"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Tartışma
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Tartışma Oyunlar Animeler Mangalar Alayını Burda Tartışıyoruz

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-23-2008, 22:43   #1 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 40 hyuga10 Bir Yolda Daha :)

Standart ct oyunlarındaki ilginç olaylar

arkadaşlar ben ct-5 oynarken hani fifa gibi pc oyunlarında olur ya siz atak yaparken kaleciniz cezasahasına doğu gelir bu olayın aynısı oldu.bi baktım rakip atak yapıyo ekrana yazı geldi sonra da kalecmi cezasahası dışında buldum sonra ben topu alıp atağa çıktım bi baktım alttaki haritaya
rakip kaleci cezasahasının oralarda duruyo ortasahadan drive vudum ama yemdi.

edit:
bu ct-5te lecce-genoa maçında olmuştur.ayrıca sizin de başınıza deişik olaylar gelise yazınız,değişik senaryolar gibi....
hyuga10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 05-23-2008, 23:15   #2 (permalink)
Kojiro Hyuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

Standart Ynt: ct oyunlarındaki ilginç olaylar

bruno yani lecce kalecisi drive şutu çeldi 1 kere oldu ama süper oldu :D :D ayrıca japonya - abd maçında sano ile 6 gol attım hepside overhead şut :D morisaki drive şutu çeldi yanılmıyorsam arabistan maçında :D bugün japonya - fransa maçında tachilerle sky lab hurricane twin şut çektim kaleciden sekti ama top yavaş yavaş kaleye girdi.... bunlar sadece ct5 de ct2 de wakab çin maçında 4 nolu adamdan hiçbir sebep yokken gol yedim gertizeye ceza sahası dışında neo tiger ile attım hemde hilesiz :D ct 3 de bir kere bile counter yapamazke ct4 de brezilya - meksika maçında lightning tiger counter şut yaptım ayrıca brezilya - peru maçında yalış hatırlamıyorsam 11 nolu adamın NORMAL şutu dirceu+amaral+dotoru+meao uçurdu ancak işizaki son anda ayak koydu ama uçmadı ilginç :D ct j de kale vuruşu kullanıldıktan sonra top benim adamdan sekti ve gol oldu ayrıca aynı olay kendi kalemdede oldu...ayrıca senin durumunda bazı kaleciler takımı atakdayken kendileri ileride durur ama özel şutdan gol yemeleri hele çok uzakdan hele drive şutu uzaktan atmışsan çok zor....o maçta ben yanlış hatırlamıyorsam mancini - cannevale ikilisinden 4 gol atmıştım....
Kojiro Hyuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 05-23-2008, 23:50   #3 (permalink)

valla abi counter shot konusuna gelirsem ct-3ü bitirdim ama sadece 1kere counter shot atabildim o da tsuyla mirage şuta karşı ama diğer dediklerin başıma gelmedi ayrıca ct-4te 2 senaryo bitirdim ama hiç counter shot vuramadım.
Alt 05-31-2008, 23:16   #4 (permalink)
Symbolic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Symbolic Bir Yolda Daha :)

bende az önce ct 5 oynuyodum milan maçındayım tsuyla drive sut çektim kaleci yumruğa çıktı kurtardı ben topun sekip gelmesini beklerken açılan ekranda top bi anda kaleye doğru gitti kaleci tekrar uzandı tutamadı ve top direğin yanından çıkarken görünen bi demo geldi bi baktım bizimkiler seviniyo kendi kendime ne mallar demiştim sonra bi baktım 1:0 yeniyorum :D çok ilginç bi olaydı 1996 dan beri tsu oyunlarının hepsini oynadım böyle bişi görmedim :D
Alt 06-01-2008, 10:29   #5 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 60 Hikaru Matsuyama Yakında Ünlü Olacak :)

CT-5 ayrı bir oyun sonuçta.orada rakip takımın adamlarından birine çarptıysa geri dönüp gol olmuş olabilir
Alt 06-01-2008, 12:56   #6 (permalink)
tsubasa_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the rough

ben ct segayı ilk bitirişim de oldu bu.toho-nankatsu final maçını oynuyorum.nasıl olduysa ilk yarıyı 2-0 önce bitirmiştim.ikinciyarı hyuga milleti öldürüp golünü attı.top yine benden başladı. tam tsu ile 200 lük vurcam faul yapıldı.pas verirkende kaptırdım.top yine onlarda hyuga şut ve gol falan filan.2-2 oldu.topu aldığım gibi tsubasa ile başladım ve kalaci dahil herkesi çalımlayıp golu attım.artık son 5 dk lardayız.hyuga milleti ezip gitti topa abandı ve direkte patladı.morisaki başlattı ve aldığım gibi bi aksslik oldu kaptırdım topu.takashi vole çekti morisaki yumrukladı ve hyugaya havadan geldi.bir rovaşata çekti top direğe gitti direkten dönen topa kafalık vurdu bizim adm ayağı ile çeldi.top yine hyugada voleyi vurdu ve hakem düdüüğü çaldı.bende şaşkınlıktan yere yığıldım.
tsubasa_hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-01-2008, 17:00   #7 (permalink)

valla ct-5 çok ilginç bi oyun Symbolic arkadaşımızın dediği aynı ya da benzeri bi olay benim de başıma geldi.
hangi takıma karşı oynadığımı hatırlayamıyrum ama drive şut çektim kaleci topu yumrukladı bi baktım topun kale çizgisini geçtiği bi demo girdi hani taca çıkarken ki demo gibi.sonra skor 1-0 öndeyim.
Alt 06-19-2008, 17:45   #8 (permalink)

Tecrübe Puanı: 29 Exstrias- Bir Yolda Daha :)

arkadaslar ben bısı sormak ıstıyorum tsubasanın aatarı oyunuı vardı onu ben bıtırdım uzun yıllar once fakat karsı top karsı takımdayken calan muzıklerı bulamadım o muzıklerı bulabılırmıyız?
Exstrias- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-29-2008, 16:08   #9 (permalink)

Tecrübe Puanı: 36 matsuyama hikaru Bir Yolda Daha :)

Benim daha taze 5 dakika önce yaşadığımı anlatayım:
Ct2 oynuyorum ve ilk 7 dakika içinde bana 3 defa penaltı yaptılar. Şu ana kadar bu kadar az süre içerisinde bu kadar fazla penaltı kazanmamıştım.

Bu arada 2 penaltı vuruşundan yararlanamadım :-[

matsuyama hikaru isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-29-2008, 20:32   #10 (permalink)
tsubasa_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the rough

Alıntı:
matsuyama hikaru ´isimli üyeden Alıntı
Benim daha taze 5 dakika önce yaşadığımı anlatayım:
Ct2 oynuyorum ve ilk 7 dakika içinde bana 3 defa penaltı yaptılar. Şu ana kadar bu kadar az süre içerisinde bu kadar fazla penaltı kazanmamıştım.

Bu arada 2 penaltı vuruşundan yararlanamadım :-[
hangi takımdı bu
tsubasa_hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil