"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Tartışma
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Tartışma Oyunlar Animeler Mangalar Alayını Burda Tartışıyoruz

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-29-2011, 16:21   #21 (permalink)
Law

Tecrübe Puanı: 0 Law Bir Yolda Daha :)

Toho cok zorlardi beni sağımda solumda ne var herzaman kırmısımdır dökmüsümdür sinirden
Law isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-30-2011, 00:35   #22 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Alıntı:
oktucu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bir de polonya :S Kalecisi güçlü bir de oyuncusu vardı adı hatırlarsam Mach'di çok hızlı yürüyordu

Oyundaki en hızlı oyuncudur ve bu yüzden pek yakalamıyorduk. kelecilerimizle de hep birebire giriyordu ve çoğu kez sonuç alıyordu. bu yüzden çok gol yiyiyorduk ve az gol atabiliyorduk. Bu açıdan zorlu bir rakipti

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 08-29-2011, 20:33   #23 (permalink)

Ünvan :Kadro Dışı

Tecrübe Puanı: 0 Killer_Tolunay is an unknown quantity at this point

Brezilya tabiiki gertise vardıya Kurtarışı sinirimi bozuyordu bazen cyclone çekiyordum kurtarıyordu (uzaklaştırıldı)
Killer_Tolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-29-2011, 20:51   #24 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 8 santana1905 Bir Yolda Daha :)

Toho'ya 7 attığım bile oldu :D Santana fazla zorlamıyo.. Japonya'ya karşı oynarken gol yememek lazım , yoksa wakashimazu'ya rahatlıkla çalım atabilirsiniz (Tsubasa ile). En zor maç Brezilya maçı bence.. Eğer dikkatli oynamazsanız yenemezsiniz.. Coimbra'nın her şutu giriyo zaten :D (ya da yenilip lvl ların artmasını sağlıcaksınız ) Gertisenin cyclone u tuttuğu bile oluyor.. Ceza sahası içinden 3 cyclone la atsanız.. sonra da ceza sahasına toplar atıp topu arka tarafa bırakmanız lazım.. Bunu peş peşe 3 kez yaparsanız , neo tiger ı da yiyebilir :)
santana1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2011, 00:06   #25 (permalink)
Antony Santana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 8 Antony Santana Bir Yolda Daha :)

Öncelikle Santana'da baya zorlanmıştım. Sonra çocuk oyuncağı oldu. Misugi'nin takımı ilk yarıda 4-0 gitti maç ama 2. yarı adamlar travma geçiriyor abi. Misugi bir dalıyor oyuna, oyuncular ekstra güçlenmiş sanki. 5-6 tane birden atacak hale geliyorlar. Onu da geçtim zar zor.

Toho... Toho toho ah toho ahhh ne kadar canımı yaktı. Nitta'dan bir halt olmuyor. Jumping Volley belki giriyor belki girmiyor. Hyuga'nın normal şutları bile garanti gol. 6. denememde yenmiştim Toho'yu.

İran! İran iran iran!!!! Ulan bir kere de faul yapmayın be! Takımın levelleri düşük olduğu için defalarca yenilmiştim!

Polonya. Şu Macher'de ne kabiliyet varmış! Herifin bir adımı bizimkilerin 10 adımına bedel! Maradona gibi herif herkesi çalımlıyor! Kaleci de zaten süper. Deli olmuştum ya.

Fransa!!!!!! Ulan şu Napolyon'u sakatlayabilseydim keşke! Herif force drib ile dağıtıyo ortalığı. Wakashimzu kova zaten. SliderCannon şut banko gol. NeoTiger'in girmediği anlar olunca çıldırmamak içten değil!

Almanya. Bu Kaltz'i eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum! Takımda sağlam adam bırakmayacak sakatlık olsa. Fire şut... Wakabayashi yetişiyor imdadıma neyse ki. O da anca yüzü görünürse.

