırde oraya gelene kadar level kastıgını hesap edersek sen dusun ama punch gucu az dıyebılırım tabı genede bızım kalecilerimize göre iyi 14 punchu var bızım kalecilerin 14 punch olması ıcın 10 15 level kasması gerekıyor dıger dedıgın olayada katılıyorum 2.finalda hack yaparak nankatsudakı 4 5 numaranın yerıne sao polodakı 4 ve 5 alın aradakı farkı gorceksınız amaral hava topları karsılamakta ve kafa sutu cok yuksek tusu kadar var ama yer hakımı sıfır dıyebılırım alttan gelen vole gıbı sutları bloke edemıyor vede vole gucu cok zayıf ama dert deil bu seferde devreye dottil giriyor bu oyuncuda yerin hakımı yerden gelen hıc bır vole gıbı sutları kalene gondertmez kolayca ve vole gucu amaralın kafa gucuyla aynı yane amaral hava toplarında dottil yer toplarında ustun ama tusubasa her 2 sındede basarılı ben tusuyu defansa koyuyordum :D amaral ve dottil ıkıncı finalde tooho liginde defansınıza alın rahatlayın biraz hıc oyuncuların levellerını statlarını yukselmeye takımına adam aktarmaya gerek yok kaleye meon defansa amaral dottil alın keyfınıze bakın bu o kadarda abartı hack sayılmaz sonucta:D
Destek verdiğin için sağol kardeş ama dediğim gibi Amaral havadan Dottil yerden top geçirmiyor.Meon bence çok iyi bir kaleci.Sende bahsetmişsin zaten neler yapabileceğinden
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-11-2012, 19:07   #36 (permalink)

Tecrübe Puanı: 20 saxophone Bir Yolda Daha :)

Ben de bir kere Nankatsu - Toho maçı yapıyordum. Hyuga tam bizim kalenin dibinde Tiger shot çekti, ama Morisaki o şutu çıkarmayı başardı, hem de çıkardıktan sonra havaya uçmadı bile. İki şeye şaşırdım yani: hem o şutu çıkardı hem de havaya filan uçmadı. Hayretler içinde kalmıştım..
saxophone isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-10-2012, 12:30   #37 (permalink)
s.Aoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 9 s.Aoi Bir Yolda Daha :)

morisaki ile hyuga bire bir kalmıştı morisakiyle uçurmuştum hyugayı :D
Alt 03-30-2012, 07:55   #38 (permalink)

Tecrübe Puanı: 15 omer159357 Bir Yolda Daha :)

Standart Hayal değil

Bekleyin hayal değil gerçek olacak bütün şutları elinizle tutacaksınız sadece sabredin...
Hatta son takımda kaybolan topu bile ilk vuruşları hepsini elinizle sinirlenmeden tutacaksınız...
omer159357 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil