valla kardeş k.bakma ama ben ve tolganın bir sürü kod paylaşımları var.Biz kendimizi belli bir kitleye ispatlamışız zaten.Beni CT elite,tieba baidu,v9v6,ys.168.captain majed.com bu tsubasa sitelerinde bir çok kişi beni tanır, tolgayıda tanıyanlar var.Bizi tanımalarının nedeni bir çok hack yapmamız ve kod paylaşımlarımızdır.Senin şu düşüncene katılmıyorum "ona verilen deger kadar kendimde göremiyorum" , senin de en azından bizim gibi hack oyunları olsun, hack kodları olsun bu tür paylaşımlarının olması lazım, biz de senin gibi ilk kayıt oldugumuzda bir şeyler yapmaya çalışıyorduk ,bize verilen degerin artması için elimizden geleni yapıyorduk ama senin daha 1 senen bile olmadı.Seni herkes görüyor zaten forumda, yaptıgın yardımları kimse hiçe sayamaz!. Bu da sana verilecek olan degeri gösterir.
unutma ! Kod paylaşımlarını yapmamızın nedeni türkiyede ki ct hackleyenlerin sayısını artırıp daha kaliteli ct oyunlarını çıkarabilmeleri içindir.Kimse atari oyunlarının yapımı için para vermez. Millet ps 4 ü beklerken atari oyununa mı para harcıcak.
Kendi forumunun oldugunu söylemişsin, burayı tercih etmişssin ama çok acayiptir ki "yeri geldinde bu görevi seçtigim gibi de bırakırım"diyorsun.
Bu yeri gelme meselesi ne oluyor acaba?
Bir çok kişiye rütbeler verdik ve sonuda hiç iyi olmamıştı, çünkü hepsinin tek amacı bu forumda yükselip belli şeylere sahip olduktan sonra ,kendini ispatladıktan sonra kendi sitesine ekleyebilecegi kodları ,bu forumdan alabilecegi üyeleri düşünerek kendi gerçek yüzlerini bize göstermişlerdi...
Umarım senin amacın bu degildir.