Evet 27. 28. 29. 30. bölümlerin altyazıları şu an bende. Ancak şu an ki videoların tamamını izleyip incelemeden eklediğimden başta çıkan ufak hataları önemsememiştim (ishizake,mitsugi gibi) ama hatalar giderek çoğalmaya başladı bende bunun üzerine çevirileri de çevirmeye başladım. Yani çevirilerdeki yazım,imla ve mantık hatalarını giderip, altyazının ekranda görünme zamanlamasındaki gecikmeleriı en aza indirgemeye çalışıyorum. Bu da tüm bölümleri tek tek en az iki kere izlemek demek oluyor. Biraz bekleticem arkadaşlarımızı ama inşallah aralık bitimine yetişmiş olacak hepsi :)
Malum bunlarla uğraşırken geriye ingilizceden çeviri için hiç zamanım kalmıyor. Umarım arkadaşlar benim çeviriye harcayamadığım zamandan dolayı oluşan boşluğu kapatabilirler. Çevirilerin 1-2 gün erken bitmesi çok güzel olacak.
İlk 10 bölümü yeniden düzenleyip bugün bitireceğim ve yeni halini upload edip linkleri güncelleyeceğim. Yarında sonraki 10 bölümü. Diğer günde 20-30 arasını bitirmeye çalışacağım. Ondan sonra çevirilerin tamamı bitmiş olursa kalan 22 bölüm içinde 2-3 gün uğraşırım. Herşey yolunda giderse haftaya bitmiş olacak