Sevgili Arkadaşlar bir yerde bulduğum ve kendimin de test ettiği bir programı burada sizlerle paylaşıyorum.
Şimdi gelelim Programın Kurulması için bilgisayarınızda Öncelikle NET Framework 2.0 kurulu olmalıdır...
Daha sonra Aşağıda resimli Anlatımlarıyla yapıldığı üzere programı kurup uygularsanız artık Rapidsharede Rahatlıkla Dosyaları indirebilirsiniz...
Benim Modem AirTies RT 103 bu arada.
Sitemizde Modem resetleme ile darkCOD3R kardeşimizin açmış olduğu konu ve programları mevcuttur...
Şimdi gelelim Anlatmaya...
30-40 parttan oluşan onlarca oyun ve film indirdim indirecek birşey kalmadı bu kessin çözüm olduğunun bir kanıtıdır..USdownloader pro sundaki gibi system32 klasörüne openssl.dll türü dosyalar atmaya da gerek yok
abby fine reader programınıda kullanmıyoruz yani ekstrada hiçbir pro kullanmamaktayız...
Program adı:CryptLoad
Lisans:Bedava full
Açıklama:Program kendiliğinden güvenlik kodunu girer ve eğer modem resetlendiği halde bekleme süresi varsa yine modemi resetleyerek yeni ip bulur ve devam eder en önemli özelliklerinden biride programın çok hızlı olması 256 sınırsız bağlantıda dahi sn:115kb hızla indiriyor olması...
Ayrıca programın Türkçe Yamasıda Mevcut...Üstelik Tüm AirTies Modemlere uyumlu reset programı ile birlikte Siz kendi Hazırladığınız Reset programlarını Kullanabilirsiniz...
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Pass:ejderfunk
CryptLoad
türkçe yama