"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Yardım
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Captain Tsubasa Yardım CT Yardım Merkezi

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-26-2011, 22:45   #11 (permalink)
ayaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 41 ayaz is a jewel in the roughayaz is a jewel in the roughayaz is a jewel in the rough

perde renk ofsetını bılıyosan bunu yapabılırsın sana bı ornek vereyım matsuyamanın eagle sutu ıcın 22c3f ofsetındekı 19 kodunu 41 yap verdıgın resımdekı gıbı olur
ayaz isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-26-2011, 22:59   #12 (permalink)
SvChatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 47 SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)

diğer oyuncularının kodlarını verebilirmisin
Alt 09-26-2011, 23:01   #13 (permalink)
Jack Kerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :KraL AdmiN ®
Tecrübe Puanı: 100 Jack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to beholdJack Kerr is a splendid one to behold

İş görevinde olduğum için giremiyorum. Hemen görüşümü belirteceğim.

Bu site ve bundan önceki patent sitede benim ve benim ekibim de yer alan arkadaşlarımla aldığımız karar bu dünyaya sahip olma arzusu taşıyan herkesin gerekli bilgi birikime sahip olmasıdır. Yani 1. amaç paylaşımdır. Kişiselliğe gelince ; kişisel kaygılar ; alıntılar çalıntılar vb davranışlar bu ekip içerisinde yoktur. Benim kurmuş olduğum bu site bu düzen içerisinde var olmuştur ve aynı düzende var olmaya devam edecektir. Paylaşımların çalınması yahut daha öncede karşılaştığımız aynı nikler kullanılarak küfür yahut kişileri yıkma çalışmaları ise her zaman olmuştur ve olacaktır. Lakin bu tarz olayları sanal bir alem içerisinde düşünüp kimin gerçekte kim yahut ne olduğu desteklendiği çevre tarafından bilindiği sürece o kişinin kaygı taşımasına gerek yoktur. Çünkü onu bilen tanıyan destek çıkan kendi bünyesindeki insanlardır. Bunun dışındakiler ise zaman içerisinde kaybolup eriyip maziye karışmaktan başka birşey elde edemeyecektir. Bunları zamanında gördük, yaşadık. Bireylerin yılmaması ve bazı kararlar alıp pes etmiş gibi görünmesi çevre güçlere güç verecektir. Aksine üzerlerine gidilip ( daha önce yaşadıklarımızı bilenler buradan ne demek istediğimi anlayacaktır.) kendi bünyemizde devam ettiğimizde onlar için bu durum büyük bir acıdan başka bir hale dönüşmeyecektir.

En kısa zamanda görüşmek üzere.

Ulan dargınım işte sana
Zaten kırık döküktü herşey
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin…
......................

J.K 16-03-2012 04:17
Jack Kerr isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-26-2011, 23:13   #14 (permalink)
ayaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 41 ayaz is a jewel in the roughayaz is a jewel in the roughayaz is a jewel in the rough

Şut isimleri Ofsetler oyuncu
Drive 22b5c tsubasa
Hayabusa 22bd0 nitta
Kamisori 22c00 souda
Eagle 22c33 matsuyama
Tiger 22c5d hyuga
Neo tiger 22c7e hyuga
Drive/Tiger 22cc9 Hyuga/tsubasa
Cyclone 22d1c tsubasa
Sano cambo 22d2d Jıtou/sano
Banana 22d5c riverio
Buster 22d6e nei
Mırage 22d91 carlos
Mach 22dbb coımbra
Side-wind 22dda capellman
Slıder 22dec pierre
Canon 22e00 napolleon
Fire 22e1f schneider
Dbl snk 22e44 zagalo
ofselerden sonra f7 gel sonra buraya herhangı bı kod gır kolay gelsın
ayaz isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 09-27-2011, 01:24   #15 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Alıntı:
Tiara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zirvede olanların ayağını kaydırmak için ellerinden gelenlerini yapacaklarını söylemişlerdi ama zirveye tırmanma yolunda bunu yapacaklarını bilemiyordum.
Birileri ayağımı kaydırmak istiyor,

''Zirvede olanların ayağını kaydırmak için ellerinden gelenlerini yapacaklarını söylemişlerdi''

Bu sitede hiç kimse böyle bir şeye kalkışmaz. Kimsenin seninle alıp vermediği olamaz. Ha eğer birileri ile perde arkasında kişisel husumetin olmamışsa…
Bu kadar kesin konuştuğuna göre bunların kimler olduğunu biliyorsun. Kimlermiş söyle de biz de bilelim.

Bu durumları daha önce bizler de çokça yaşadık… Hatta benim tüm paylaşımlarım için çalıntıdır bile dediler… Bu konulardaki açıklamalarım da dahil...
Ben de çok şey yaşadım hatta bir dönem buradan kopmak zorunda bile kaldım. ama baktım ki iki-üç dost gördüğüm insanın hakkımdaki olumsuz düşünceleri yüzünden dostlarımı, bu güzel ortamımı bırakmam doğru bir karar değildi ve bunun farkına vararak gerçek dostlarımın yanına geri döndüm ve o birkaç insanı o zamandan beri hayatımdan çıkardım ve bir daha da almaya niyetim yok. Ve o olayları da unuttum gitti. Hiç yaşanmamış varsayıyorum. Ve o zamandan beri daha da olgunlaştım. Her türlü olayda, herkesi aklıselime davet eden şimdi benim.

Alıntı:
Wakashimazu123 nickli kişi benim yapabildiklerimi yapabiliyor ama ne hack oyunlarını paylaşıyor(istisna olabilecek bir-iki oyun var) ne de nasıl yaptığını anlatıyor.
Ama ben bunların nasıl yapıldığını anlatmama rağmen ona gösterilen değer kadar kendimde gösterilen bir Değer göremiyorum.
Buna da çok şaşıyorum! wakashimazu123 kim ki, kendini veya bizleri onunla kıyaslıyorsun? Adama 3-5 video paylaşıyor, onu göklere çıkarıyorsunuz. Bunun video edit olmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Bir-iki oyunu dışında onca video paylaşmış hangisinin oyununun linki bir yerde var? Gerçekten kendisini kanıtlamak isteyen biri video editle aldığı sükseyi, oyunu paylaşarak daha fazlasıyla almak istemez mi? hayalet biri olarak bu şekilde gururunun okşanmasına ne ölçüde memnun olabilir ki?

Ben onun gerçekte böyle çalışmalar yaptığına inanmıyorum. Gözümle görmediğim hiçbir şeye de inanmam zaten.

Ayrıca nedir bu yabancıları bu kadar gözünüzde büyütme, yabancı özentisi olma güdünüz anlamıyorum. Bu beni hep rahatsız etmiştir. Biz zaten millet olarak onların gölgesi altından çıkıp kendi gölgemiz altına giremediğimiz için bugün bu noktayız. Bunu her türlü konu için söylüyorum. Maalesef milletçe bu durumdayız. Ama ben buna karşıyım ve bunu kırmak için hep uğraş verdim. Hiçbir yabancı sitede takılmıyorum. Birçok arkadaştan duydum ki benim paylaşımlarım ve hack çalışmalarım birçok sözde büyük yabancı sitelerde paylaşılmış/paylaşılıyor ve oradaki birçok kullanıcı bunlardan yararlanıyor ve taktir ediyor. Ayrıca bana başkaları üzerinden sitelerine davette de bulunmuştular ama cevap bile vermedim. Benim ortamım burası, benim dostlarım burada, benim evim burası... Neyleyim yabancı diyarları... Bura dışında başka hiçbir yerde takılmadığım için ne derecedir bilmiyorum ama bana göre dünyanın en büyük forumu; Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? platformudur. Ve ben in iyi dışında hiçbir yerde, hiçbir şekilde bulunmak/yer almak istemem. Ben hep bu bilinçle hareket ettim ve sonuna kadar bu bilinçle hareket edeceğim. Bura, olurda bir gün kapanırsa, ben de o zaman bu sayfayı burayla beraber kapatacağım ve tarih olacağım. Zirvede bırakmış olacağım.

Alıntı:
Moderatörsün, bu paylaşımları yapmak zorundasın bile dediler :) yeri gelmişken belirtiyim hazır, ?Bununla ne alakası var anlayamıyorum Moderatörlük sadece bir teferruat belki bu sitede de admin olup daha iyi işler çıkaracağım belkide şu görevden bile ayrılacağım , kim bilebilir ki? Her mod olan paylaşım yapacak diye bir kaide yoktur..
Öyle bir zorunluluk yok zaten. Sana buradan biri bunları mı dayattı? Kimsenin böyle bir zorlama da bulunacağını sanmıyorum. Ha sadece bir dönem baya durgunluk vardı bu yüzden belki adminler tarafından bütün görevliler siteye katkıda bulunsun diye bir talepte bulunulmuş olabilir ama bu sadece bir istektir. Ben de bunu isterim; her görevli günde 10 mesaj atsa yine yeterlidir, bu bile siteye baya bir katkı sağlar.
Ama kimse elindeki paylaşımları bizlerle paylaş diye bir dayatmada bulunamaz. Ha, üyelerin istekleri, talepleri de onların kişisel istekleridir ve birileri istedi diye kendini böyle bir zorunluluk içinde hissetmemelisin, hissetmene de gerek yok zaten.

Ha konularıma gereken ilgi verilmiyor diyorsun. Doğrudur, bu çok kez olmuştur. Benim konularımda da birçok kez olmuştur. Hatta şu an birçok konuma hiç cevap bile yazılmamıştır. Ben bunları sorun edip paylaşım yapmasa mıydım? Her konu ilgi görecek diye bir şey yok. Bazı konulara biraz daha ilgisiz kalınabilir. Çok işe yarar bir ilgi değildir ve ilgi görmemiştir.
Mesela bak kilit konularına/konularıma/konularımıza, ne kadar da çok yorum geliyor ve sürekli aktif bir konu olarak kalıyor... Olay bundan ibaret işte… Bunun için alınganlık yapmaya gerek yok bence. Bir de bak bu iş dışında diğer açılan birçok konuya bakılmıyor bile. Bir de onları düşün. Ama bakıyorum da diğer konulardaki o paylaşımcı arkadaşlar ısrarla paylaşımlarını yapmaya devam ediyor ve aradan birkaç konuları ilgi görüyor ve bu bile belki onların gururunu okşuyor. Bu, çok güzel bir şey değil mi?

Sonuç olarak; tüm bu kaygılarını anlamsız buluyorum ve hayretle okudum. Yani bu kaygıların; kendini, burayı başkalarıyla kıyaslaman; sonra basit konular yüzünden almayı düşündüğün kararlar; bunlar, bana çok anlamsız geldi.

Nasıl istiyorsan öyle yap kardeş. Paylaşım yapmak zorunda değilsin elbette ama elalemin ağzı kalıbından kurtulamayacaksan, zincirlerini kıramayacaksan diyecek bir şeyim yok. Hayırlısı neyse o olsun.

Ha, başka yerlerde benim adımla hareket edip, hakaretler vs… gibi şeyler yapılıyor, bunları gördüm ve bu beni rahatsız etti diye mi düşünüyorsun? Seni bilen zaten bilir. Önemli olan doğru insanların senin hakkında ne düşündükleridir; diğer kesimin değil.
Ha yinede bu kafanı kurcalıyorsa eğer, bu durumda sana tavsiyem şu: Bakma!.. Bakmazsan, görmezsin. Ben öyle yapıyorum.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (09-27-2011 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-27-2011, 02:31   #16 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 69 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Alıntı:
Kaiser Jin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sana söylediğim gibi hani böyle şeyler olur bu ülkede anormal değil o kadar bence çünkü meyve veren aağaç taşlanır.Ama ben senin bu durum karşısındaki tutumunu pek beğenmiyorum ne yalan söylim.
Seni anlıyorum ama sen de beni...bizi anla bu sitenin paylaşıma ihtiyacı var.
birkaç kendini bilmez yüzünden böyle şeyler yapmamalısın...
Arkadaşımın sözlerine aynen katılıyorum.
Birkaç kendini bilmez konuya bile teşekkür etmeyip geçen ama yeri gelince hack yardım bölümümde o konuyla ilgili konu açan düşüncesiz insanlar yüzünden sana saygı duyan insanları da dahil etmemelisin

Konu sinan1984 tarafından (09-27-2011 Saat 02:35 ) değiştirilmiştir..
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-27-2011, 13:17   #17 (permalink)
-KAISER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan : Kusursuz & Masum
Tecrübe Puanı: 100 -KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold

Tiara ;

Bu site uzun zamandan beri işliyor. Sen yokkende bu sitede kimsenin bilmediği kodlarda paylaşılıyordu. Sen varkende paylaşılıyor. Eminim sen bu siteden bilmediğin kodları alıp onlarla bişeyler yapmaya uğraşıyorsundur ki Serkan (Heroy) a dikkat edersen elinden geldiğince tüm kodları 1-2-3 yada 5 kişi demeden herkes öğrensin bişeyler yapabilsin hep beraber CT dünyasına bişeyler katalım diye uğraşıyor. Bunların başında Tolga abi yani Hiena gelir yanılmıyorsam 5 yıldır ama daha az ama daha çok paylaşımlar yapıyorki Sen yokken çok olaylar oldu sitelerde çok kişi yıprandı bunlardan bi tanesi de Hiena'dır.

Bunca olanlara rağmen Hiena hala paylaşımlara devam etmektedir. Çünkü TsubasaTR bişeyler katmak için burda ; Ben paylaşım yapayım herkesin gözü önünde olayım yada yığınla ilgi göreyim diye değil. Umarım beni anlamışsındır.

Gel gelelim konunun sonuna ; Sana burda hiç kimse moderatörsün paylaşım yapmak zorunda değilsin. ister yap ister yapma bizim için sorun yok

Bizi bilen bilir bilmeyenler ise ; sadece zannettikleriyle kalır. Burda yöneticiler abi kardeş gibidir. Diğerlerini bilmem çok zorlukların üstesinden geldik ama paylaşım yapmaktan vazgeçmedik.

Bu arada çok giremiyorum arkadaşlar kusura bakmayın gece vardiyasında çalışıyorum. Arada bir girebiliyorum. Girincede böyle bir konuyla karşılaşmak insanı zedeliyor doğrusu. :)

Herkeslere iyi forumlar , iyi eğlenceler.

1 İsrail Askeri 1000 Filistinliye Bedelse; 26 Mehmetçik İçin Kuzey Irak Haritadan Silinmelidir..!

istisna "ben" isem kaideyi de bozarım. Senide.
-KAISER- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-28-2011, 11:04   #18 (permalink)
-KAISER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan : Kusursuz & Masum
Tecrübe Puanı: 100 -KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold-KAISER- is a splendid one to behold

Ağır abi değilim sadece görevim gereği böyle davranıyorum yöneticilikte lakayık olmaya yer yoktur zamanında çok yumuşak davrandık olanları gördük.

Bir kaç kendiniz bilmez demişsin; dediğin gibi bir kaç kendini bilmez onlar. Sen hayatını bir kaç kendini bilmez böyle yapıyor diye yönlendirirsen belki de yüzlerce kişiyi o paylaşımlardan mahrum edeceksin.

Biz çok kendini bilmezler gördük vazgeçmedik :)

Karar senin "Biz saygı duymasınızda biliriz."

Herkes benden çay. Afiyet olsun

1 İsrail Askeri 1000 Filistinliye Bedelse; 26 Mehmetçik İçin Kuzey Irak Haritadan Silinmelidir..!

istisna "ben" isem kaideyi de bozarım. Senide.
-KAISER- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil