Evet bizler açarız Opoks, ama farketmez.
Kendisi son derece başarılı çalışkan bir arkadaşımızdır. Üye olduğu ilk gün benden bir çalışmam ile ilgili bir konu da yardım istedi. Ben de kendisine bu konu da bazı aydınlatıcı bilgiler verdim. Ama tam olarak aydınlatıcı olmadı. Ondan sonra arkadaşımız bunun için teşekkür etti ve arka arka birkaç paylaşım yaptı.
Ve bana, nasıl gelip burda işimize yarayacak, bize yararı dokunan konular da bilgi alıyorsak, karşılığın da buraya bişeyler de vermeliyiz, faydalı olmalıyız dedi.
Ben de bu cevap karşılığın da ona, teşekkür ederim herkes böyle düşünmüyor, birçok kişi, paylaşımlardan yararlanıyor ama bir teşekkür bile etmeden gidiyor dedim.
''Teşekkür ederim sana karşılıklı bilgi alışverişinden dolayı'' dedim.
Ve bu arkadaşımız üye olduğu o günden beri sürekli paylaşım yapıyor, site için elinden geleni yapıyor.
Ben hala onu, o istediği konu hakkın da tam olarak aydınlatamama rağmen. Kusura bakma arkadaşım yoğunluktan vakit bulamadım ama sana güzel bir anlatım ya da msn de denk geldiğim de güzel, detaylı bir bilgi veririm.
Çalışmaların, katkıların için teşekkürler. Başarılarının devamını dilerim.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|