FIFA 07 Holly & Benji Patch version 2 Kojiro Hyuga !!!Tiger Shoooooooott!!!
Arkadaşlar FIFA 07 H & B v2 i buldum onu yükledim hyugayı manyak yapmışlar bir gol attım Hyugayla Tiger shot gibi gitti. ceza sahası dışından bi vurdum roket gibi gitti top kaleci Wakas (Meiwa vs Meiwa maçı yapıodum) topa vurdu havada ama o kadar güçlü gelioduki top wakasa vurup içeri girdi , wakasta düştü yere ;D izleyin görün ;D ;D ;D
Ynt: FIFA 07 Holly & Benji Patch version 2 Kojiro Hyuga !!!Tiger Shoooooooott!!!
zaten ps2 deki Kojironun seslerini koydum anime olarark kojironun tiger shot sesi yoktu bende ps2 dekini koydum.Youtubedeki yorumuna pek katılmıyorum spiker sesi yokki ancak taraftarlar haaa uuu die bağırıyor.replaydada ne ses çıkarki arkadaşım ben video güzelleşsin die koydum o ps 2 deki kojiro tiger shot sesini 8)
Ynt: FIFA 07 Holly & Benji Patch version 2 Kojiro Hyuga !!!Tiger Shoooooooott!!!
yok kakkını yememek lazım uğraşmısın emek güzel caban boş değil yani sadece yamaya gitmemiş baylasımın güzel bir seyler yapmak birseyler yapmamaktan iyidir kardeşim hak ettiğin şey su (teşekkürler)
tusubasa_can ´isimli üyeden Alıntı
teşşekürler paylaşım için
saol ;D zaten Holly Benji Ptch v2 de Kojiro,Tsubasa,shnider,santana gibi admlarla böle goller atabiliosun kaleci Benji Price (Genzo Wagabayshi) olsa bile