Brezilya... İlk yarı da her şey güzel. Savunma ile beraber Wakab'ın da çabalarıyla 3-0 önde bitti ilk yarı. Lanet Coimbra! 4 gol birden attı! Neyse ki bir Cyclone için daha enerjisi vardı Tsu'nun son dakikalarda. 4-4. Contra atak! Misaki Tsubasa golden combi! Jumping volley top gertize'yi geçti derken!!! Direkten döndü!!! Ama Hyuga'nın önünde kaldı! Spikerden uyarı! Gertize yerde!!!
Hyuga: KURAE!! KOREGO NEO TAİGUA SHOTTO DAAA!!!!!!!
Spiker: Kİ... KİMATTA GOOOO--RRRUUUUUU!!!!!!

top fileleri yırtarak gol oldu ve sonuç zafer! 5-4. ama o maçta öyle bir oynadım ki, üstüm başım terden sırılsıklamdı. :D
Antony Santana isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2011, 10:37   #26 (permalink)
Brave_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 29 Brave_man has a spectacular aura aboutBrave_man has a spectacular aura about

Alıntı:
Antony Santana´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle Santana'da baya zorlanmıştım. Sonra çocuk oyuncağı oldu. Misugi'nin takımı ilk yarıda 4-0 gitti maç ama 2. yarı adamlar travma geçiriyor abi. Misugi bir dalıyor oyuna, oyuncular ekstra güçlenmiş sanki. 5-6 tane birden atacak hale geliyorlar. Onu da geçtim zar zor.

Toho... Toho toho ah toho ahhh ne kadar canımı yaktı. Nitta'dan bir halt olmuyor. Jumping Volley belki giriyor belki girmiyor. Hyuga'nın normal şutları bile garanti gol. 6. denememde yenmiştim Toho'yu.

İran! İran iran iran!!!! Ulan bir kere de faul yapmayın be! Takımın levelleri düşük olduğu için defalarca yenilmiştim!

Polonya. Şu Macher'de ne kabiliyet varmış! Herifin bir adımı bizimkilerin 10 adımına bedel! Maradona gibi herif herkesi çalımlıyor! Kaleci de zaten süper. Deli olmuştum ya.

Fransa!!!!!! Ulan şu Napolyon'u sakatlayabilseydim keşke! Herif force drib ile dağıtıyo ortalığı. Wakashimzu kova zaten. SliderCannon şut banko gol. NeoTiger'in girmediği anlar olunca çıldırmamak içten değil!

Almanya. Bu Kaltz'i eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum! Takımda sağlam adam bırakmayacak sakatlık olsa. Fire şut... Wakabayashi yetişiyor imdadıma neyse ki. O da anca yüzü görünürse.

Brezilya... İlk yarı da her şey güzel. Savunma ile beraber Wakab'ın da çabalarıyla 3-0 önde bitti ilk yarı. Lanet Coimbra! 4 gol birden attı! Neyse ki bir Cyclone için daha enerjisi vardı Tsu'nun son dakikalarda. 4-4. Contra atak! Misaki Tsubasa golden combi! Jumping volley top gertize'yi geçti derken!!! Direkten döndü!!! Ama Hyuga'nın önünde kaldı! Spikerden uyarı! Gertize yerde!!!
Hyuga: KURAE!! KOREGO NEO TAİGUA SHOTTO DAAA!!!!!!!
Spiker: Kİ... KİMATTA GOOOO--RRRUUUUUU!!!!!!

top fileleri yırtarak gol oldu ve sonuç zafer! 5-4. ama o maçta öyle bir oynadım ki, üstüm başım terden sırılsıklamdı. :D
Kendini yıpratma kardeşim öyle anca kendine zarar verirsin ... Her takımın belirli bir taktikle oynamak lazımmış diyorlardı eskiden ... Bende senin gibi yapmıştım ama terden başka bir şey kazanmadım sen iyisin ben toho'da takıldım ...

Alt 01-27-2012, 17:28   #27 (permalink)

Tecrübe Puanı: 3 trinidadtobago Bir Yolda Daha :)

bu dediğiniz hangi oyun bende indirmek isterim ?
Alt 01-30-2012, 07:44   #28 (permalink)
JairoM59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 13 JairoM59 Bir Yolda Daha :)

En çok Zagalo'nun takımı, Brezilya ve Polonya ..

Arkadaş Zagalo'nun şutunu adam gibi kurtarabilicek veya kesebilicek tek adam yok !

Brezilyada 2. yarıya kadar herşey güzel 2. yarı Coimbra bi geliyor zaten ortalık duman !

Polonya.. Mach ve kalecisi Mach'i tutmak için ne kadar vitamin almamız gerekiyo acaba ?
JairoM59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil