bu oyun hem 30. yıl şerefine, hemde nes oyununa saygı için çıkmıştır. ayrıca kart çeşitleri var.bronze,silver,gold,platinium,special kartlar var oyunda.
Ben böyle oyunlardan artık bıktım.Çünkü ne yaparsan yap paralı üyelerin önüne geçemiyorsun.Ben online olarak ''Futbol Manager'' oynuyordum.Türkiye liginde İ.B.B yi aldım.Takıma çok iyi bir kaç yabancı aldım.İbrahim Akın'ın gücü 85 filandı zaten yanına takviye filan aldım.Dedim artık ligi ilk 3 te bitirirm.7. bitirdim.Adam paralı üye Eskişehirspor'a Benzema'yı filan almış ondan sonra nasıl yenersen yen 1-2 tane olsa neyse 5-6 tane dünya çapı yıldız almış.o Yüzden böyle oyunlar artık bana cazip gelmiyor.
Ben böyle oyunlardan artık bıktım.Çünkü ne yaparsan yap paralı üyelerin önüne geçemiyorsun.Ben online olarak ''Futbol Manager'' oynuyordum.Türkiye liginde İ.B.B yi aldım.Takıma çok iyi bir kaç yabancı aldım.İbrahim Akın'ın gücü 85 filandı zaten yanına takviye filan aldım.Dedim artık ligi ilk 3 te bitirirm.7. bitirdim.Adam paralı üye Eskişehirspor'a Benzema'yı filan almış ondan sonra nasıl yenersen yen 1-2 tane olsa neyse 5-6 tane dünya çapı yıldız almış.o Yüzden böyle oyunlar artık bana cazip gelmiyor.
dediklerine aynen katılıyorum.bu oyunda kart ligleri oluyor.işte örnek napolyonun özel kartı işte bende fırsat buldukça oynadım.ve ligi 11.sırada bitirdim.galibiyet sayım 60 mağlubiyet sayım ise 8 idi puanım ise 180 idi oysa benden üstekinin puanı 210 idi galibiyet sayısı 39 mağlubiyet sayısı ise 50 idi yani bu oyunda paralı üyeleri çok kayırıyorlar.