"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Oyun Emulatörleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Oyun Emulatörleri Oyunları Oynamak İçin Gerekli Olan Emülatörler

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-03-2009, 02:30   #1 (permalink)
captaingenzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 86 captaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud of

Standart arkadaşlar buyrun zsnesi şöyle bir anlattım bakalım beğenecek misiniz?

zsnes programı bir emülatördür yani bilgisayarınızda ateri oynayabilirsiniz

demektir tabi bu program sadece super nintendo aterisinin oyunlarını açar

programa çift tıkladıktan sonra spacebar(boşluk tuşuna) basıyoruz sonra

confıg -> input1 yani 1ci oyun kumandasını ayarlıyoruz orda none ve keyboard/joystick

diye bir seçenek var keyboardlı olanına tıklıyoruz -> set diyoruz ->left yazan gri

tuşa tıklayıp klavyeden sol yön okuna basıyoruz right klavyede sağ yön okuna basıyoruz

up tuşu için yukarı ok tuşuna down için aşağı yön okuna basıyoruz böylelikle

yönlerimiz tamamlandı şimdi A-B-Y-X tuşlarına sıra geldi burda klavye harflerinden istediğimizi seçebiliriz

kolaylık olsun diye A(kumanda)->A(klavye), B->S, z->x,Y->x yapmamız yeterli olur böylelikle sanki klavyeyi ateri kumandasına benzetmiş oluruz

oyunu açmak için znes programını çalıştırıyoruz sonra load->beta.058 oyuna başlıyoruz

-----------oyunun adı captain tsubasa 3(captain tsubasa 3 challenge of kaiser)------------------------------

oyunun genel mantığı

top sizdeyken karşınızda da rakip oyuncu yoksa B tusuyla menü açılır burda

sağ ok şut sol ok pas asağı ok 1-2 yani duvar pası yukarı ok top sürmeye devam

rakip oyuncu var ise sağ ok şut sol ok pas aşağı ok duvar pası yukarı ok çalım

top sizde değil rakip oyncudan almak için önce rakip oyuncuya doğru koşuyoruz aşağıdaki sahadan bakıyoruz yanıp sönen biziz

sonra karşılaşma menüsü çıkıyor sağ ok kayma sol ok top kesme yukarı ok blok etme aşağı ok kendi oyuncumuzu dinlendirme

bazı oyuncuların özellikle kaptanların mesela tsubasa,hyuga,carlos santana,vs yada bunların yardımcıları misaki(tsubasa),

sawada(hyuga), koinstuba(carlos santana) gibi oyuncuların özel hareketleri vardır ve normal hareketlere göre etkilidirler

özel oyuncuların menüsünde zaten bu tip hareketler mevcuttur mesela tsubasanın menüsü şut->normal şut,kavisli şut(drive shot)

ve kartal vuruşu(cyclone shot) gibi oyuna ısınınca zaten bunlara alışmış olcaksınız

her oyuncunun bir leveli vardır maç kazanıldıkça yada kaybedildikçe level atlanır bazen arda arda 3 maç sonunda level atlar yada hiç atlamaz

her oyuncunun hareket puanı vardır böylece rakip oyuncuyla yapılan mücadelelerde bu hareket puanları ve özel hareketlerin gücü

baz alınır üstün olan kazanır ama oyunu heycanlı kılmak için bazen en özel şut bile etkisi yavaş olabiliyor yada en yavaş şut bile ağları yırta biliyor

kaleciyi uçurarak

rakip ceza sahası içinde topla buluşan oyuncunun bütün hareket puanları 1-2 puan artar

tüm özel şutlar kaleyi bulur outa gitmez ama ortasahadan yada gerisinden atılan normal şutlar kısa düşer oyunculardan biri topu alır

bazen ender şutlarla karşılaşabilirsiniz mesela counter şut yada çift kişiyle vurulan vuruşlar veya özel kurtarışlar böyle şeyler görmek beni hep heyecanlandırır zaten :D:D

Konu captaingenzo tarafından (01-03-2009 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir..
captaingenzo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-03-2009, 14:38   #2 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Teşekkürler güzel bir anlatım olmuş. Aslında resimli anlatım da yapabilirdin. ama bu da güzel, açıklayacı bir bilgilendirme olmuş.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-17-2009, 20:33   #3 (permalink)
captaingenzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 86 captaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud of

aslında bu resimli anlatım amacı gütmüyorduyum bi arkadaş için hazırladım sonra baktım süper olmuş siteye veriim dedim yani hazırlıksız oldu :D
captaingenzo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-18-2009, 05:07   #4 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Yok, gerek yok aslında. Güzel, açıklayıcı bir anlatım olmuş zaten. Sağol Çağrı.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-09-2011, 21:09   #5 (permalink)
Kojiro-Hyuga-

teşekkürler :)

Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil