bu oyunun tam olarak nasıl sistem istediği belli değil.benim sistemim core 2 duo 2.5 4gb ram ati hd 1gb 4850 ekran kartı var bu verdiğim emulatör ile oyun içi 17-24 fps özel hareketler,ara sahneler,pas görüntüleri 35 ile 47 arası fps alıyorum.
Ulan dargınım işte sana
Zaten kırık döküktü herşey
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
dolphin 3402 indirdim.donma olmadı .direk ayar bile yapmadan açtım.ama dediğim gibi tayland maçına gelemeden gameover oluyorum.beceremdim bi türlü maça gelmeyi.bi defa şanstan geldim.onda da emuyu bozdum kurcalayıp.bi daha nasip olmadı..
aslında oyunun bi sistem gereksenimi yok sadece emulatorler yetersiz :))..ben zamanında 2.el bi gamecuba 80lira verip sırf bu oyunu oynadım.fena bi oyun değil.aslında ct oyunları arasındaki en iyi grafik bu oyunda hakkını yememek gerekio.ps2 oyununu oynamadım.onunda grafikleri güzelmiş ama oyun animeye göre gittiği için favorim hala bu oyun
ps 2 emusundaki iyi çalışıyor ama şut sınırlaması haddini aşmış ve insan stres oluyor şut çekeceğinde.özel pas, süper kayma felan yok.taşibanalar hirado ile havaya çıkmıyor.bazı şeyler çıkarılmış...evet dolphindeki bence süper olmuş.ama bi oynayabilsek.ayrıca mario galaxy gibi karmaşık oyunu süper açtığı halde bu sıradan oyunu donduruyor.ümit var mı ?
vallahi ben pcden oynamaya yeni başladım darlord80 arkadasımız saolsun sayesinde 64bit bi emu buldum ve sorunsuz oynanıyor...oyun hakkında yardım istersen msj atabilirsin ya da msnimi ekleyebilirsin online kısmına yazmıstım...