"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri Captain Tsubasa Oyunları Hakkında Çözümler,Yorumlar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-13-2009, 19:04   #1 (permalink)
-PrisonBreak- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 23 -PrisonBreak- Yakında Ünlü Olacak :)

Standart Herkes Ct-2 oyununu oynarken karşılaştığı ilginç durumları yazsın..

orjinal ct2 oyununda(hilesiz) ateride oynadığım...

1-Brazilya maçında 2. yarı giren Arthur Anthunez Coimbra ardarda çektiği 2 güçlü vuruşunu Wakabayashinin kurtarması
2-Napolyon ve Pierin havada cektikleri sutu wakabayashinin kurtaması hemde ilk sutları ve ardından gene aynı şutu kurtarması
3-Misuginin havada güçlü vuruşunun kaleci Hernandeze gol girmesi hemde hernandeze ilk şuttu.
4.japonyada yedeklerden aldıgım hiçbir özel hareketi bulunmayan oyuncunun Müllerle karşı karşıya kalıp cektiğim şutu Müllerin yemesi buna acayip şaşırmıstım aterinin karşısında donup kalmıştım

aklıma geldikçe oynadıkça eklicem, ama bunlar bikerede olan şeyler deil nerdeyse fransayla şifreyi yazıp ardada 3-4 kere yapmışımdır.. sizde karşılatığınız şaşırtıcı durumları yazınız..
-PrisonBreak- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-14-2009, 23:11   #2 (permalink)
captaingenzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 86 captaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud of

yenilmeden geldiğim japonya milli takımına karşı oynadığım maç en heyecanlısı ve en ilginciydi benim için... maç karşılıklı gollerle geçiyordu bi Tsubasa bi hyuga maç en son 4-4 idi... son saniyeler... ben sarı saçlıyla vole çektim çizgiden çıkardılar sonra turuncu saçlıyla vole çektim gol oldu 5-4 öndeyim ama artık 00.00 ın son saniyeleri yani maç her an bitebilir ben galibiyet naraları atıyom... ama o da ne hyuga kalecimi uçurdu boş kale ben aglamak üzereyim :D:D:D şutunu çekti dedim herşey bitti valla :D ama top kaleye giderken hakem maçı bitirdi:D:D:D benim en lginç maçım buydu yani :D
captaingenzo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-14-2009, 23:46   #3 (permalink)
-PrisonBreak- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 23 -PrisonBreak- Yakında Ünlü Olacak :)

güzel maç olmuş hele bitişi:)
-PrisonBreak- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2009, 10:09   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 21 JuanDiaz Bir Yolda Daha :)

o kadar cok varkı hangısını anlatsam dıye dusunuyorum son dakkada gol yıcekken top patlamalar
hyuga fınalde neo tıger attıgında mısaki onu engellemesı taki ile dıbıne gırdıgımde onu calımlamam atarıden bahsedıyorum
brezilya macında kalecımle karsı karsıya kaldıgında yumruk yapmama ragmen carlos santana sutunu cıkarması
cylone attıgımda son dakka golu dıye sevınırken kalecının elıne alması aynı bır keresınde dırekten donusu
anlat anlat bıtmıyor yane
ama en tuhaf olay geldı basıma bır keresınde
nasıl olduysa coımbra sutunu surat cıkarmadan elıne almıstı halbukı ben bılerek yakalamk ıstedım cunkı yakalamaya basınca cok dırek oluyor oyun boyle yapılmıs ben dırek beklerken elıne aldı tabı yavas gıtmıstır belkı ama genede o halıyle 88 mı yumruk vardı galıba elıne aldı sastım kaldım
tsubasa ıle drıver atıp muller gol yemesı vardı bırde onada sastım kaldım yanlıslıkla elım 2 ye gıttı gol gırdı her neyse bu anlat anlat bıtmez burda kesmek en ıyısı
JuanDiaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2009, 10:39   #5 (permalink)

Ünvan :Kadro Dışı

Tecrübe Puanı: 0 Maestro Yakında Ünlü Olacak :)

bende brezilya macında oynarken sawada ile gertizeyi çalımlamış gol atmıştım buna çok sasırmıstım ataride oynuyordum tabi sawada nın sawada oldugunu bıle bılmezdım lakap takmıstım 'cingöz' diyorduk arkadaşlarla ona :D calımı 29-35 arasında bir skildi nasıl geçti hayret etmiştim ve sonra bu gibi şeyleri sık sık denedim ama nafile bir daha grtizeyi çalımlayamadım bu sefer şutla geçmeye karar vermiştimki jito ile birebir yapıp jito sano combi ile olü çakmıştım ne günlerdi be bu bahsettiğim olay tam 15 sene önce arkadaşlar :)
Maestro isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2009, 22:22   #6 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Bu oyunun ilginçlikleri çok... Sıkça yaşadım bu durumları... Her olaya şaşırırdım; ama artık bunların hangi nedenlerden ötürü olduğunu bildiğim için pek şaşırtıcı gelmiyor bana...
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2009, 22:25   #7 (permalink)
Sari Serugen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 39 Sari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura about

walla bende ilginç gelen bi şeyler olaylar yok yani olmadı olsada bi an için sinirlenip topu kurtardı derim o kadar ama bi hack oyununda öyle bi şey olsaydı eğer çok iyi olurdu

R.I.P. Clifford Lee Burton...
Sari Serugen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2009, 22:46   #8 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Ne gibi bişey istiyorsun?
Alt 10-23-2009, 22:49   #9 (permalink)
Sari Serugen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 39 Sari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura about

bi şey istemiyorum sadece kalecilerde bazen sinirlenip tüm topları kurtarsın sonrada eski haline dönsün ama biraz hayal oldu galiba ha değilmi

R.I.P. Clifford Lee Burton...
Sari Serugen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2009, 22:53   #10 (permalink)

Ha, anladım..

Hayaller bazen gerçek olabiliyor. Sen hayal etmeye devam et, bakarsın bir gün bu da olur. Usta hackerlerimiz var burada; Heroy, altinfener38, Efsane Hacker gibi. Belki ilerde bir gün bu ''Üstat''lar onu da yapar.
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil