"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Çözümleri, Stratejileri Captain Tsubasa Oyunları Hakkında Çözümler,Yorumlar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-11-2009, 12:43   #21 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Şu altta verdiğim başlıkta anlattım nasıl vurulacağını. O ve diğer tüm şutların tuş combinasyonu var bu altta ki başlıkta.

R, L, D, U, X : Cyclone şutun tuş combinasyonlarıdır.

Öncelikle R1' e basıyorsun, sonra yön tuşları olarak sıra ile bu yukarı da verdiklerimi giriyorsun. R (right -sağ), L (left - sol), D (down - aşağı), U (up - yukarı) ve X tuşuna basıyorsun. X şut tuşu oluyor. joystickte oynuyorsan tuşlar böyle. Klavye ile oynuyorsan, yön tuşları yine aynı sadece şut tuşun hangisi ise ona basıyorsun. bende klavye de bu tuş Z tuşu. Sen hangisini yapmışsan ona basacaksın.

Tabi bunları çok kısa bir zaman dilimi içinde girmen lazım. R1' e bastığın anda oyuncu şut için durur hareket etmez, işte hemen ardından bu tuş combinasyonlarını girip şutunu çekiyorsun.

Bu altta verdiğim başlıkta daha detaylı anlatım var, istersen oraya bir göz at.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-22-2009, 14:47   #22 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 25 oekintaro Bir Yolda Daha :)

bilen biri varsa ben son maçta tsubasanın phonix ve hyuuganın raijuu şutlarınıda kullanabildim ama bildiğim bi çok japon olmayan elemanlarında özel şutları var bunları nasıl kullanabiliriz. japon milli takımını lvl 50ye taşımıştım ama diğer oyunculara nasıl level kazandırabiliriz.
oekintaro isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-22-2009, 20:45   #23 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Maç kazandıkça level atlar. Aynı takımla defalarca oyna ve kaydet, bu şekil de tüm oyunculara level
atlatmış olursun. Bu aşağıda verdiğim başlığa bak, orada levelleri yükseltilmiş takımlar var. Save dosyası vermişim, onu indir ve o 2 memori card dosyasını, kendi memcard dosyalarınla değiş, birçok takımın leveli yükseltilmiş. İşte bu saveyi emulatöründe ki memcard dosyasına atarak tüm şutları çekebilirsin.

Ayrıca bu aşağıda ki başlıkta tüm şutların tuş combinasyonu ve bazı stratejik bilgiler var.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (01-22-2009 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-20-2009, 15:26   #24 (permalink)

Tecrübe Puanı: 20 mukallid Bir Yolda Daha :)

iki kişilik oyuna girdiğimde ikinci takımı nasıl seçebilirim?
mukallid isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-16-2009, 22:36   #25 (permalink)

İkinci takımı, configürasyon bölümünden ikinci oyuncu için tuş ayarlaması yapmış isen, ona göre o tuşlarla ikinci oyuncu için takım seçme işlemi yapabilirsin. Bu josytick için ayrı; klayyede ise artık hangi tuşları ayarlamışsan onlarla takım seçip oyuna girebilirsin.
Alt 10-20-2009, 07:02   #26 (permalink)

Tecrübe Puanı: 21 JuanDiaz Bir Yolda Daha :)

ya bu sutları cok fazla kafaya takıyorsunuz bu yukarda gosterdıgı hıena bır cozum ama bunu aynı atarı solonunda ken ryu aduket cekmek gıbı dusunun
ben l1 bastıktan sonra bu yukardakılerr uygulamıyorum ornek ılerı gerı assagı ılerı aduket ceker ya bu sekılde kolu dondurdugunde ken veya ryu street fıghter oynamıslar ne demek ıstedıgımı anlıcaklardır bu sekıldede vuruyor bıraz daha oynatırsan kolu o zamanda hyugadan o en guzel sutunu adını unutum tsubasanında aynı bu dedıgım taktıkle butun oyuncuların ozellerını atarsınız yok rakıp hızlıymıs hemen gelıyormus oyle bır se yok arada 1 cm fark olsa gene atarsınız elınızı alıstırın buna oyle kolay gelcekkı ne kadar kolaymıs dıceksınız ama ben kolla oynuyorum jystıck le o yuzden boyle rahat sızde klavyeden oynuyorsanız bılemıcem hıc denemedım ama genede deneyın yukardakılerden daha kullanıslıdır ve daha basıttır ve ayrıca bu sekılde hepsının sutlarını vurursunuz yok matsuya geldıgınde bunun neydı yaa tsubasa hangısı ozel sut atıyordu hangısı cyolone gıbı sorularda olmaz kafanızda her adamla vurur bu gosterdıgım teknık belkı hıenda bılıyordur bunu bılmıyosada zaten dırek denemenı ısterım hıena tabı sen baska sekılde alıstıysan o baska ama bılmeyenler ıcın bu yontem kacırılmaz
ama su twın sut atamadım gıttı yan yana getırıyorum gene atamıyor bırde bu mac da yan yana gelmesınımı beklıcez beyfendılerın ısımız var onları ben hıc denemıyorum bıle
ama hınea dedıgı gıbı harıka bır oyun level felan kasmayın dırek ılerleryın macın keyfını oyle alırsınız zaten kasmaya gerek yok tsubasa veya hyuga oldugu maclarda vurusların yuzde 80 ı nı gırıyor en son mac harıc o macda ben 12 gol attıgımı bılırım ne normal vurucam vururum en guclu sutlarını gırer gol ne ugrascam level la normal sut la
tabı bazen en guclu sutları bıle tutuyor ıpne
JuanDiaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2009, 23:20   #27 (permalink)

Bu altta verdiğim başlıkta açıklamıştım bu twin şut olayını. O başlıktaki açıklamamın o kısmını burada da veriyorum;

İkili, yani Twin şutları vurmak için; o 2 oyuncunun yan yanda olması lazım. Tam yan yanda değil tabii; şut vuracağınız oyuncunuz önde olmalı, partneri ise bira arkada. Eğer partneri önde olursa vurmaz.

Tachibana kardeşlerin ikilini şutunu vurdum. yanlarında kim varsa o oyuncuya pas attıyorlar, ardından o oyuncu tekrar onlara pas atarken ikisi birden havaya zıplıyıp havada ikili vururuşlarını yapıyorlar. Havada asılı kalmış gibi topa vuruyorlar. Çok güzel bi görüntü gerçekten...

Tsubasa nın, Misaki ve Hyüga ile Twin şutu var;

Tsubasa ve Misaki orta sahada oynadığından yan yana gelir, ama Hyüga hemen ceza sahasına girer. Ceza sahasından da bu şutu vuramazsınız. o yüzden benim gibi Hyüga'yı orta sahaya mesela Misaki'nin yerine alın. bu şekilde Tsubasa'nın yanında veya arkasında olur ve bu şutu vurabilirsiniz.

Hyüga ve Sawadayla ikili şut çekmek için; bu iki oyuncuyu orta sahaya yan yana alın hepsiylede vurabilirsiniz.

Şutu vuracak oyuncunun partneri, o oyuncunun biraz arkasında olmalıdır. Önünde olursa veya yanında ama çok uzak mesafede olursa vurmaz.
Alt 05-06-2011, 17:03   #28 (permalink)

Tecrübe Puanı: 19 _[Emre]_ Bir Yolda Daha :)

Alıntı:
WaTsuShiGA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar burada bu oyun hakkında sohbet edelim.Oyunu bir güzel inceleyelim görüşlerimizle.+ ve - lerini tartışalım.Yeterki sohbet edelim.Sıkıştığımız zaman buraya gelip bir mesaj atalım. ;D
Evett, bu oyun hakkında benim görüşüm grafik açısından çok iyi değil ama Pes ve Fifa'lardaki görüntü gidi olmasını isterdim.Oyunun yapısı çok güzel.Benim bir sorum olucak.Bizim oynadığımız takımda Wakabayashi ve diğeri olmadığı zaman kaleye çok saçma biri geçiyor.Bazen Tsubasa takımda olmuyor Bazen Hyuga.Special şut çekmemi önlüyor.Takımda Tachibana'lar var.Onlarla Twin şut nasıl çekebilirim?Veya başka kimlerde special şut çekebilirim?
aslında hepsi senaryoya yönelik ben seriyi izlemeden önce rj7 maçında kalede masaoyu görünce bu ne saçmalık dedim ama seride rj7 maçında gerçekten kaleye geçti hatta vurulan ilk şutu eline aldı
_[Emre]_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-18-2012, 15:40   #29 (permalink)
Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 51 Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)

Arkadaşlar bence bu oyun Tsubasa'nın en keyifli oyunlarından birisi.Size bir sorum olacak bu oyunda RJ7 Arjantin'den daha mı güçlü? Çünkü Arjantin tam bir rezillik RJ7 ile maç yaptırdım.İki tarafıda Computer yönetti ve maç 12-0 bitti.Bu 12 golünde 9'u düz şutlarla girdi.Arjantin maç boyunca 1 şut çekebildi.Onuda kaleci çok rahat tuttu.12-0 rağmen RJ7'nin 3 topu direkten döndü.Arjantin'im bu oyunda tam bir fiyasko ezikler.İnanmayan varsa resmini paylaşabilirim.12 golün 9'unu Ryoma Hino attı.Arjantin artık gözümde zayıf değil çok zayıf bir takım Aklıma gelmişken Raiju şutun nasıl çekeleceğini bildiğim halde hiç çekemedim.2 kişilk yapıp maç boyunca denedim yine olmadı.İlk oynamamda çekmiştim ama artık çekemiyorum.

Konu Makoto Soda tarafından (04-18-2012 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir..
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-18-2012, 17:53   #30 (permalink)
Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 51 Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)

Alıntı:
Makoto Soda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bence bu oyun Tsubasa'nın en keyifli oyunlarından birisi.Size bir sorum olacak bu oyunda RJ7 Arjantin'den daha mı güçlü? Çünkü Arjantin tam bir rezillik RJ7 ile maç yaptırdım.İki tarafıda Computer yönetti ve maç 12-0 bitti.Bu 12 golünde 9'u düz şutlarla girdi.Arjantin maç boyunca 1 şut çekebildi.Onuda kaleci çok rahat tuttu.12-0 rağmen RJ7'nin 3 topu direkten döndü.Arjantin'im bu oyunda tam bir fiyasko ezikler.İnanmayan varsa resmini paylaşabilirim.12 golün 9'unu Ryoma Hino attı.Arjantin artık gözümde zayıf değil çok zayıf bir takım Aklıma gelmişken Raiju şutun nasıl çekeleceğini bildiğim halde hiç çekemedim.2 kişilk yapıp maç boyunca denedim yine olmadı.İlk oynamamda çekmiştim ama artık çekemiyorum.
Arkadaşlar galiba neden çekemediğimi buldum Hyuga Raiju çekebilmesi için 50 lvl olması lazım anca hatırladım.
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil