drive şutlar dışında tüm oyuncuların özel şutlarını artık çekebiliyorum dün denedim hepsini yaptım.
mesela bunlar tsubasanın özel şutları:
Tsubasa Ohzora
1.U,L,D,R,X
2.U,D,X
3.L,D,R,T(ikili vuruþ Taro Misaki(11))
4.L,D,R,T(ikili vuruþ Hyuga Kojiro(9
1.şut,yukarı,sol,aşagı,sağ ve şut tuşuna basıyorsunuz bende şut z tuşu.orta sahayı geçtikten sonra ceza sahasına girmeden herhangi bi yerden ilk olarak L1'e basıp elinizi çekin ardından bu kombinasyonları yapın mesela tsunun 2.şutu için U,D ve X'e basın yani yukarı ,aşağı ve şut tuşuna bu şekilde vurur,ama hızlı olmalısınız yaklaşık 1,2 saniyelik süre içerisinde vurmalısınız çok kısa bi süre ilk önce tsubasanın 2.şutu u,d,x 3 tuş olduğu için bundan başlyın vurursunuz
hatta isterseniz Misugiden başlayın mesela 2.şutunu deneyin L1'e basın R ve X yani kolun ilerisine(right) ardından şut tuşuna kısa olduğu için hemen yaparsınız
misugi'nin şutları:
1.U,D,X
2.R,X
ondan sonrada uzun olanları deneyin aşagıdaki tsubasanın 1.şutu yani bunu bi deneyin:U,L,D,R,X
ben baya uğraştım el çabukluğu kazanmak için 2 kişilik oynama modunda açın orda kimse size müdahale etmez rahatça defalarca deneyebilirsiniz.birde önce şöyle deneyin L1'e basın yukarı,aşagı,sağ,sol bunları yapın şut tuşuna basmayın çünkü vurmadımı top kaleciye gidiyor bidaha git al yeniden dene konsantre olamaya bilirisiniz onun için şut tuşuna basmayın L1'e bastıgınızda vuruşu yapabilmek için size kısa bi süre verir bu süre içerisindede oyuncu durur hareket etmez işte bu süre içerisinde mesela tsunun bu şutunu L1'e bastıktan sonra U,L,D,R,X ilk dört tuşu yukarı,aşagı,sol,sağ yapın şut tuşuna basmayın en son sağ tuşuna bastığınızda oyuncu hareket ederse bu süre içerisinde tuşları girememişsiniz demektir ha hareket etmezse yapmışsınızdır böyle bi kaç kez deneyin ardından şut tuşuna basın o zaman bu özel şutu vurur.ben böyle denedim el alışkanlığı sağladım şimdi tüm şutları vurabiliyorum.çok güzel şutlar var mesela hollandalı cruyyford L1 ve R1 ile drive şut vurmaz ama iki tane şutu var bunları bu şekilde vurun çok farklı şutları var çok sert şutlar,yine schneider'in farklı bi vuruşu var ateş topu gibi çok sert bi şut,tüm oyuncuların böyle güzel vuruşları var.yanlız ikili vuruşlar yani tsu ve misaki ile tsu ve hyüganın ikili vuruşları bunları vurmak için o 2 oyuncunun yan yanda olması lazım.tam yan yanda değil biraz arkasındında olabilir ama çok fazla mesafe olmamalı.taçibana kardeşlerin ikilini şutunu vurdum yanlarında kim varsa o oyuncuya pas attıyorlar ardından o oyuncu tekrar onlara pas atarken ikisi birden havaya zıplıyıp havada ikili vururuşlarını yapıyorlar.tekrar tekrar o gölü gösteriyor ya ikisi havada asılı kalmış gibiçok güzel bi görüntü gerçekten.
tsubasa-misaki ve tsubasa-hyüganın ikili vuruşları aynı tuşlarla vuruluyor dolayısıyla hangisi tsubasaya yakınsa o onla vuruyor.tsubasa ve misaki orta sahada oynadığından yan yana gelir ama hyüga hemen ceza sahasına girer ceza sahasındanda bu şutu vuramazsınız o yüzden benim gibi hyügayı orta sahaya mesela misakinin yerine alın bu şekilde tsubasanın yanında olur ve vurabilirsin.diğer oyuncularıda taçibanalar,hyüga ve sawadayla ikili şut çekmek için bu iki oyuncuyu orta sahaya yan yana alın hepsiylede vurabilirsiniz.bu arada ishizakinin bile süper şutu var hemde 2 tane.misuginin yine çok güzel bi şutu var.yanlız misakinin yok ona şaşırdım.ishizakinin bile var ama misakinin tsubasayla ikili vuruşu dışında yok.neden yapmamışlar anlamadım.
aşagıdaki bu linkte ise oyunu bitirdim tek tek kazandığım her maçtan sonra memori karta kaydettim,aşagıdaki link içerisinde benim memori carttaki 2 dosyayıyı linkten indirin kendi emulatörünüz içerisindeki memcards klasörü içerisne atın orda 2 tane mcr dosyası var yenileriyle değişsinmi diye sorar evet diyin isterseniz önceden memori kartınız içerisindeki dosyaların yedeğini alın,bu linkteki dosyaları memcard klasörüne attıktan sonra oyunu hikaye modundan açın new bölümünün altında load'ı seçin,ardından card 1'i seçin 15 tane takımın kaydı var en alttaki 15 sıradaki kaydı yükleyin bu oyunun bitişi son takımıda yenip öyle kaydettim bu kaydı yükledikten sonra teknik direktörlerimiz aralarında konuşuyor onuda starta basıp geçebilirsiniz sonrasında animeden görüntüler ve japonca yazılar çıkar 1 dakika falan sürüyor onun bitmesini bekleyeceksiniz,bittikten sonra yine ilk oyun açıldığı zamandaki push start bölümü çıkar starta basın artık tüm takımlar hizmetinizde 2 kişilik ve turnuva modunda tüm takımlar var istediğinizi seçip oynayabilirsiniz.mesela bunlar arasında hikaye bölümünde karşılaşmadığmız hamburg,italya,arjantin,fransa gibi birkaç takım var.hamburgta schneider,kaltz ve wakabayashi var.bundan böyle oyunu her açtığınızda bu şekilde yükleyin sadece 1 dakika bekliyorsunuz ondan sonra tüm takımlar çıkıyor.
link:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
burdada taçibana kardeşlerin ikili vuruşlarını yaparlarken çektiğim resmi var.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?