Ynt: CT TÜRK tsubasa ilk seri videolari türkçe alt yazi çoçuklugu
bakınb en anlatayım 2 sinide izledim devamı varda TÜrkçe altyazı yok onlarda PL dilinde.
İlk bölümde Ohzora ailesi Nankatsu şehrine taşınırlar.ve tsubasa topunu alıp şehirin sokaklarında top sürmeye başlar. Ve ilk Masaru' yla karşılaşır. Masaru Tsubasanın topu yüzünden nehire uçar. Sonra arkadaşları gelir. Anego topu eline alarak, Bu top kimin diye sorar. Tsubasada benim der. Masaru da derki: ona topunu geri verme onun yüzünden nehire uçtum der. Anegoda öyleyse diye topu havaya diker yalnız tsubasa topu karşılayarak sektirmeye başlar. BUnlar nankatsu okuluna gidiyor futbolda mükemmel diye sevinmeye başlar. tsubasa shutetsu öğrencisimisiniz diyince bunlar hayal kırıklığına uğrar. sonra tsubasa topu sürerek devam eder. Sonra tsubasa gezinirken futbol sahasını bulur. Sahada SHuteetsu ve nankatsu oyuncuları saha için kavga ederler. Wakabayashi tüm spor oyuncularına meydan okur ve Rugby topu, Hentbol topu ve Beyzbol topunu tutarak bahsi kazanır ve sahayı alır. Tsubasa wakabayashinin nekadar harika bir kaleci olduğunu görerek ona meydan okumak ister ve ishizaki evini sorar. İshizaki onu shinto tapınağına çıkararak wakabayashinin malikanesini gösterir. Tsubasa topun üstüne kalemle meydan okuma yazar ve topu shinto tapınağından Wakabayashinin evine kadar şut ile topu yollar (çook uzak). Bunu gören ishizaki şaşkına döner ve tsubasanın wakabayashiyi yenebileceğine inanır. sonra wakabayashi kim bu Tsubasa? diye düşünmeye devam ederlerken karşı kaldırımda görür. acaba bu o çocukmu diye düşünürken ishizaki. işte sana meydan okuyan çocuk bu der. Wakabayashi inanmayarak şut çekerek tsubasa yı kontrol eder. ama tsubasa şutu bloke ederek bir vole ile otobüsün altından topu wakabayashiye geri yollar. wakabayashi bunu görünce derki: eğüer tüm takım oyuncularımı geçersen benimle yüzleşirsin der. Ve meydan okuma sırası gelir.Tsubasa bütün oyuncuları çalımlayıp wakabayashiye kafa şutu atar ama son anda wabayashi yumruklayıp üst direğe çarpar ve dışarı çıkar. sonra Roberto HOngo "top hala oyunda" diye bağırıp topu alıp orta açar ve kafa vurarak tsubasa go atar. ama kafasını tutmak için uçan wakabayashi direğe çarpar ve kafası kanar. Wakabayashi derki "senin meydan okumanı okul turnuvası için kabul ediyorum. eğer bana okul turnuvasında gol atarsan yenildiğimi kabullenirim" der. ve sonra wakabayashi gider. evinin yolunu unutan tsubasa ishizaki den yardım ister. ertesi sabah kapısını çalan ROberto HOngo onların evinde kişisel nedeni yüzünden yaşamaya başlar. Ve tsubasaya nanatsu okuluna gitmesini söyler. Tsubasa kabul eder. Tsubasa bunu ishizaki ve arkadaşlarına söylerken Roberto gelir ve koçunuz olabilirmiyim der? İshizakide derki: "senin gibi bir ayyaşta koç olacak yetenek ne arar? der" roberto topu alıp şut atar üst direğe çarpar ishizaki haha kaçırdı diye gülerken roberto rovaşata ile topa vurur ve fileleri deler. Ve bunlar robertonun koçluğunu kabul eder. Tsubasa uzakta Wakabayashiyi görür. VE Wakabayashi. KAYBETMEYECEĞİZ! der ve 2.ci bölümde biter :D öf amma yazdım