Arkadaşlar geçenlerde bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istiyorum. Avrupa ve Asya karmaları maç yapıyor ve benim stadımda oynanıyor. Stadın sahibi falan benim yani. Şimdi Tsubasa şut çekiyor fileler deliniyo ordan benim eleman not alıyor "VOLKAN ABİ TSUBASA 2 KERE FİLELERİ DELDİ" ben ordan "ONUN BEN TA A... ADAM GİBİ OYNASALAR BANA MASRAF ÇIKARTMASALAR" falan diyorum sonra Schneider şut çeker betona girer, hyuga şut çeker betona girer sonra ben maçın ortasında kapattırıyorum sahanın ışıkları oradan anons "ULAN EŞŞEK SIPALARI A.... K....nuz STADIN S.... GİDİN YOK SİZE BURDA MAÇ FALAN HADİ KARDEŞİM KAPATIYORUZ ! Sonra oyuncular sahadan çıkarken "TAMAM LAN DEVAM EDİN AMA KUPAYI ALINCA KAPALIÇARŞIYA GİDİP SATIYORUZ PARANIN YARISI BENİM YARISINIDA KIRIŞIRSINIZ"
Edit : ~TsubasaTr~
Site içinde gecerli olan 1.Kural : 1-Hakaret , Küfür yasaktır.
Bu kurala uymadığınız için 1. UYARINIZI almışsınızdır.Aynı davranısı Lüften Tekrarlamayınız
Not : Kural 3 = Forum kurallarına uymayan uyarı alacaktır iki uyarı alan forumdan atılır
Ulan dargınım işte sana
Zaten kırık döküktü herşey
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
6 yıllık forum adabıma göre bu mesajım biraz ağır olmuş akşam kafam güzeldi yummuş gözleri açmışım ağzımı basmışım küfürü.. Özür diliyor, tekrarlanmayacağı konusunda söz veriyorum
6 yıllık forum adabıma göre bu mesajım biraz ağır olmuş akşam kafam güzeldi yummuş gözleri açmışım ağzımı basmışım küfürü.. Özür diliyor, tekrarlanmayacağı konusunda söz veriyorum
Ben Kuralları uyguladım.Bundan Sonra gerekeni yapmak size kalmış.Umarim aynı hata tekrar olmaz,bende siteden uzaklastırma gibi istemediğim durumu yapmam :) Ayrıca hatanızı anladıgınız için teşekkür ediyorum.BU zamanda Küfür özellikle tsubasa sitelerinde cok yaygnlastı.Bu duruma lüften dikkat edelim. Rüyanızı Cok Begendim,Cok tuhaf olmuş.Bilinc altınıza işlemiş galiba bazı durumlar
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
Ben Kuralları uyguladım.Bundan Sonra gerekeni yapmak size kalmış.Umarim aynı hata tekrar olmaz,bende siteden uzaklastırma gibi istemediğim durumu yapmam :) Ayrıca hatanızı anladıgınız için teşekkür ediyorum.BU zamanda Küfür özellikle tsubasa sitelerinde cok yaygnlastı.Bu duruma lüften dikkat edelim. Rüyanızı Cok Begendim,Cok tuhaf olmuş.Bilinc altınıza işlemiş galiba bazı durumlar
eğer küfür kısımları başından beri "..." olarak geçiyorsa yanlış bi uyarı olduğunu düşünüyorum ::)