Bu altta verdiğim başlık içerisinde tüm oyuncuların forma renk kodları var. bu işlremler emulatörde kod yazarak olmuyor. hex editör adlı özel bir kod programı ile yapılıyor. aşağıda 2. linkte verdiğim başlık içerisinde hex edetiöre nedir ve nasıl oyun hacklenir isimli başlık içeirsinde hex editör programının linkini verdim ordan o programı indir. bu programalr oyunu gösterip açıyorsun. program oyunun tüm özelliklerini belli bir kod mantığına göre sıralıyor.
mesela ilk olarak bizim takım kadroları, videolar, sonra forma renkleri, rakip takım kadroları, level ve enerji, şutlar falan bu şekilde tüm özellikleri sıralar.
bu 1.linkteki başlık içeirsinde de bir link var. ordan tüm oyuncualraait forma renk ofsetleri var. onları indirip, CT 2 oyunun hex editör ile açıyorsun ve verdiğimiz o kodları, hex editör programının searc sekmesinde en altta bulunan goto bölümüne yazıyorsun. ve gerekli değişiklikleri yapıp kaydediyorsun. ve oyun artık senin kaydettiğin şekli ile kalıyor. yani bu virtuanes emulatöründe hile kodu yazma işlemi değil.
Bu programı ilk defa kullanacağın için şimdi yapacağın ilk olarak 2.linkteki hex editör programını indirmek. sonra başlıktaki resimli anlatımları indirmek. birkaç resimli anlatım var. onları indirip orda verilen uygulamaları denersen kısa sürede çözersin. bunları denyip önce bu işin mantığını çözmeye çalış sonra yine takıldığın yer olursa sorabilirsin.
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür