"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Senaryo
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Senaryo Yazdığınız Senaryolarınızı Paylasma Alanınız

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-18-2009, 10:47   #1 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

Standart Senaryo Paylaşım Bölümü

Yazmış oldugunuz captain tsubasa 2 senaryolarınızı burda paylaşabilirsiniz
Senaryolarınızı beakliyoruz !!!

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 04-26-2009, 00:44   #2 (permalink)
captaingenzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 86 captaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud of

önceki yazdıklarımız gitti mi yoksa yeniden yeni bişiler mi yazılacak yada önceklier beğenilmedi mi veya sunucu değişitirirken arada kaynadı mı mesajlar :D
captaingenzo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 04-26-2009, 12:01   #3 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

yok çagrı bu bölümde paylaşımlarınızı okuyup degerlendircez

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Alt 04-26-2009, 15:33   #4 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Ben bir senaryo yazsam, değerlendirir misiniz acaba? Mümkün müdür?
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-27-2009, 17:48   #5 (permalink)

senin yazacagın senaryonun ne kadar iyi olabilecegini biliyorum tolga.Tabiki de degerlendiririz,zaten şu anda kimsenin hazırlamış oldugu bir senaryo yok.Senden alırsak degerlendirir ve başalrız

Alt 04-27-2009, 19:16   #6 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Teşekkür ederim Serkan...

Şu açıdan dedim bunu; malumunuz son birkaç aydır pek vakit ayıramıyorum... Ben çalışan biriyim ve işim yeterince vaktimi alıyor ve beni yoruyor... Ve yaşım ilerledi, bazı sorumluluklarım var, ilgilenmem gereken şeyler var... Ve bir de biliyorsunuz, açıklamıştım daha önce; bazı sağlık sorunlarım var... Ve bu yüzden bilgisayarı baya kıstım hayatımdan... Çok yoruyor beni... Ama size olan sevgim, saygım, değer ve önemden dolayı ara sıra vakit bulabilirsem girmeye çalışıyorum... Ve mümkün olduğunca yanınızda olmaya çalışacağım...

İşte buyüzden pek bu hack işi ile ilgilenemeyebilirim. 3, 4 aydır hiç bakmadım, kurcalamadım desem yeridir. Birçok şeyi de unuttum.. Aklımda birçok proje vardı, ama sanırım bunların hepsini gerçekleştirmek imkansız olacak. Bu sorunlarım olmasa, sürekli vaktim de olsa, yine de bunların hepsini yapmak aylar alır. Bu aralar fırsat bulursam bir çalışma yapmaya çalışırım. Uzun zaman oldu yapmayalı... işte, aklımdaki diğer projeleri de size sunayım diyorum... Belki sen veya Mahir'in işine yarar. Tabii bu çalışmaların editlenmesi kısmında yanınızda olabilirim. Yani bazı noktalarda çalışmaya katılabilirim. Vaktim olursa, beraberde yapabiliriz...

Konu Hiena tarafından (11-29-2009 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir..
Alt 04-27-2009, 19:56   #7 (permalink)

olur kardeşim

Alt 04-29-2009, 23:06   #8 (permalink)

Tamam öyleyse bi düşüneyim, hangisini önce size sunayım, ve beraber mi yaparız, buna vaktim olur mu, bunları hesaplayayım, ona göre en kısa sürede sonuca gidelim...

Konu Hiena tarafından (11-29-2009 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-24-2009, 03:18   #9 (permalink)
captaingenzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 86 captaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud ofcaptaingenzo has much to be proud of

evet yoğun istek üzerine :D buraya yazıyorum senaryolarımı :D
senaryo a : tsubasatr.net all stars
1.captaingenzo (gk)
2.ericponti (istediği yer)
3.heroy (istediği yer)
4.hiena (i.y)
5.hüseyin abi(iy)
6.can abi (iy)
7.yaşar(iy)
8.ömer abi (iy)
9.kubilay abi(iy)
10.can (iy)
11.alpha (iy)

yedekler de de ismini yazdıran üyeler... aklıma gelmişken yapacak kimse ondan ricam genzo grünümü bende olsun lütfen tabi skilleriyle birlikte :D sonra bunu yapmak için açılacak konuya gerekirse resimler istenilen özellikler falan paylaşılabilir... maksat eğlence olsun biz yönetmeyelim biz de oynayalım oyunu... tolga abi tabi durumunu anlayışla karşılıyorum ama daha da kapsamlısı daha da gerçeksi olanı neden yapılmasın ki oyunun nerdeyse büyük çoğunlu çözüldü eğlencesine böyle bir hack yapılabilir hatta üzerine senaryo bile oturtulabilir :D neyse dediğim gibi zevkler ve renler tartışılmaz...

senaryo b : road to golden medal

golden 23 serisine benzeyecek ama...ve tbi ki tomorrow oyununa :D
tsubasa artık şampiyonlar şampiyonu (dünya kupas şampiyonlar ligi kupası falan almıştır) olmuştur ve olimpiyatlara seçilmiştir hem de kendi takımıyla birlikte...takıma 2 yeni oyuncu da alınır ve bunlar kolay lokma olan oyunculardan çooookk uzaktır... tabi olimpiyat yolunda rj7 ve all starlarla da karşılaşacağız ve olimpiyatlara eski rakipler daha da güçlenerek ve intikam sloganlarıyla tsubasayı biraz daha zorlayacaklardır ve tsu bunlarından altından kalkmak içinse eni şutlar öğrenecek rakiplerini daha çok kopyalayacak ve başarıya ulaşmaya çalışacak...arkadaşları ise boş durmayacak yeni hareketlerle tsuyu destekleyeceklerdir...özeti bu...
maçlar:
ilk kısım: olimpiyatlar mı?
artık olimpiyat seçmelerindedirler japon milli takımı
1.maç kendi aralarında ısınma maçı
2.maç street takımıyla...
3.maç kendi aralarında tekrar ama bu sefer ilk maçtaki kadronun karşısında olanı kullanacağız
4.maç rj7..hino ve diğerleri...
5.maç all star avrupa ve güney amerika yıldızları japonyaya karşı...

