Son derece ciddi, ne konuşacağını bilen, bilgili, yardımsever ayrıca paylaşım ve ekip ruhunu son derece iyi bir şekilde yansıtan işinde başarılı bir arkadaşımız.
Genç yaşına rağmen son derece bilgili ve doğru tespitler yapabilen, yaratıcı ve araştırmacı bir kişiliğe sahip mükemmel bir insan.
İlk başlarda birçok kişiye, karşıt görüşlü, tepkisel, eleştirel biri olarak gözükebilir. Doğrusunu söylemek gerekirse banada ilk zamanlar öyle geldi. ama onu iyi süzersek, mesajlarını iyi, anlayarak okursanız, aslında vermek isteği mesajlar son derece açık ve doğru tespitlerdir.
Normal bir üye iken, görevli olmadığım dönemlerde onu daha iyi gözlemleyerek, anlamaya çalıştım ve bu noktadan sonra aslında benim kişilk yapıma son derece uygun bir insan olduğunu gördüm. o zamandan beri kendisinin fikirlerine her zaman önem veririm ve şu anda bu ortamda en iyi anlaştığım kişidir.
Fikirlerine, kararlarına, kişiliğine saygı duyduğum yegena bir insandır.
Seni seviyoruz yasarumit!
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
Konu Hiena tarafından (01-22-2009 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir..
|