|
Büyük Senaryo Hazır (1 Etap)
Captain Tsubasa Senaryo
|
10-31-2009, 02:41
|
#1 (permalink)
|
|
As Takım
|
Büyük Senaryo Hazır (1 Etap)
Arkadaşlar Bu Senaryomuz Gerçekten Harika Bir Senaryo Farklı İsimler Farklı Simalar Olucak,İşin Tuhah Tarafı Her Macta Bir Güzellik Olacak
Senaryomuz 3 ligden baslıyor,vede u17 dunya kupası ile bitiyor,bitiyor derken senaryonun ilk bölümü bitiyor,oyun yapıldıktan sonra
İkinci Senaryoyu hazırlıycam Büyük İhtimalle Askerlikten Sonra Yada İzine Geldigimde Senaryonun İkinci Kısmını Yapıcam
ikinci kısım 2 ligden baslayacak,daha sonra 3 kısım 1 ligde baslayacak Dünya kupası ile son bulacak elimden gelse serkanın bıkmamasını
Görsem Senaryo Uzadıkca Uzayacak,Farklı Konular Bir Sürü Yenılik Ama Heralde Askerlkten Sonra Daha Buyuk Senaryolar İle Gelicem
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Almanya 1 Liginde Bir Zamanlar Fırtınalar Estiren B.Dortmund Şimdilerde Eski Günlerini Mumla Aramakta Onları O Durumdan Kurtarmak
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çokta Kolay Olmayacak,Ama Dortmund Ailesine Yenı Bir Yönetici Getirildi, Logan Jackson İngiltere Premier Liginde Bir Sürü Dünya Takım
Larının Menajerligini Yapmıstı Şimdi İse B.Dortmundun Basarısı İçin Çalısacak
Logan Jackson Oyuncuları Görmek İçin B.Dortmundun Antrenman Sahasına Gitti-Amacı Oyuncuları Tartmak Ve Ciddiyetlerini Ölçmek
Oyuncular Antrenman Yaparken Logan Jackson Bir Oyuncuyu Gözüne Kestirdi,Kale Arkasında Oturan Biriydi O Antrenman Yapmıyordu
Antrenman Sahasındaki Oyuncuları İzliyordu,Logan Bir An Yanına Yanastı Oyuncunun Neden Sen Antrenman Yapmıyorsun
Logan Jackson: Adın Ne Senin Edward Hector:Edwar Hector Logan Jackson: Neden Arkadaşlarına Katıl Mıyorsun
Edwar Hector: Sabah Geldim Burada Bayadır Çalısıyorum Logan Jackson: Ben Yenı Menajerinizim
Edwar Hector: M.oldum Logan Jackson: Bende M.Oldum
B.Dortmund 2 Lig Katagorilerine Çıka Bilmesi İçin Önundeki 6 Maçlık Play Off Serisini Geçe Bilmesi Lazım
Ve Beklenen An Geldi Çocuklar İlk Maçımızı Oynuyoruz,Eski Günlerimize Yeniden Geri Dönmemiz İçin Bu Maçla Beraber Galibiyet
Serisine Baslamalıyız Taki Son Maçımıza Kadar, Edwar Bu Yıl Geldin Takıma Baglı Kal Ve Onların Dedigini Yap
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oda Ne Sahanın İçinde Bir Oyuncu, Edwar Sen Bana Rakip Dahi Olamazsın Bu Macta Gol Atman Hiçte Önemli Degil,Ben Kevin Samuel
Edwar Hector: Kevin Samuel ,Kim Olursan Ol 2 Lige Çıkmak İçin Senide Ezerim Kevin Buna Emin Ol
Kevin Samuel:Peki Görüsürüz Edwar Hector Finale Kadar Gele Bilirsen Benımle Karsılasıcaksın Edwar Görüsürüz
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Logan Jackson:Edwar Sen Tekniğine Sahip Vede Çok Hızlı Bir Oyuncusun
Edwar Hector: Teşekkür Ederim
Logan Jackson: Yarı Finaldeyiz Ve Rakibimiz Çok Güçlü Onların 10 Numarasını Tanımıyorsun
Edwar Hector: Kim Olursa Olsun Çıkar Sahaya Oynarım,Adı Ne Bunun
Logan Jackson:Dominic Neil Harika Bir Yetenek Almanya Milli Takımına Çagırılacak Bu Yıl Dikkatli Ol
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
((((Maç Önü))))
Dominic Neil:Şu Dortmundun Yıldız Oyuncusu Sen Olmalısın Edwar Hector Görelim Ne Kadar İyi Oldugunu
Edwar Hector: Dominic Seni Yenıp Kevin Samuelin Rakibi Olacagım Buna Emin Ol
((((Maç Sonu))))
Dominic Neil: Bİz Yenildik Edwar Kevinle Oynamak Okadar Kolay Deil Buna Hazırlıklımısın
Edwar Hector: Finale Çıktık Ve Kevini Yenip 2 Lige Çıkma Katagorilerine Gidicez Dominic
Dominic Neil: Tebrik Ederim Edwar Finalde Sana Basarılar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Logan Jackson: Ve Finaldeyiz Çocuklar Zor Oldu Ama Basardınız,Şimdiki Rakip Çok Zor Son Yılların En İyi Takımı İle Oynayacaksınız
Edwar Hector: Evet Çok Zorlu Bir Mac Olacak Kevinin Takımı Çok Zor Gol Yiyen Bir Takım,Çıkıp Futbolumuzu Oynayacagız
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(((Maç Önü))))
Kevin Samuel:Demek Geldin Sana Çok Büyük Bir Maglubiyet Yaşatıcam 2 Lig Katogorilerine Biz Çıkıcaz
Edwar Hector:Bu Kadar Emın Olma Samuel Seni Yenip 2 Lig Katagorilerine Ben Çıkıcam Hadi Oynayıp Görelim
(((((Maç Sonu))))
Kevin Samuel:Bu Olamaz Yenıldık Nasıl Olur
Edwar Hector:Kazandık Kevin Kazanacagımızı Söylemıstım Sana
Kevin Samuel: Kimsenin Şikayeti Yok Kaybettik Edwar Tebrik Ederim
Edwar Hector: Teşekkür Ederim Kevin Çok İyi Oynadın Gerçekten
Oda Ne Birisi Logan Jacksonun Yanında Edwarı İsaret Ederek Konusuyorlardı
Edwar Tüm Yönunu Oraya Odaklamıstı Logan İle Konusan Bayern Munıch Menajeri İdi
Logan Edwarı Yanına Çagırdı,
Logan Jackson: Edwar Bu Bayern Munıch T.Direktörü Calvin Jack Seni Önümüzdeki Yıl Takımında Görmek İstiyor
Edwar Hector: Ben Ne Diecegimi Bilemiyorum,Teşekkür Ederim Ama Benım Kazanılması Gereken İki Kupa Var
Onları Kazanmalıyım Çünki Söz Verdik Bir Birimize Takım Arkadaşlarımla
Calvin Jack: Peki Edwar Ama Her Zaman Kapımız Sana Açık
Edwar Hector: Teşekkür Ederim Efendim
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
15 Günlük Aradan Sonra B.Dortmund 2 Lig Katagorileri İçin 6 Rakip İle Eşleşti Bu Grubu Lider Bitirirlerse 2 Ligde Oynamaya Hak Kazanacaklar
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Logan Jackson: 6 Rakip İle Eşleştik Çocuklar Eğer Bu Maçları Alırsak 2 Lige Yükselip Oradan Devam Edecegiz
Ve Bu Maçlardan Sonra 2010 Dünya Kupası Elemeleri Baslıyacaktır,Bizim Takımda Sadece Edwar Seçile Bilir
Edwar Hector: Ama Şimdi Biz Su Önumuzdeki Maçları Düşünmek Zorundayız
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
((((Maç Önü))))
Marcus Cruz:Su Çocuk Sen Olmalısın Kevini Dominici Dize Getiren Çocuk
Edwar Hector:Evet Benım Marcus
Marcus Cruz:Buna Emin Ol Edwar Seni Yenip Evine Göndericem
Edwar Hector:Hadi Bakalım Marcus Kim İyi Görelim
(((((((((Maç Sonu))))))))
Marcus Cruz:Bu Nasıl Bir Güçtür Böyle Sanki Oynayan Biz Deildik
Edwar Hector:Büyük Konusmamanı Söylemiştim
Marcus Cruz:Tebrik Ederim Edwar Önündeki Maçlar İçin Basarılar Dilerim
Edwar Hector:Teşekkür Ederim Marcus
(((((((((((Spiker))))))))))
Buda Ne Sahanın İçinde Biri Var Topu Aldı Ve Orta Sahadan Bir Sut Çekti
Goooool Müthiş Bir Vurus Gol Oluyor Fileleri Yırtıyor İnanılmaz,Edwara Dogru Yanasıyor
Edwar Hector:Sende Kimsin
Koll Rap: Ben Koll Rap Bir Sonraki Rakibin Edwar
Edwar Hector: Ama Bu Nasıl Olur Sutun Çok Etkileyici İdi
Koll Rap:Bu Sutun Aynısı Ve Daha Fazlası Senin Kalende Olucak
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(((Maç Önü)))
Koll Rap:Bekledigim Gün Geldi Edwar
Edwar Hector:Elinden Geleni Ardına Koyma
Koll Rap:Peki Edwar Hangimiz İyi Görelim
((((((((((Maç Sonu)))))))))))))))))
Edwar Hector: Koll Bu Kadar İyi Beklemiyordum Seni
Koll Rap:Bu Nasıl Olur Yenildim Takımın İtirazı Yok Tebrik Ederiz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Logan Jackson:Evet Çocuklar Final Maçındayız Ve Rakip Çok Güçlü
Edwar Hector:Ben O Takımı Ve Yıldız Oyuncusunu Tanıyorum Logan
Logan Jackson:Tanıyormusun Nerden Tanıyorsun
Edwar Hector:Çünki O Benım Geçen Yıl Oynadıgım Takımda Forvetti Ve Benım En İyi Arkadaşımdı
Logan Jackson:Onun Ne Kadar İyi Oldugunu Bizden İyi Biliyorsun Edwar
Edwar Hector:Felipe Marcus Çok İyi Biri Gerçekten Çok Zor Bir Rakip Olacak
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
((((Maç Önü)))))
Felipe Marcus:Edwar Demek Burada Karsılasmak Nasipmiş
Edwar Hector:Evet Felipe Ama Hangimiz Daha İyi Görelim Felipe
Felipe Marcus:Tamam Edwar Görelim İyi Şanşlar
(((((((((((Maç Sonu))))))))))))))))))))))
(((((((Spiker))))))))))))
Ve Beklenen Maç Sona Eriyor B.Dortmund Önümüzdeki Yıl 2 Ligde Devam Edicek
B.Dortmund Güçlü Rakibini Devirerek Seneye 2 Ligden Devam Edecek
Felipe Marcus:Tebrik Ederim Edwar Oyununla Bizleri Kendine Hayran Bıraktın
Edwar Hector:Teşekkür Ederim Felipe Sende Müthiş Oynadın Dostum
Felipe Hector:Biliyormusun Edwar Bu Yıl U17 Milli Takımına Çagrılıcaz
Edwar Hector:Bilmiyordum Peki Kimler Var Felipe Bir Bilgin Varmı
Felipe Marcus:7 Kişi Kesin Almanya Gençler U17 Milli Takımının Ve Hoffenheim Kalecisi
1) (((((Slaine)))))
2) (((((Koll Rap)))))
3) (((((Dominic Neil)))
4) (((((Kevin Samuel)))
5) (((((Marcus Cruz))))
6) (((((Felipe Marcus)))
7) (((((Edwar Hector))))
Felipe Marcus:Belli Olan İlk 7 Bunlar Edwar Sen Ve Bende Varız
Edwar Hector:Hepsine Rakip Olup Yendim Ama Bu Slaine Kim Felipe
Felipe Marcus:Slaine Almanyanın En Genç En Basarılı Kalecisi Öyleki Suana Kadar Hiç Gol Yemedi
Edwar Hector:Çokmu Basarılı Bir Kaleci Felipe
Felipe Marcus:Bilmiyormusun Onun Takımı İle Yarın Süper Kupa Maçında Oynayacaksin
Edwar Hector:Hayır Bilmiyordum Onunlamı Oynuycam
Felipe Marcus:Edwar Ona Suana Dek Gol Atan Yok 7 Düzenlenen 6 Süper Kupanında Sahibi
Edwar Hector:Desene Çok Zor Rakip Olacak Ama Yenıcem Onu
Felipe Marcus:Umarım Edwar Ben Gidiyorum Sonra Görüsürüz
Edwar Hector:Slaine Seni Yenicem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
((((((Spiker))))))
7 Düzenlenen Almanya U17 Süper Kupa Maçına Hos Geldiniz,Bu Yıl Slaine Nin Rakibi Edwarlı B.Dortmund
Bekleyip Görelim
Slaine:Nihayet Edwar Tüm Zamanların En İyi Oyuncusu Karsılasıyoruz
Edwar Hector: Slaine Nasıl Birisin Bilmiyorum Ama Sana Gol Atıcam
Slaine:Bekliyorum Hector Gücünü Görelim
(((((((((Mac Sonu)))))))))))))
Slaine: Olamaz Yenildim Gol Yedim
Edwar Hector:Bir İlki Basarıp Hem Kupayı Aldık Hem Sana Gol Attım Hemde Yendim
Slaine:Edwar Tüm Zamanların En İyi Oyuncususun Ve Bana İlk Gol Atan Kişisin Tebrikler
Edwar Hector:Tesekkür Ederim Slaine
Slaine: U17 Milli Takımda Beraberiz Edwar Biliyormusun
Edwar: Evet Biliyorum Slaine
Slaine: Artık Gücümüzü Rakiplerimize Göstermenin Zamanı Geldi
Edwar Hector:Evet U17 Baslayıp A Milli Ola Biliriz Ve Bunu Basarıcaz
(((((Spiker)))))
Şimdi Bizleri Milli Maçlar Heyecanı Beklıyor,Bekleyip Görelim
4 Gruptan Olusan Maçlarda Toplamda Basara Bilirsek 8 Maç Oynuycaz 8 Sini Kazanırsak 19 Düzenlenen U17 Dünya Kupasıın Sahibi Olucaz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tüm Dünyanın Merakla Bekledigi U17 Dünya Kupası Maçları Buyuk Bir Heyecanla Baslıyor Grup Dagılımını Görelim Şimdi
(1 Grup)
Almanya U17
Portekiz U17
İsviçre U17
G.Kore U17
( 2 Grup U17
Brezilya U17
Fransa U17
Polonya U17
Japonya U17
( 3 Grup)
İtalya U17
Arjantin U17
Türkiye U17
Srbistan U17
( 4 Grup)
İngiltere U17
Hollanda U17
İspanya U17
A.b.d U17
(((((İkinci Tur))))))
Almanya ---
((((Çeyrek Final)))))
Almanya ---
((((Yarı Final)))))
Almanya ---
((((Final))))
Almanya ----
Her Gruptan İki Takım Çıkacak Gruptan Çıkanlar İkinci Tura Yükselecek
Burada Serkan Sen Takımları Yerlestirdigin Zaman İkinci Tur Falan Takımları Yerlestirirsin
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
((((((Almanya U17 Antrenman Sahası))))))
Edwar Hector: Çocuklar Çok Zorlu Bir Maça Çıkıcaz Rakibimiz Çok Güçlü,Bu Arada Aramıza 4 Arkadasımız Katıldı
Logan Jackson:Çocuklar Bu Dört Arkadasımız Sırası İle :::: James Necro ::: Paul Sage ::: Omar Cary ::: Peter Wilson
4 Arkadasımız Bizim Savummamız Ve Çok Basarılı Hırslı İsimlerler İlk 11 Şöyle Çocuklar
(1) Slaine
(2) James Necro
(3) Paul Sage
(4) Omar Cary
(5) Peter Wilson
(6) Koll Rap
(7) Dominic Neil
(8) Kevin Samuel
(9) Felipe Marcus
(10) Edwar Hector
(11) Marcus Cruz
Bu Arada Takımın Kaptanı Edwar Hector
Evet Beyler İlk Maçımız İçin Hazırmısınız
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
((((Maç Önü))))
Kim Sang:Bize Karsı Oynamanız Çok Zor Bizler Çok İyi Top Oynarız Felipe
Felipe:Kim Sang Almanya Bu Turnuvaların Takımıdır Unutma Bunu
Kim Sang:Peki Öyleyse Oynayıp Görelim
Felipe: Hadi Bakalım Hangi Takım İyi Görelim
((((Maç Sonu)))))
Kim Sang:Yenılmemiz Hiç Bir Seyi Göstermez Daha Grupta 2 Maçımız Var
Felipe: Ne Diye Bilirim
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Masta Sean:Portekiz Bugun Maçı Alıcak Edwar
Edwar Hector:Buna Emin Olma Masta
(((((Mac Sonu)))))
Masta Sean:Yenildik Ama Gruptan Çıktık
Edwar Hector:Evet Almanya Portekiz Gruptan Çıktı
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Logan Jackson:Şu Muthiş Seyircinin Sesine Kulak Verin,Ne Kadar İnanmıslar Bizlere
Edwar Hector:Evet Logan Hepsi Bizden Bir Galibiyet Bekliyor
Logan Jackson:Evet Öyleyse Sizlerde Çıkıp Bu Maçı Alın Çocuklar
Almanya Takımı:Kazandık Logan Ve Son 8 Takımın Arasındayız
Logan Jackson: Harikasınız Çocukar Şimdi Çeyrek Finaldeki Rakibimize Odaklanalım
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
((((Spiker))))
Ve Almanya Güçlü Rakibini Yenerek Yarı Finale Yükseldi
Almanya Takımı: Slaine Edwar Felipe Hepiniz Harikaydınız Yarı Final Macımız Çok Zor Dünya Suan Bizleri Konusuyor
Logan Jackson:Muhtesemdiniz Çocuklar Sizleri Tebrik Ediyorum
((((Spiker)))))
Bu Arada Sahada Muhtesem Birşey Var Almanya Takım Oyuncuları Hepsi Sahaya Odaklandı
Bu Oyuncu Brezilya Nın Efsanelesecek Oyuncusu Pepe,Aman Olamaz Almanya Takımını Çalıma Diziyor
Herkes Çok Şaşkın Kaleye Bir Sut Goool Oluyor Slaine Neye Ugradıgına Şasırıyor
Pepe:Noldu Almanya Genç Takımı
Slaine:Sen Sende Kimsin
Pepe:Ben Brezilya Genç Takımının Kaptanı Pepe
Edwar Hector: Sen Nasıl Birisin Böyle
Pepe:Sansınız Varsa Finale Gelmeyin Çünki Almanya Büyük Bir Hezimet Yasıycak
((((Spiker))))
Olamaz Pepe Bir Anda Kayboldu Herkes Çok Endişeli
Biz Yarı Final Maçına Dönelim
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(((Yarı Final)))))
Logan Jackson:Çocuklar Dün Olanlara Kafanızı Takmayın Sadece Bir Göz Boyama İdi
Şimdi Çıkın Ve Macınızı Kazanın Final İçin Belkide Son Sansımız Kazanmalıyız
Almanya Takımı: Evet Arkadaşlar Çıkıp Macımızı Kazanalım Arkadaşlar
(((((Maç Sonu))))))))))
((((Spiker)))
Ve Almanya Finalde Almanya Güçlü Rakibini Devirerek Finale Çıkıyor ,Brezilya İle Eşleşiyor
Logan Jackson:Basardınız Çocuklar Finaldeyiz
Edwar Hector:Evet Şimdi Brezilya Maçına Konsantre Olmalıyız Arkadaşlar
Almanya Takımı:Şimdi Brezilya Korksun Bizden
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
((((Spiker)
Güzel Bir Gün Bugun Burada Almanya --- Brezilya Maçı Oynanacak
Pepe:Almanya Genc Takımı Sizleri Bugun Tarihe Gömücez
Edwar Hector:Pepe Ne Kadar İyi Olursan Ol Ama Sizi Maglup Edicez
Pepe:Hadi Oynayıp Görelim Edwar
(((Mac Sonu)))
Ve Almanya Güçlü Rakibi Brezilyayı Yenerek Dünya Kupasının Sahibi Oluyor
Almanya Takımı:Kazandık Brezilyayı Tarihe Gömdük
Pepe: Olamaz Yenıldik Nasıl Olur Bu
Edwar Hector:Pepe Futbolda Rakibini Asla Küçümseme
Pepe:Çok İyi Oynadınız Edwar Tebrik Ederim
Brezilya Milli Takımı Koçu:Pepe
Pepe: koç Çok Üzgünüm
Koç: Rakibimiz Çok İyiydi Pepe
Pepe:Baska Zamana Bu Kupayı Alıcam Söz Koç
Koc:heh
Logan Jackson: Harikaydınız Çocuklar Tebrik Ederim Sizleri
Almanya Takımı: Logan Biz Artık Dünya Şampiyonuyuz En Buyuguz
Slaine:Edwar Hepiniz Çok İyiydiniz Bu Maç Gerçekten Çok Zordu
Edwar Hector: Biliyorum Slaine Ama Kazanmamız Önemli
Slaine: Bu Yıl Ben B.Münich Transfer Olucam Edwar
Edwar Hector: Çok Sevindim Slaine
((((Spiker))))
Kupa Edwarın Ellerinde Yükseliyor Almanya Dünya Kupasının Sahibi
Bu Arada Çok İlginç Birşey Oluyor Sahada Buda Kim Bu Fifa Baskanı Lömbert Ferd
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Acaba Burada Ne İşi Var Bunların Hepsini Senaryomuzun İkinci Bölümünde Bula Bilirsiniz
serkan buda dosya halinde buradan indire bilirsin
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Konu (*UnDeRTaKeR*) tarafından (10-31-2009 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir.
|
|
|
10-31-2009, 02:43
|
#2 (permalink)
|
|
As Takım
|
Nasıl Olmus Bilmiyorum Ama 3 Günümü Aldı Düşünerek Yapılan Bir Etap
|
|
|
10-31-2009, 09:16
|
#3 (permalink)
|
|
|
şimdi okumaya başlıyorum :)
|
|
|
10-31-2009, 09:25
|
#4 (permalink)
|
|
As Takım
|
tamam kardesim beyenırsen zaten 2-3-4 etabıda gelecek
|
|
|
10-31-2009, 09:32
|
#5 (permalink)
|
|
|
ilk kısmı okudum yani 15 günlük ara verilecek yazdıgın yere kadar.
Ama anlamadıgım şu oraya kadar okudum o konuşmalarda maçlar oynanmış gibi ?
senin yazın ''
Dominic Neil:Şu Dortmundun Yıldız Oyuncusu Sen Olmalısın Edwar Hector Görelim Ne Kadar İyi Oldugunu
Edwar Hector: Dominic Seni Yenıp Kevin Samuelin Rakibi Olacagım Buna Emin Ol
Dominic Neil: Bİz Yenildik Edwar Kevinle Oynamak Okadar Kolay Deil Buna Hazırlıklımısın
Edwar Hector: Finale Çıktık Ve Kevini Yenip 2 Lige Çıkma Katagorilerine Gidicez Dominic
Dominic Neil: Tebrik Ederim Edwar Finalde Sana Basarılar
Logan Jackson: Ve Finaldeyiz Çocuklar Zor Oldu Ama Basardınız,Şimdiki Rakip Çok Zor Son Yılların En İyi Takımı İle Oynayacaksınız
Edwar Hector: Evet Çok Zorlu Bir Mac Olacak Kevinin Takımı Çok Zor Gol Yiyen Bir Takım,Çıkıp Futbolumuzu Oynayacagız
Kevin Samuel:Demek Geldin Sana Çok Büyük Bir Maglubiyet Yaşatıcam 2 Lig Katogorilerine Biz Çıkıcaz
Edwar Hector:Bu Kadar Emın Olma Samuel Seni Yenip 2 Lig Katagorilerine Ben Çıkıcam Hadi Oynayıp Görelim
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kevin Samuel:Bu Olamaz Yenıldık Nasıl Olur
Edwar Hector:Kazandık Kevin Kazanacagımızı Söylemıstım Sana
Kevin Samuel: Kimsenin Şikayeti Yok Kaybettik Edwar Tebrik Ederim
Edwar Hector: Teşekkür Ederim Kevin Çok İyi Oynadın Gerçekten
''
Burdaki konuşmalarda maç var galiba öyle anlıyorum ?
Eğer varsa takım adını ve maç öncesi sonrası diye ayırırsan daha rahat anlarım ahmet?
Karşılaştıgımız takımların adları yok?
|
|
|
10-31-2009, 09:34
|
#6 (permalink)
|
|
As Takım
|
tamam kardesim şimdi hallederim ,,,,Hallettim Kardesim Şimdi Bak Bakalım
Konu (*UnDeRTaKeR*) tarafından (10-31-2009 Saat 09:41 ) değiştirilmiştir.
|
|
|
10-31-2009, 09:40
|
#7 (permalink)
|
|
|
sahneleri falan anladım.İlk konuşmalar baya uzun oralarda maç da var galiba altta yaptıgın gibi
--- maç sonu---- falan onlar gibi yaparsan daha iyi olur,birde takımların isimilerini başlarına yazarsın
-----Stutgart-------
maç öncesi : ...... ,. ..... . ...
- .... ... .........
-... ..........
maç sonrası: ... . .. ....... ...... ...!
- .. .....
Gibi yaparsan daha iyi olur!
|
|
|
10-31-2009, 09:44
|
#8 (permalink)
|
|
As Takım
|
Kardeşim Oyunun İsmini Ve Takımların İsmini Sana Bıraktım,Zorlanmaman İçin
Takım Adlarının Senin Koymanı İstedim Senaryoya İsmi Koyman Gibi Mesela
İkinci Tur Çeyrek Final Yarı Final Takımlarını Sen Ayarla Orada Takımları Verdim
Sadece Finali Brezilya Almanya Yaptım Anladınmı
|
|
|
10-31-2009, 09:48
|
#9 (permalink)
|
|
|
peki o zaman şu en başdaki konuşmalarda maç var biliyorum orayı bi düzeltsen iyi olur
alttakiler gibi yapsan daaha iyi olur.
|
|
|
10-31-2009, 09:52
|
#10 (permalink)
|
|
As Takım
|
düzelttim bidaha bak msj en basına mac önu mac sonu bu arada nasıl buldun kardesim senaryoyu
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|