Olabiliyor böyle ufak sorunlar. kolay değil zaten sorunsuz bir şekilde bir çalışma yapabilmek. çünkü çok kapsamlı ve yoğun dikkat isteyen bir iş.
Bende yapmış olduğum çalışmalarda ara sıra böyle ufak tefek problemler yaşıyorum. mutlaka çıkıyor. buna kısa sürede çalışmayı tamamlayıp, biran önce insanlara sunma arzusu da neden olabiliyor.
Sende bir çalışmaya başlayacağını duyurdun ve kısa sürede başarılı bir çalışma yapıp bizlere sundun... amacın açıkladığın gibi projeye başladığını, devam edeceğini göstermekti. bunu yapman da iyi olmuş. şu ana kadar ki bu çalışmalarında bu beklentilerimizi karşılaştı. tam olarak düzenlediğinde tekrar bakarız çalışmana.. zaten bu downlaod olayı değil. hatalar var boşuna indirdim demez kimse. artı zaten şu ana kadar bunu gören çok az kişi var. daha çok kişi bakacak buna. çünkü, herkez hergün online olamayabiliyor. birçok kişinin daha haberi yok ve birde aramıza yeni katılacak kardeşlerimiz de olacaktır.
Tekrar çalışmaların için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kimi yeterince sevmez, kimi fazla sever, Kimi satar kimi de satın alır; Kimi gözyaşı döker öldürürken, Kimi kılı kıpırdamadan öldürür; Çünkü Herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez.
Ben de çok kez öldürdüm sevdiğimi; ama öldürdüm diye hiç ölmedim.
Konu Aynalı tarafından (08-22-2009 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
|