Hangi oyunu. ?
Captain Tsubasa 2'mi. Neyse ben hepsi için bilgi vereyim....
Aşağıdaki linkten oyunu nasıl açacağınla ilgili resimli anlatım verdim onu indir aynısını uygula. tabi öncesinde oyunun romunu ve bu oyunu açmak için nes emulatörünüde indirmiş olman gerekir. nes emulatörü forumun emulatöler bölümünde mevcut. ordan Virtuanes veya NEster j emulatörlerinden birini indir. sonra download bölümünden oyunu indir.
Öncelikle emulatörü arşivden çıkar. sonra aşagıdaki resimli anlatımdakileri uygula. romu göster ve oyuna başla. bu kadar. bu Captain Tsubasa 2 oyunu içindi.
Diğer oyunalar gelince onların emulatörü farklı olsada aynı mantık. oyunu açmak için gereken emulatörü indiriyorsun. sonra oyunu indiriyorsun. ve aynı şekilde emulatörü açtıktan sonra file sekmesinden oyunu gösterip oynuyorsun.
Captain Tsubasa 1 ve 2 oyununu: Virtuanes, Nester J ve Nestopia emulatörü ile
Captain Tsubasa 3, 4, 5 ve J oyununu Snes ve Zsnes Emulatörüleri ile
Captain Tsubasa Sega oyununu:Sega emualtörü ile. bunun oyunuda emualtör içerisinde zaten. aynı şekidle emulatörü açıp oyunu gösterip oynuyorsun.
Captain Tsubasa J Get in the Tomorrow Playstation 1 Oyununu: Download bölümünde oyununu indiriyorsun. bu oyunun boyutu biraz yüksektir. 600 mb. civarı. daha sonra emualtör bölümünde aynı isimle emualtörünü indirip emulatör ayarını yaptıktan sonra oyunu gösteri oynuyorsun. bu oyunun emulatörünün bulunduğu başlıkta emulatörünün kurulumu ile ilgili resimli anlatım verild zaten. ordakileri adım adım uygula sonra oyun ugöster ve uygula.
Captain Tsubasa Playstation 2 oyununu: aynı bir üsteki ps 1 oyununda lduğu gibi bir emulatör ile oynanıyor. yanlız bu oyun çok yüksek özellikler ister.
işletim sistemi: İntel pentimum dual core 2
en az 2 gb. ram
1 gb. ati radeon ekran kartı
dvd writer
ki bu özellikler bile az bu oyunu çalıştırmak için. böyle bir bilgisayarın varsa bu oyunu dene. çünkü boyutu çok yüksek ve açmama gibi bir ihtimali var. onun dışında
nes, snes oyunları yani 1, 2, 3, 4, 5 ve J oyunlarının boyutu çok ufaktır. seganında ufak sayılır bunları anlattığım şekidle emulatörünü ve oyununu indirip oynayabilirsin.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? ... ...
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür