ct oynarkken aklıma denenmemiş bi yarışma geldi.eğer kabul ederseniz yarışma şöyle olcak: ct 2 de belirlediğimiz zor bir takıma olabilecek en düşük levellerle en çok farkı atma şeklinde.kanıt içinde bi videonun konulmasını isteyelim.
videoyu emulatorden kaydedince fazla boyutu olmaz ama ekran kaydetme programları kullanılırsa evet çok büyük olur.
yalnız virtua nes te video kaydetmeyi denedim edit-movie-record yaptım ama kaydettiğim dosyayı hiç bi playerla açamadım yapmayı bilen varsa bi anlatsa iyi olur.
çok teşekkürler.baya uğraşmış anlatmışsın.dediğin gibi convert leyince devasa bi boyut çıktı.1 dk 45 sn lik video 550 mb olmuştu.sonra total video converter la mpeg formatına geçirince 8 mb a düştü.yani evet bu şekilde yarışmacılar için biraz zahmetli olcak gibi.
ama şöyle bi şey yapsak.illa ki bi player da oynatmamız gerekmez sonuçta bize gerekli olan hile yapılmadığına dair bir kanıt.2. kısmı yapmayıp ilk kaydettiğimiz dosyayı siteye upload etsek ve yarışma görevlileride bunu indirip emulatorle açsak yeterli olmaz mı.bence olur.
ben yine de yapalım derim.hileye dair videoda kanıt olmasa bile izlerken anlayabiliriz diye düşünüyorum.hileyi farkedemesek bile zaten biz burda mod ve yöneticiler olarak birbirimize güveniyoruz.kendi aramızda rekabet olur işte.
Güzel düşünce hakan :) sitemizin prestijinide sarsacak bir olay falan yok.Altı üstü bir yarışma niye öyle birşey olsun.Ayrıca kendi aramızda yapabiliriz buda hiç sorun olmaz içimizde kimse böyle birşey için sahtekarlık yapacak kadar düşük seviyede değil çünkü :)
daha önce hack yarısması sitemizde yapılmıştı. belli sınırlar/kurallar içerisinde bu sahtekarlık olayını giderebiliriz. bunun için benim planım/ belli bir yöntemim mevcuttur. ayrıca önce belli bir tarih aralığına kadar hack yarısmasına katılacak olanların/ katılmak isteyenlerin isimlerini siteye yazdırmaları gerekicek. belli bir sayı oluşunca/oluşursa , (arz-talep meselesi gibi) bahsettiğim ortam şartlarında güzel bir yarışma düzenlenebilir. sakınca yoktur. yeterki arzu edilsin
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
J.K 16-03-2012 04:17
Konu Jack Kerr tarafından (08-07-2011 Saat 05:52 ) değiştirilmiştir..