şimdi japonların koçu gelir olimpiyatlara seçildiklerini ve olimpiyat yolculukları için hazırlık maçları yapacaklarını söylerler...

ikinci kısım : hazırlıklar zorlaşıyor

1.maç çin vs japonya
2.maç güney kore vs japonya
3.maç rusya vs japonya
4.maç suudi arabistan (mark owarian kesin olcak bu takımda ve bu takımı sırtlayacak) vs japonya
5.maç Türkiye vs japonya (verildi biliyorum bu maç ama olaya biraz heyecan katalım) Türk oyncuları Japonlara karşı bakalım n olcak zorlu bi maç :D

artık herkes kendini olimpiyatlara hazır hisseder ve grup maçları başlar :D

üçüncü kısım : durum artık ciddileşiyor...

1.maç meksika (espadas kalecleri olcak) vs japonya
2.maç isviçre(levin kesin olcak) vs japonya
3.maç uruguay vs japonya (victorino ve yeni şutu)
4.maç italya (hernandez yeni kurtarışı ile ve gentile yeni şutları ve savunma hareketleriyle) vs japonya tabi burda tsu yeni şut keşfedebilir...
5.fransa vs japonya (fransa yeni şutuyla göz doldurabilir)

ve artık altın madalyaya japonya çok yakındır...

dördüncü kısım: altın madalyaya doğru...

1.maç almanya ( schneider bu kez çok fazla zorlayacak) vs japonya
2.maç arjantin (diaz ve paskal boş durmayacak) vs japonya
3.maç Türkiye ( bu sefer intikam kesin ) vs japonya
4.maç hollanda (curryford malum insan şutunu geliştirmiş bi şekilde) vs japonya
5.maç brezilya (artık naturezza tam maç bizimle) vs japonya

artık golden 23 olimpiyatlarıda fethetmiştir... ve tsubasa en çok galip gelen oyuncu olmuştur futbol tarihinde :D

evet eğer senaryo bu :D ... tutarsa ara sahnelerin yazısı kafamda var onları da yazacam..şimdi parmaklarım acıdı :D bu arada ikinci Türkiye maçında artık herkes özel şut çeksin ilk maç bi iki kişi çeksin ikinci maçta da semih oyuna ikinci yarı girsin bi gol patlatsın..oyuna heycan verelim..verelim çoşkuyu... tabi olursa ve yapılmamışsa :D serkan abi bakalım olmuş mu :D

haa aklıa gelmişken bazı maçları tsusuz bazıları wakabsız bazılarını hyugasız oynayacaz çünkü yeri gelcek sakatlancaklar yeri gelcek şut öğrenmeye gidecekler yeri gelcek ikinci yarı devam edemeyecekler... tabi her oyuncumuza mutkala bişi olcak diye bişi yok...serkan abi olur dersen ayrıntılarada inecem ama yoruldum şimdi uykumda geldi ve ellerim acıyor...neyse bunlar fasa fiso da bakalım beğencen mi :D:D:D:D:D

Konu captaingenzo tarafından (05-24-2009 Saat 03:24 ) değiştirilmiştir..
captaingenzo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-24-2009, 10:37   #10 (permalink)

çagrı 2.senaryon gayet iyi olmuş.ilk senaryo diye yazdıgına senaryo diyemicem kusura baakma :-)
Gerçi sen demişin istenilen zözelliakleri sonra yazarqız diye ama onlarıq gzörmeden olmaz :-)
ama 2.senaryon daha iyi oldugu için onu yapabilirz.
Sırf matraak amaçlı bir çalışma yapmaak istersek olabilir
2. senaryonda bazı yerler olamaz mesela ilk maç kendi aramızda bizde zaten 11 oyuncu olucaak diger 11 i nasıl belirlicez bizden bunları da yazmalısın yoksa dedigim gibi o olmaz.Birde 3. maçta bizim taakımımız degişemez 6.maça kadar hep aynı kadro ile devam etmek zorundayız
diger bölumlerde tek turkiye ile ikinci maçımızda herkesin özel şut çekmesi olur faakat onların hepsine şut yaparsam diger özel oyunculara yeni şutlar hazırlayamam o yuzden 2. turkiye maçında 3-4 kişiye yapabiliriz
Şimdi cevap veremicez yanlız çagrı diger uyelerinde senaryo hazırlaması vardı onlarıda beklicez.
Ama gayet iyi bir senaryo hazırlamışsın.Tolga da kabul ederse burda yazılan senaryolardan birini seçip beraber yapabiliriz

Konu Heroy tarafından (05-24-2009 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir..
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil