arkadaşlar ben ct2 deki gertizeyi wy serisindeki salinasa coimbra yı da naturezza ya benzetiyorum nasıl yani derseniz şöyle anlatayım. hani salinas finale kadar hiç gol yememişti ya bu oyunda da gertize öyle karşımıza çıkıyor, naturezza brezilyanın gizli silahıyıdı aynı şekilde coimbra da öyle
arkadaşlar ben ct2 deki gertizeyi wy serisindeki salinasa coimbra yı da naturezza ya benzetiyorum nasıl yani derseniz şöyle anlatayım. hani salinas finale kadar hiç gol yememişti ya bu oyunda da gertize öyle karşımıza çıkıyor, naturezza brezilyanın gizli silahıyıdı aynı şekilde coimbra da öyle
ama animede naturezza yerine coimbra olsaydı daha iyi olurdu.
evet animede de olsaydı böyle gizemli adam tavırları falan santanayla oyunda konuşuyorlar ya aynı o şekilde animede de olsa süper olurdu
Coimbra çok güçlü 1 oyuncu olduğundan onun animede hep var olduğunu düşündüm gerçi oyunlarda hiç görmedim ama sonrada onun olmadığını öğrenince baya şaşırmıştım.Zaten brazilya milli takımında oyundada animedede olan 1 carlos var.
shin diye bişey yok zaten mangada, ilk seri içinde Müller,Victorino Schnedier falan...zaten CT-1 de dikkat ederseniz Brezilya'da yoktur :)
ct1 in dünya kupası finalleri shin serisindeki finallerle aynı yarı finali fransa ile finali almanya ile oynuyoruz ben o oyunda bir tek italya ya gol atamadım ama onlarda bana atamadı maç 0-0 bitti ben de ondan sonraki maça devam ettim