"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Senaryo
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Senaryo Yazdığınız Senaryolarınızı Paylasma Alanınız

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-03-2009, 11:04   #1 (permalink)
ryo82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 26 ryo82 Bir Yolda Daha :)

Wbtr KIRILMA NOKTASI (not olarak yarım saatte yazılmıştır)

FİNAL BİTMİŞ HALDE ARA SAHNE VERİLİR OYUNA BAŞLARKEN-------

japonya brezilya galibiyeti sonrası dünya şampiyonu olmuş ve futbolcular brezilyadan ayrılmadan tyoplu bir şekilde şampionlu kutlarken misakiye telefon gelir !!!!!

arayan babasıdr ressam baba gezmekten ve yaşın getirdiği rahatsızlıklardan dolayı uzun zamnnını harcadığı fransada bir resim atolyesi açmış ve orada kamet etmeye başlamış ve misakiyi yanına çağırmaktadır eğitimine fransada devam edicektr yeniden tabi bu şok gelişmeyi öğrenen tsubasa üzülür bu görüşme yapıldığı esnada gazetecilere röportaj veren carlos santana brezilyadan ayrılacağını artık brezilyada oynamayacağını açıklar bütün brezilyalılar şoktadır santanaya sebebi sorulduğunda kendimizi sürekli geliştirmemize rağmen japonyaya karşı iki yıldır yenilioruz brezilya futbolununda dışına çıkmak gerektiğini düşünüyorum der ve ayrılır artık acaba hangiülkeye geçicekti.

Sanki yeni bir devir başlamışdı japon oyuncu fransada brezilyaı oyuncu hangi ülkeye gideceğide belli değildir acaba başka kırılmalarda yaşanacakmı????

İLK SERİ MAÇA BAŞLARKEN----------
bu arada tacibana kardeşlerin japonyanın brezilyayı yenmesinde büyük payları olmuştur maçın skoru 3-2 bitiştir son ddakkalardır tsubasa cyclone yi çeker gertize uzanır dokunur ama top dirkten döner oyuncular bitik haldedir maç tam berabere bittiği düşünülürken jitaonun ayağından güç alarak zıplayan masao topa kafa vuruşu yapmaya hazırlanır ve zıplar ama defansta bulunan jetherio ve dircil de zıplamışlardır bu arada kale direğine doğru koşan birisi var ewet kazao bu masao kazaoyu fark ettiği anda topa vurmaktan vaz geçer ve şut yerine pas verir direkten yükselen kazao şut çekecekkken gertizin yükselişi fayda edicekmiderken gertizin eli kırılmıştır ve acıyı fark edince yere yığılır aniden ve ayağıyla tekrar zıplar gole izin vermemek için ama kazao bencillik yapmayıp boşta kalan masaoya tekrar pasını atar ve masao farklı bir akrobatik vuruşla japonyayı öne geçirir.

ve maç bitmiştir.

tacibana kardeşlerin bu yüksek performans ve akrobasi stili ve tsubasayla uyumları barcelona teknik direktörünün çok ilgisiniçekmişve yeni rakiplerin dahada güçlenmesi nedeni vede rivaulun barcelonada bu yıl oynamadığı başka bir takıma transfer olacağı iddalınıda göz önünde bulunduran koç edvard tacibana kardeşleri barcelnoya almayı düşünmektedir.

takımız barcelona giden oyuncu rivaul artık yok barçada
ve endpolide yok onların yerine kazao ve masao var fakat kendileriniçok güçlendirmişlerdir artık masao ve kazaonun özelpasları tsubasa ile yaptıkları özel ver kaçlar ve jitaonunkinden farklı bir vuruşları vardır çok çalışmışlardır tacibana kardeşlerin twin şutlarına tsubasanın yaptığı farkı bir vole ile tamamlanmış slider canondan daha güçlübir vuruş çıkmış ortaya ...
Tsubasanın da ortayla karışık şutuna tacibana kardeşlerin birbirlerinin direkten zıplayarak beraber vurdukları röveşata ilginçtir.

KOÇ EDWARD---- tsubasa masao ve kazou kardeşleri takımıza aldık vede çok çalışıp birlikte hareket edebiliorsunuz bu sezon rivaulun yokluğunu aratmayıp yine şampion olmanı bekliorumm..

TSUBASA------ Merak etmeyin koç artık futboll benim için nefes almak kadar kolay ve tacibana kardeşler rakiplerimize süpriz olucak):

1.MAÇ BARÇA_PSV

PSV KAPTANI RİVAULDUR

RİVAUL--- tsubasa çok çabuk karşılaştık ne kadar iyi olduğunu biliorum ne kadar iyiolduğumu biliorsun

TSUBASA ---- tek dost olarak gördüğüm rakibimsin rivaul canınızı yakmamaya çalışıcam:)

RİVAUL---- görelim tsubasa görelim
MAÇ BİTİMİ---- RİVAUL yokluğumda tek kaldın zannetmiştim ama çok daha delibir barça görüyorum tsubasa yine yaptın yapacağını tebrikler

TSUBASA---- teşekkürler rivaul sende geliştirmişsin kendini ama tek başına olduğundan böyle oldu gitmem gerek görüşmek üzere...

2. MAÇ----- BARÇA__ LİVERPOL

LİVERpoll kaptanı nei dir.

MAÇA BAŞLARKEN-----
NEİ----- tsubasa brezilyada da öncede santananın gölgesinde yeteneklerim gelişemedi ve fark edilmedi
ama artık santana yok ve ben çok güçlüyüm şansın yok tsubasa(nei ile birlilkte zagalo-dircil-vesantamaria da bu takımdadır ve nei eşiyle kombinasyon yapabilmektedir..)

TSUBASA---- ahh nei akıllanmadınız bir türlü her kim her ne olursa olsun beni ve takımımı geçemezsiniz.

MAÇ SONU -------

NEİ --- olamaz sen bnim fake dribi mi nasıl yaptın kısa zamanda kahretsinnnn....

TSUBASA --- nei ben futbol da bir dehayım ve her hareketi bir kerede yapabilirim vede yenildin görüşmek üzere neiii...

3. MAÇ FİNAL MAÇI------ BARÇA___ REAL MADRİD

REAL _madrid captanı Naturezza bu takımda nazurezza ile birlikte (Napoleon-misaki-luiz galvan da vardır)

MAÇA BAŞLARKEN-----

NATUREZZA---- tsubasa her ne kadar carlosla birlikte olmasakta seni bu sefer elimden yeteneklerin bile kurtaramıcak kupa bizim... der kaybolur ortadan

TSUBASA---ama nereye gittin daha konuşmama bile fırsat kalmadı-- madem kaçtın sen istedin seni kötü ezicem naturezzaa senden çokomella yapıcam maçta yicem:)))(burası espiri oldu)

BU ARADA NANKATSU STORİDE DEĞİŞİK OLAYLAR CEREYAN ETMEKTEDİR

misakinin olmayışı adeta yıkım olmuştur vede daha kötüsü yeni bir oyuncuda yetenekli misakinin boşluğunu dolduracak birisi bulunmamaktadır.
misaki yerine oyuna yeni taşınan ama pekte yetenekli sayılmayan birisi alınır
nittayla hemen hemen aynı levellere sahip birisi
ama işizaki nankatsunun yenilmemesiiçin çok çalışacağını vede ikinci kez dünya şampionu olduklarını avrupa tecrübelesi kazandığını vede oyuncuları çok iyi takip ettiğini nerde hata yaptığını artık biliordur vede gizli gizli tsubasa gibi kendini geceleride idman yaparak geliştirir ewet artık işizaki libuta ayarında bir defans vede çok uzaktan serytşutlar çekebilen bir defanstır gammen blok yuanında artık kaymada ve top çalmadada ilerlemiştir vede nankatsu maçlarında hem defansı hemde takımı kontrol eden bir beyin olmuştur.

1. MAÇ NANKATSU--JİTAONUN TAKIMI

JİTAONun takımı artık jitao yalnız değildir japonyadan defanstaki arkadaşı saouda da bu takımdadır artık

MAÇA BAŞLARKEN-----
JİTAO ve SAOUDA---- işizaki işizaki misaki de yok ne olcak bu nankatsunun haliii bence bu sene okullar arası kupadan çekilin işizaki der dalgaya alırlar

İŞİZAKİ----- oo çocuklar çok konuşuyorsunuz istediğiniz kadar serty oynayın yenibir yetenek doğuyor görün ve izleyinnn

MAÇ SONU_______

Jitao ve souda ---- nişizaki ne yaptın sen öle ama senn bu kadar sert birşutun citosu ve beninasıl geçti
vede şutlarımız sana vızırtı bile gelmedi oysaki kasların hala zayıf der hayretlere düşerler

İŞİZAKİ------ size dedim çocuklar sadece seyredin bu sene süpriz bir oyuncuyum vede japonya bu seferki maçlarında beni özel davetiye ile davet edecekler öncelikli oyuncu olacağım.

2. MAÇ NANKATSU___ MATSUYAMA artık okulların çoğu birbirleriyle birleştiğinden matsuyama ve misugide aynı takımdadır

MAÇ ÖNCESİİ----

MATSUYAMA VE MİSUGİ---- işizaki sen bu kötü kadroyla ve misakisiz jitaoları nasıl geçtin şaştık doğrusu
ama bize karşı şansın yok umarım şans senden yana olur çok ihtiyacın olacak işizakiii

İŞİZAKİ----sinirlenmiştir bu alaycı tavırlara ve kızarr szide gömücem artık sizin devriniz bitti der ve gülmeye başlar en iyi çalımlarınızla gelin der beklior olacağım....

MAÇ SONU-----

MATSUYAMA VE MİSUGİ---- ama bu nasıl oldu teknikle sertliği hangi ara çalışıpta öğrendin işizaki!!!!!!!

İŞİZAKİ---- sizkız arkadaşlarınızla geceleri cafelerde oturup gülerken bense yalnız başıma hiroşimlarda yeni bir yöntemle çalışıyordummm der ve umarım japonya karmasına bu kadar etkisiz oynamanıza rağmen seçilirsiniz eski dostlarım der ve gider...

FİNALLLL NANKATSU __ MEİVAAA
meivada değişen birşey yoktur ama artık savada twin şut çekebilir hyugayla

MAÇ ÖNCESİ----

HYUGA --- bu ne süpriz işizaki finale seni beklemiordum doğrusu şaşırdım ve sana hiç bişey demiyorum sadece gülüorummm şutlarım yüzünde patlayınca nede olsa çekip gideceksin:)9hahahaha

İŞİZAKİİİ---- öyle zayıfsınki hyuga yüzümü bile kullanmıcam artık sana o fazla bile

MAÇ SONUUCU

HYUGA--- ama ama nasıl tigerşut geçemedi seni !!!!!!!

İŞİZAKİ---- hyuga artık kimle konuştuğuna dikkat et japonyanın tsubasa ozhoradan sonra en güçlü futbolcusu ben olucam çünki bu bnm hayalim biz hep onla beraber çalıştık ve ben ona yakşır şekilde yine oynayacağım tıpkı çocukluğumuzdaki gibi

ŞAMPİONLAR LİGİ GİRİŞ BÖLÜMÜ---

vakabayasili seriye başlarken şinayderin takımında bir şey göze çarpar artık carlos santana şinayderle beraber aynı takımdadır.

güçlü olan almanya ya birde carlos santana eklenince müthiş bir güç çıkacakttır ortaya aradan geçen zaman ve vakabında kendini geliştirmesi
tabiki burda şinayder carlos santana vakab ve misakisiz japonyanın bilmedikleri bir ayrıntı vardır her kes dersine çok iyi hazırlanmış vakabayasi ve şinayder gibi uyanık kaptanlar tsubasanın drive şutunu nasıl kesecekleri konusunda kendilerini geliştirmişlerdir fakat tsubasa bu 4 maçlık seride ilk seridekinden farkı birşut çekecektir ewet bu sefer karlı şehrin ateşli çocuğu matsuyamanın eagle şutuna benzeyen bir şutla çıkacaktır karşılarına :):))

1:MAÇ BARÇA----ŞİNAYDER VE VAKABAYAŞİ CARLOS SANTANALI EKİP

MAÇA BAŞLARKEN
ŞİNAYDER VE VAKABAYAŞİ CARLOS SANTANALI EKİP ----- tsubasa seni çok takip ettik vede artık çözüldün ne bana gol atabileceksin nede kaleci ve defansınız bizi durdurabilecek bittin artık bu raya kadar dostum der gülerler

TSUBASA --- vakabayaşi demek şutlarımı ezberledin vede gol yemeyeceksin o zaman yeni şutumu senn parmaklarını çatırdatmada kullanıcam size gelince her birinizi kendi silahınızla vurucam sabırsızlanıyorumm maç başlasınn

MAÇ SONUUU-----
CARLOS SANTANA---- sen speed dribide mi kopyaladınn hayretler içinde
ŞİNAYDER----- Ama nasıl olurda bnm gibi hızlı koşabilip speedini yükseltebildin hayretler içindedir..
VAKAB---- tsubasa yine mükemmel birşut geliştirmişsin dediğin gibi topa ilk atladığımda parmaklarım sızladı diğer şutlarına riske girmemek için atlayamadım bile yine yaptın yapacağını sana başarılar

OZHORA TSUBASA--- beyler sizlerle sorunum yok hepinizle dünya şampionasında görüşmek üzere

2. MAÇ BARÇA---- PİERRE nin takımı pierrenin yanında bu takımda pierre-rampion-sya -kim-maher de vardır kalecileriise hernandez dir.

MAÇA BAŞLARKEN--------
pierre---- tsubasa yine karşılaşmamız güzel sana meydan okumıcam sadece sonuca bakıcam başarılar

TSUBASA --- teşekkürler pierre sanada başarılar

MAÇ SONU----

PİERRE-- ama sizin bu şutunuız bizim napoleonla vurduğumuz slider canondan daha güçlü ama bu nasıllll !!!!!

TSUBASA --- sessizdir sadece görümek üzere der

3. MAÇ BARÇA ve MİSAKİSİZ JAPONYA ARASINDA BİR DOSTLUK MAÇI DIR

MAÇA BAŞLARKEN

İŞİZAKİİİ--- oo tsubasa seni gördüğümeçok sevindimmm ve seninle oynarken zevk alıyorum tsubasa beni iyi seyret kendimi çok geliştirdim sana yetişmek ve beraber oynıcaz die çok çalıştım tsubasa

TSUBASA--- işizzaki duydum ortalığı misaki olmamasına rağmen eski takımımızı yeniden şampion yapmışsın savaşını tebrik ederim güzel bir maç olsun göster bana kendinmi işizakiiii..!!!!!

MAÇ SONU

İŞİZAKii---- o tsubasa ve tacibana kardeşlerle çok iyi olmuşssunuz üçlü harika şimdi milli takımda beraber yaşasın japonyayı bu seferde kimse tutamıcakkk oleyyy!!!!!

TSUBASA-----işizakibu kadar emin olmamalıyz çok çalışmalıyız çünki rakiplerimiz çok güçlendiler misaki fransada vede zayıf olan defanslarını çok güçlendirmişler bununlada değil carlos santana almanyada bizi beklio olucak şinayderle birlikte dahada güçlenmişler dahası carlos brezilya futbolunun yanına almanya tattikleriylede kendini geliştirmiş ama ne olursa olsun kazanmalıyız çocuklarrrr

bu seride biter vede MİLLİ TAKIMLARA GELİNDİĞİNDE

artık milli takımlarda iran kuzey kore vede dandik maçlara kendilerini ıspatlayamayan takımlara yer verilmemektedir.

İLK MAÇ JAPONYA VS BREZİLYA DOSTLUK MAÇIDIR

bu arada brezilyada carlos santananın yokluğunda naturezza iki yarıdada oynamaktadır fakat carlosun yerine alına n oyuncu aynı yetenekte değildir brezilya bu yıl çok düşük seviyededir vede yaptıkları dosluk maçında yenilmişlerdir bu olay basında şok etkisi yapmış sür manşet geçmiştir VEDE en önemli olay ise geçen sene yapılan brezilya --- japonya finalinde gertizin tsubasanın cyclonu şutuna uzandığı sırada parmaklarının kırılmasından dolayı gertize tutma yeteneğini kaybetmiştir ve kendisini yumruklama seçeneğini çok geliştirmiştir artık dark ilizyon yerini surato gibi bir yumruklama gücüne bırakmıştır..

MAÇ oynatılmaz fakat konuşmalar geçer sadece sonuç 6-2 japonya yenmiştir.

naturezza ----- tsubasa sen çok kalitelisin artık süper strikerı bırak dah aüstün oldun sen futbolun HERO susun bana göre..

gertize---- tsubasa geçen seneki şutun elimi kırdığından tutma yeteneğim kayboldu senden nefret etmem gerekirdi ama daha çok çalışmam gerektiğini hatırlattın bana başarılar

derler ve 1. MAÇA GEÇİLMEDEN ÖNCE KURA ÇEKİLİR VE İLK MAÇ FRANSA VS BREZİLYADIR.

maç oynatılmaz ara sahneler ve konuşmalar vardır..

pierre --- geçen yıl bizi elemiştiniz sen gertize slider canonu ilizyonla yakalamış bize ikinci atak şansı vermemiştiniz vede aptal defansımız yüzünden kaybetmiştik ama intikam vakti geldi yepyenibir fransayla tanışın

GERTİZE--- ahh pierre artık ikincibir atak şansı vericem size ama daha güçlüyüm unutma

MAÇ SONU------- FRANSA BREZİLYAYI- 4-3 MAĞLUP etmiştir

gertize---- tsubasanın şutu elimi kırmasaydı bu maçı alamıcaktın pierre!!!!!!

PİERRE---- ne tsubasa ne başkası o yapmasaydı bu sene intikamımı her ne pahasına olursa olsun alıcaktım gertize vede aldımmm bu sene fransa şampion olucakkk

NAturezza ---- tsubasayı görmeden böle konuşmöa pierre der gider-

MİSAKİ--- TSUBASAAAA!!!!!!!

2. MAÇ JAPONYA---- ARJANTİNNN

MAÇA BAŞLARKEN----
arjantine gelecek olursak diaz pascal ikilisindede kırılmalar olmuş artık diazın ver kaç yaptığı beraber büyüdüğü pascal yoktur çünkü geçtiğimiz yıl japonya maşında jitaonun ayağına kaydığı sırada hatırlarsanız jitao pascala faulle durdurmuş bu faul sonrasında sahaya doktor çağrılmış ve pascal oynayamamıştı sakatlığı iyileşmeyen pascal ameliyata alınmış vede liflerin hala düzelmediği için buyıl oynayamayacaktır.:)))
pascalın yokluğunda diaz kendini stratesgui ile daha sık oynamaya mecbur kılar vede ikili kombinasyonlara girerler .

DİAZZZ----- tsubasa görewlim en iyi oyununu oyna bana

TSUBASA---- diaz uslanamadın gittin yeteneksiz seni hala drive şutttasın pascalda yok buraya kadar gelmen bile şans:)9

MAÇ SONU-----

diazzz---- olamazzz olamazzz

3. MAÇ JAPONYAAA VS ALMANYAAA bu MAÇIN GALİBİ FRANSAYLA FİNAL OYNAR
MAÇA BAŞLARKEN-----

vede almanlar carlos santananın da almanyada boy göstermesi almanyayı çok güçlü bir ekip haline getirmiştir orta sahası müthişe yakın bir hale gelmiş şinayder artık sadece ileriyi vede gol atmayı düşünmektedir vede bunun yanında carlos santana ve şinayderin sinirlendiği zaman free mirage şutları çok tehlikelidir vakaba ceza sahası dışından çok rahat gol atabilicek güçte birşuttur bu şut tsubasa ve hyugadan ilham alınmıştır.:))))

CARLOS VE ŞİNAYDER---- tsubasa tsubasa seni küçük japon geldiğin yerleri özlemişsindir bu sefer hiç şansın yok OZHORAAAA

TSUBASA---- aaahhh kaleciniz müller nerde oda umarım geliştirmiştir kendini çünki onun parmaklarını kırıcam ve bidaha geçen seneki gibi ben ve takımımla dalga geçer gibi kalecilik yapamıcak onun bu son maçı emin olun der ve gider...

KALTZ---- bu çocuk neler saçmalıyorrr

MAÇIN İLK YARISI -----
müller son 5 dakkaya kadar ilk yarıda gol yemez son 5.inci dakkada kaltsın tsubasaya faul yapması çok sert girmesitsubasayı baygın düşürür ve tsubasa bir hayal görür manyak bir şut çekiordur şut anka kuşu gibi efsane sesler çıkarıyor gözle takipedilemeyecek kadar parlak ve hızlı beton duvarı delecek güçte de serttir

ve tsubasa ayağa kalkar ve serbest vuruşunu kullanır ekran bembeyazdır acayip sesler gelmekle birlikte müller kalede görünmemektedir ve fileler yırtılmıştır her kes şoktadır nutuklar tutlmuştur müller topa çift yumruk atmak için uzanmış fakat iki koluda hem bilekleri hem dirseklerden kırılmıştır müller kale direğinin dibinde arka tarafa uçmuş yatmaktadır hareketsizdir ölece kaltz şinayder ve carlos seslenir müyülaaa die ayağa kalk müllerin gözünde ıslaklık vardır çektiği acı suratına ve gözlerine yansıömıştır ve sağlık ekibi müllerin oynayamayacağını açıklar ve şinayder kalt şoka girer yedek kalecileride morisakiden beterdir

2. YARI BAŞLANGICI ANONSTA KALEDE BAŞKA BİR İSİM OKUNUR

ve bu kaleci dediğim gibimorisakiden beterdir ve japonya üstün bir farkla almanyayı dağıtır adeta

MAÇ SONUUU

ŞİNAYDER _ CARLOS SANTANA --- tsubasa ne yaptın sen o şutta neydi öle bunu nasıl yapıorsun bilmiorum ama her seferinde kendine hayran bırakıyorsun bizi sana dşcek bişey bulamıorumm

KALTZ--- tsubasa faul yapmasaydımda yine aynı sertşutunu müllere yollayacakmıydın

TSUBASA--- kaltz ü benm müyülayla işim yok kimseyle bnöm tek rakibim yine kendim sormuşken söleyim kaltz sen faul yaptığında bilincimde bir güç beni kendi kendine yönetti vede bunu başardımm ama artık her defasında yaparım bu benim özel şutum ve finalde izleyebilirsin kaltsü

FİNAL MAÇI JAPONYA VS FRANSA

MAÇ ÖNCESİ

fransa milli takımıda pierre ve napoleon ikilisi artık misakininde gelmesiyle 10 numaralı oyuncu misaki 9- ve 11 nolu oyuncular ise pierre ve napoleondur böylece hucumda vede forvette daha etkili olan fransa şampionluğa en büyük aday gösterilmektedir malum yarı finalde hep brezilya ile eşlen fransa bir türlü final yüzü görememiştir. Birde zayıf olan fransa defansına misakiyle birlikte yeni katılan genç bir fransız vardır vede çok kaslı vede fizikliolup luis galvan gibiblok levellerine sahiptir vede fransa nerdeyse müthiş bir takım olmuştur.

PİERREE---doğrusunu sölemek gerekirse almanyayı kötü benzettin tsubasa ama artık bildiğin fransayı unut sana sadece bolşans

MİSAKİİ---- tsubasaaa seni tekrar görmek çok güzel tsubasa
sana karşı oynamak güçolucak ama elimden gelenin en iyisini yapıcammmm

TSUBASA---- misakiii benim altın dostum zor zamanlarımın dostu başarılar en japonlar olarak her zaman en iyisini yapıcazzzzz

MAÇ SONU
vsvsvsvs.

biliorum detaylı değil ama genel hat olarak böyle bir proje veya sunum dielim yorumlara göre geliştirip detaylandırılabilir...
hertürlü yoruma açığımdır arkadaşlar:)

Konu ryo82 tarafından (11-03-2009 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir..
ryo82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-03-2009, 11:23   #2 (permalink)
(*UnDeRTaKeR*) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 47 (*UnDeRTaKeR*) is just really nice(*UnDeRTaKeR*) is just really nice(*UnDeRTaKeR*) is just really nice(*UnDeRTaKeR*) is just really nice(*UnDeRTaKeR*) is just really nice

güzel emegine saglık,içerik girmek istersen sahneleri ve konusmaları ayırmaya calıs,serkana yardım edersin zorlanmaz ayırmalarda,ikincisi bide 6 mac olayını geçsen iyi olur,çünki şimdi artık 3-mac 5 mac diede aayırabilirsin güzel birşey biraz daha detaylara girsen iyi olur emegine saglık
(*UnDeRTaKeR*) isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-03-2009, 11:26   #3 (permalink)

teşekkürler dediğim gibi yazma konusunda hemen uydururum sizle konuşurken aklıma geldi yazayım dedim :))) ama bir şöle bir kaç yorum gelsin detaylandıracağım detaylandırmak kolay zaten 33 maç değilde şöle 15 maçlık bir seri gibi değerlendirelim bunu yani öle düşündüm şimdi tabiiii:)
Alt 11-03-2009, 11:28   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 47 (*UnDeRTaKeR*) is just really nice(*UnDeRTaKeR*) is just really nice(*UnDeRTaKeR*) is just really nice(*UnDeRTaKeR*) is just really nice(*UnDeRTaKeR*) is just really nice

oda olur kardesim dedıgın gıbı
Alt 11-03-2009, 11:32   #5 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

yarım saatde bu kadar yazabilmen gayet iyyi olmuş.Senaryonu maç öncesi maç sonrası devre arası sahneler vs gibi ayırırsan daha sonra yapmaya kalkarsam eger çok daha rahat olur benim için.

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2009, 11:33   #6 (permalink)

haklısın kardesim söyledım az önce ama gusel bır calısma olmus
Alt 11-03-2009, 11:40   #7 (permalink)

ok bir ayarlama yapayım hemen elimden geldiği kadarı ile

düzeltmeler yapılmıştırrrr arkadaşlar. vede biraz daha esnettim seneryoyuyyuu

Konu ryo82 tarafından (11-03-2009 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir..
Alt 11-09-2009, 20:25   #8 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Harika bence ama işizaki konusu biraz abartlı olmuş geri kalan herşey çok güzel tebrikler yarım saate bunu yazabildiysen geniş bir zamanda çok daha iyi şeyler yazabiliceğine inanıyorum.
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-11-2009, 15:37   #9 (permalink)

yok canım işizaki aslında en güçlü şutu bile bloklayacak kadar güçlüyse ki gammen bloktan kurtulmuş şut tanımam gücü ne olursa olsun işizaki durdurur öle değilmi peki bu adamda demekki potansiyekll var gizliolarak güçlü ve inatçı bir fiziği var hırslıda neden yapmasınkiii neyi eksik onun:)))9
Alt 11-11-2009, 15:42   #10 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

İşte o senin görüşrün :) herkesin görüşüzü farklıdır.......
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil