Teşekkür ederim Serkan...
Şu açıdan dedim bunu; malumunuz son birkaç aydır pek vakit ayıramıyorum... Ben çalışan biriyim ve işim yeterince vaktimi alıyor ve beni yoruyor... Ve yaşım ilerledi, bazı sorumluluklarım var, ilgilenmem gereken şeyler var... Ve bir de biliyorsunuz, açıklamıştım daha önce; bazı sağlık sorunlarım var... Ve bu yüzden bilgisayarı baya kıstım hayatımdan... Çok yoruyor beni... Ama size olan sevgim, saygım, değer ve önemden dolayı ara sıra vakit bulabilirsem girmeye çalışıyorum... Ve mümkün olduğunca yanınızda olmaya çalışacağım...
İşte buyüzden pek bu hack işi ile ilgilenemeyebilirim. 3, 4 aydır hiç bakmadım, kurcalamadım desem yeridir. Birçok şeyi de unuttum.. Aklımda birçok proje vardı, ama sanırım bunların hepsini gerçekleştirmek imkansız olacak. Bu sorunlarım olmasa, sürekli vaktim de olsa, yine de bunların hepsini yapmak aylar alır. Bu aralar fırsat bulursam bir çalışma yapmaya çalışırım. Uzun zaman oldu yapmayalı... işte, aklımdaki diğer projeleri de size sunayım diyorum... Belki sen veya Mahir'in işine yarar. Tabii bu çalışmaların editlenmesi kısmında yanınızda olabilirim. Yani bazı noktalarda çalışmaya katılabilirim. Vaktim olursa, beraberde yapabiliriz...