Alıntı:
|
blackbird ´isimli üyeden Alıntı
wakaşimazu çok güçsüz olmuş usta be.
|
gücsüz mü olmuş wakaşimazu.bence iyi.şimdi birde sankutobi hereketi olduğu için biraz düşürdüm levellini.çünkü bu hareketle birçok şutu yakalıyor.rakibinde ortalama 4 defa kalemize gidip 4 şut çeceğini düşünürsek bu enerji ile 3, 4 defa sankutobi yapılabilir.her zaman özel oyuncular çekmez bazen sıradan oyuncularda şut çeker onları kolay çıkarır. birde hyüga faktörü var.kayması ile topu genelde alır.o yüzden bu skiller yeterli bence.hem birzda zor olsun değilmi.
12.takımdan sonra takılmıyorki sende nasıl takıldı anlamadım.misugide ise 3 kişide takılmış sanırım.ben oyunu yaparken biraz oynadım takılmadı ama sizde nerde takılıyor.misugi ile karşılşıncamı yoksa herhangi bi yerdemi.misugi ile karşılaşınca takılyorsa ilk yarıdan itibaren maça aldığım içindir.herhangi bi yerde takılıyorsa bir önceki takım olan otomoya 4 oyuncu verdiğim içindir.nerde takılyorsa ona göre bilgi verin düzeltip yeniden paylaşayım.gerçi bende oyunu şimdi açıp bakayım takıyormu bi bakayım.
birde oyun 16.takıma kadar değiştirdim.ama milli takımlarda birkaç değişiklik yaptım.milli takımlardan 18.takımı değiştirdim.2 farklı oyuncu aldım.uruguayı 25.takıma aldım. ve 28.takımı ispanya yaptım ve farklı bir oyuncu vardim.özel şutu hareketleri olan bir oyuncu.
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür